Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ב"ישראל היום" הייתה תמונה של ליוויתן. היה כתוב שזה דולפין, ושזה דג גדול.

לענייננו- אתה כאילו מאשים את מנהל המכירות בפלילים במשתמע. לא נראה לי הגיוני, אם כן היינו שומעים על זה יותר, במיוחד עקב המנכ"ל המפורסם שלהם.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין זה סוד שסדרה 1 רבות נרכשות ע"י אותם טיפוסי לקוחות שקנו בשנת 88' את ה-316 קרבורטור(75 כ"ס, אותו מנוע של 315). לשון אחר, "תן לי את הב.מ.וו הכי זול שיש לכם"....

במלים אחרות, מחפשי שואו-אוף מוגבלי תקציב שרוצים משהו מרשים יותר ממאזדה 3 עם ג'אנטים וצבע מטלי :lol:

אלא מאי, כמו באותה E30 ישנה, גם הפעם יקבלו הלקוחות מכונת נהיגה מהנה - גם אם לא מהירה, צפופה ודי ספרטנית באבזורה. כבעלים של ב.מ.וו, לי זה נשמע כמו ב.מ.וו בסיסית לכל דבר ועניין, ללא קשר אם אני מסמפט את סדרה 1 או לא.

*האם יעריכו הלקוחות את הניהוג החד וההגה הטוב של המכונית?

*האם יודו בינם לבין עצמם שהמכונית צפופה מאד וקופצנית ושמרווח הגחון הנמוך גורם להם לשפשף את הפגוש הקדמי על כל מדרכה?

צר לי חברים. עבור רובו של עמישראל, מכונית היא כלי תחבורה - או כלי תחבורה שהוא גם סמל סטטוס. כאן זה מתחיל וכאן זה גם נגמר באין תרבות מוטורית מפותחת. הרוב אינם יודעים בכלל איזה צמד גלגלים מניעים את מכוניתם ומה הספק המנוע שלה(זה אולי כתוב ברשיון, אבל עבור מר ישראלי נפח המנוע הוא הנתון הקובע). זה היה עצוב ב-79'. זה עצוב עוד יותר ב-2009.

לעניין הגיר הידני, ניתן להזמין בקמור את ה-1 עם גיר ידני ולחסוך עוד 10,000 ש"ח.

סתירה לוגית מובנית במשפט " מחפשי שואו - אוף מוגבלי תקציב ". הדבר האחרון שהמחפשים הללו יחפשו היא הכרזה פומבית על רדידות כיסם. מי שבאמת זה חשוב לו והשתתפותי בצערו כמובן, יקנה את הסמל הזה צמוד למכונית רצינית יותר מיד קודמת.

פורסם
הרכב לא עגלה ועושה 0-100 ב8.5. אני יכול להגיד שהוא לא מרגיש עגלה. אין ספק שלא יזיקו עוד 30-50 כ"ס...

ה- 120 עושה את זה בקצת יותר מ- 9 שניות (לפי נתוני יצרן, שאותם אני משווה עם נתוני יצרן אחרים).

אגב, אני דווקא מסכים שהרכב מיועד (בעיקרו) למחפשי שואו-אוף בתקציב מוגבל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה לא? לא מעניין הרי את אלה שלא גולשים בפורום הזה (או בפורום דומה) שהרכב לא משיג סופר לאנסר מהרמזור או מאובזר פחות מגולף או C4 מקבילות. בשביל כל אחד אחר זאת BMW וזה כל מה שנראה מבחוץ. דווקא מהבחינה הזאת זאת הדרך הכי זולה להגיד יש לי BMW ומה לעשות שלצד התדמית הערסית זאת בכל זאת הצהרת הון ופוזה ומבחינה זאת בלבד גם 118 עושה את העבודה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה אולי לא, אבל מספיק אנשים כן. הקריטריונים אחרים במקרה הזה, זוהי בפירוש פוזה לשם פוזה ולאותם אנשים זה לגיטימי לחלוטין. הם לא צריכים את התוכן שתתן, למשל, ה-135 והנעה אחורית מעניינת אותם כשלג דאשתקד. אבל זאת BMW וכולם רואים את זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קצת לא מבין את הדיון לגבי מי יותר ספורטיבית הגולף או ה-118.

מי שרוצה מכונית ספורטיבית (בקו ישר או בסיבובים) הרי לא ייקח אף אחת מהן ויעדיף, מן הסתם את ה- 207 או הקליאו (או הסיאט).

ולכן לדעתי:

לפוזה - 118

לנוחות ופרקטיות - גולף

להנאה מנהיגה - פיג'נו :wink:

אגב, בחו"ל יש לסדרה 1 גם גרסה פשוטה עוד יותר עם 122 כ"ס - ה-116 :|

פורסם

ולכן לדעתי:

לפוזה - 118

לנוחות ופרקטיות - גולף

להנאה מנהיגה - פיג'נו :wink:

אגב, בחו"ל יש לסדרה 1 גם גרסה פשוטה עוד יותר עם 122 כ"ס - ה-116 :|

+1 :ok:

סיכום יפה של הנושא.

אני רק אציין, שלנוחות ופרקטיות (בתוספת פלפל רב וזריזות בקו ישר כמו במיטו) - גולף 160 :twisted:

ואם אפשר אז באדום ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
פעם ב"ישראל היום" הייתה תמונה של ליוויתן. היה כתוב שזה דולפין, ושזה דג גדול.

לענייננו- אתה כאילו מאשים את מנהל המכירות בפלילים במשתמע. לא נראה לי הגיוני, אם כן היינו שומעים על זה יותר, במיוחד עקב המנכ"ל המפורסם שלהם.

אז כנראה שלא היית בארץ לפני ~שנתיים כשהנושא היה בכותרות כל העיתנים הגדולים ופתח כמעט כל מהדורת חדשות בטלויזיה וברדיו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
התבלבלתי? אני זוכר שעיינתי במגזין "אוטו" והיו שם את הזמנים בערד,

הזמן של ה-207 ושל הקיימן S היו זהים. אני טועה?

באמת השוואת את ה-207GTI לפורשה (לא משנה אפילו איזה דגם של פורשה)?....

המסלול בערד זה המדגם המייצג שלך לזמן מסלול ?

תיהיה רציני...

אני לא יודע על איזה שואו אוף אתם מדברים שיש לסידרה 1, היא נראית פשוטה לחלוטין,התחת שלה מזכיר לי כל פעם מחדש את יונדאי I30,וגם החזית לא משהו.

הנה, I30:

hyundai_i30_01_x.jpg

והנה סידרה 1:

BMW1seriesTouring_L_m.jpg

ועדיין,

הייתי לוקח את הב.מ.וו, ולו רק בגלל שאני חושב שהתמחור של הגולף שערורייתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...