Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה

כל הכבוד וישר כח שנחלצת מתופת המלחמה ההיא.

נראה לי שבאמת אתה מתאים לתפקיד בארגון.

לרן אני מציע לך לחשוב להצטרף שוב לארגון יש לך הרבה רעיונות טובים אז למה מהצד?נראה שאתה באמת יכול לתרום מכישורך

לטובת כולם,מה קורה עם סופי והסיפורים היפים?

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור מי שהתחיל להרהר, ולחשוב (אני מניח שזה יהיה תהליך ארוך) על קניית רכב אספנות/מתיישן,מתישהו, אני רוצה לומר

לך, יאשה, שבסוף, בעזרתך (ובעזרת אחרים), מועדון החמש יוכל להיות המועדון הכי טוב בעולם, עם סימן קריאה,

ובלי אירוניה. יישר כוח !

alfa 156 2.5.

פורסם

לרן אני מציע לך לחשוב להצטרף שוב לארגון יש לך הרבה רעיונות טובים אז למה מהצד?נראה שאתה באמת יכול לתרום מכישורך

האמת למה לא?

נשמח שתחזור למועדון ותתרום. זה יותר משמעותי מלבקר מבחוץ.

פורסם
בא נקווה שלא נגיע בכלל להקים את בית שלישי, כי בשביל להקים אותו צריך קודם כל לפנות את הנד"לן שתופס כרגע את המגרש.

אם זה יקרה, כולנו באמת בצרות, עם או בלי ר"ר. :wink:

עברת על כלל 3 מחוקי הפורום. כרטיס צהוב הונף.:-)

אתה רואה איזה קצה קוצה של רמיזה גזענית בהודעה שלי?:shock:

אם כן, אשמח לדעת היכן!

כולכם בוודאי מכירים את איגוד לשכות המסחר.

במסגרת זו של לשכת המסחר גם מוניתי לתפקיד חבר ועדה במכון התקנים.

אלוהים אדירים יאשה,

לא מצאת בכל המדינה 2 גופים פחות מושחטים ומסואבים מאשר 2 הגופים האלה בכדי להשוות אליהם? :shock:

אני מאוד מקווה שכל השחיתות והקומבינות שנמצאות בגופים האלה לא יגיעו לעולם לענף הרכב הקלאסי/ אספנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה היקר

קודם כל תודה שקראת את הודעתי הארוכה ולא זפזפת לתחנה אחרת.

אני לא כתבתי שצריך לאמץ את כל מה שאתה כתבת אלא את המבנה הארגוני של אותו ארגון אגוד לשכות המסחר והבאתי את מכון התקנים כדוגמה שבה יושבים שבת אחים גם יחד לא רק מתחרים אלא גם אנשים עם ניגודי אינטרסים ומקדמים דברים.

ולכן מסקנתי הייתה שאם שם יכולים, קל וחומר בין בעלי רכב האספנות או החפצים בהמשכו. מסקנתי זו הודגשה באדום בהודעה שם. אבל ייתכן שכבר זפזפת לתחנה אחרת.

כיוון שאינני נושא משרה כלשהי בארגון לשכות המסחר, " ניצלת " ,כי שני עורכי הדין שנתנו את חוות הדעת למועדון אני מניח שבנקל היו רואים בהודעתך מושחתים ומסואבים ... הוצאת דיבה. אלא אם יש בידך חומר שתומך בנכתב בהודעתך.

מניסיוני במשך 20 שנה גם כחבר וגם כנבחר, ראיתי בסקציה שאני פעלתי בה, צעצועים , גוף פעיל שקידם נושאים רבים במסגרת ארצית במסגרת ענפית וגם בסיוע ספציפי לחבר כזה או אחר.

יהודי אחד= דעה אחת, שני יהודים =שלוש דעות:-)

הייתי מצפה להערות או להבעת תמיכה להצעות שהעליתי ולא למשהו אחר.

3 אין מקום לגזענות, אלימות פיזית או מילולית בפורום.

וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום, זהו אתר רכב ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים ורעיוניים בין המשתמשים. הטפה לאלימות ו\או גזענות כנגד משתמשים, פרטים או מגזרים בחברה לא ייתקבלו בהבנה..

קרא את הכלל במלואו ותבין מדוע אני הקטן הנפתי כרטיס צהוב למנהל ואליו הוספתי לריכוך את סמיילי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מבין שאתה מעיר לי על הערה קטנה שכתבתי וזאת אחרי שדחפת לנו בפורום רכב את הפרולוג של הביוגרפיה שלך בליווי תיאורים מיתולוגים על מלחמתך במלאך המוות :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראשית קיבלת אזהרה שאתה רשאי לזפזפ לתחנה אחרת

שנית אילו הודעתי לא הייתה נכתבת אתמול יום הולדתי השני ייתכן וכל הקטע הזה היה נחסך ממך. הוא נכתב גם בעקבות בקשה של חבר בה"פ לדעת מי אני, אז חיברתי את זה כך.

שלישית אני גאה בכך שאני ציוני הורי היו כאלה סבי משני הצדדים היו כאלה. כך חינכתי את שלושת ילדי וכך הם עושים עם נכדי.

ורביעית בית שלישי בשביל רבים חי וקיים והלוואי וכך יישאר. בית המקדש מי שרוצה להקימו רשאי. מבחינתי גם במקום ההוא אם יהיה להם מספיק כסף לרכוש את המקום או איזה עסקת קומבינציה.רק לא בכוח.

אפרופופו כמדומני שלא המקום הנדלני ההוא ולא המועדון עומדים למכירה. על הפרק הדאגה לתחביב רכבי אספנות בישראל.

אז עשה לי טובה . רד ממני:-)

סתם מסקרנות כמנהל בפורום אחד מותר לך למחוק הודעה בפורום אחר?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אז לסיכום :

מועדון החמש הוא אכן המועדון הכי טוב בין מועדוני רכבי האספנות בישראל.

די תנעלו את השירשור הזה...:-D

שלמה דן גדרון

פורסם

למה לנעול..גמני רוצה לספר שנולדתי ב 1948 וגמני נחלצתי מהתופת בששת הימים ואפילו הייתי בועדת תקינה של מכון התקנים (אפילו יו"ר ועדה) - הכל נכון...

ושלמה, אל תגמד..לא בארץ...בעולם! כמו שכתוב בכותרת...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

גמאתה רוצה להיות יו"ר של ארגון הגג? ET TU BENNY:shock:

אזספר בפרוטרוטרוט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בפרוטרוט?

אני?

יו"ר?

ממש בפרוטרוט?

אז התשובה היא:

Then Fall Haspel

אירגון גג?

Then fall from the roof, Haspel

רעיון עיוועים, מעדיף לקפוץ מהגג ולא להיות יו"ר אירגון כזה

ומועדון ה-5 הוא הכי טוב בעולם.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שלום.

אני מנהל את הפורום לצידו של בני.

בימים האחרונים לא גלשתי באתר (הייתי בחופשה ולאחריה בשרות מילואים) ולכן לא הגבתי בפועל בשרשורים שנעשתה בהם התערבות ניהולית, בתאום איתי.

הנהלת הפורום תמשיך לשמור על קיום דיונים עיניניים, לוח קניה ומכירה פעיל, ביקורות עינייניות, הצעות ייעול, אזכור ארועים של מועדוני הרכב השונים, (וכל שאר הדברים האחרים בהם אנחנו כל כך מצויינים :-)) וכל זאת תוך שמירה על תרבות דיון, אי הוצאת לשון הרע, ובכפוף לכללי הפורום .

הודעות עם ביקורת לא עיניינית, האשמות לא מבוססות, הוצאת דיבה, הודעות זימה עם תמונות של סבתא ננה, ומודעות מכירה של רכבים חדשים תמשכנה להמחק לפי שיקול דעת המנהלים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ושלמה, אל תגמד..לא בארץ...בעולם! כמו שכתוב בכותרת...

מזכיר לי בדיחה:

פעם היו שלושה חייטים ברחוב אחד והתחרות היתה קשה?

החייט הראשון שם שלט החייט הטוב הביותר בארץ!

החייט השלישי שם שלט החייט הטוב ביותר בעולם!

והחייט השני שם שלט החייט הטוב ביותר ברחוב הזה...

שלמה דן גדרון

פורסם

בהמשך לבדיחה בהודעה הקודמת

באותו הרחוב בדיוק נדרשו כל בעלי המלאכה על ידי העיריה גם לתלות בחוץ משהו המייצג את אומנותם.

ואכן כך נעשה.

בביקורת של מנהלי העיריה הגיעו גם למוהל שבחוץ תלה נעל . אמרו לו :היי מה פתאום נעל ?

אמר להם: מה בדיוק רציתם שאתלה?

כל המחפש קשר בין האמור כאן לשרשור עושה זאת על אחריותו בלבד:-)

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שלום!

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום בעיקר בגלל מלחמות פנימיות ודיונים מתישים וארוכים על נושאים שוליים .

חברה אתם צריכים להבין שיש בעלי רכבי אספנות שמעוניינים לטפח את אהבתם לתחום ולא מעוניינים לקרוא את השירשורים המייגעים שמובילים לדרך ללא מוצא.

בעבר הרחוק הייתי חבר במועדון החמש ונוכחתי לדעת שכדי להנות מהתחביב מועדון החמש( כמועדון )לא הוסיף לי רבות!

• תוכן חדש...