Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ת'אמת אני לא מופתע מקאלה, הוא תמיד היה בעל "תיאבון" לכסף, דווקא הוא הראשון שהיה צפוי לעזוב.

מי הלאה? אני מעריך שמיכאל זנדברג ועידן טל, אין להם סנטימנטים לשום קבוצה, אני מעריך שלצעירים כמו טמוז, יצחקי, ברוכיאן ובן שושן יהיה קשה יותר לעזוב את הקבוצה, כי הם מאוד נקשרו לאוהדים.

גם תהיה מכירת חיסול במכבי נתניה, העונה הבאה תהיה בשליטה של מכבי חיפה(לשמחתי הרבה :D )

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בנאדו ועידן טל אמרו שיקצצו בשכר וישארו

נחיה ונראה

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

גם ברוכיאן ויצחקי מועמדים לעזוב ע"פ הכתבה.

יצחקי יחזור כנראה לגנק מאחר ויש עליו חוב של 600.000$

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

ויש"אק !

אולי, איכשהו, בית"ר תפסיק להיות הקבוצה השבעה, גזענית ומגעילה שהפכה ותחזור להיות בית"ר כמו בימי "שוקולד מנטה מסטיק" (נראה מי מזהה).

פורסם

גם נתניה מתפרקת לאט לאט לצערי הרב.

מקווה שגם קבוצת בני סכנין תפסיק להיות קבוצה כסחנית מגעילה וגזענית שאוהדיה מיידים אבנים על כל קבוצה שהיא לא מהמיגזר.

לצערי הם שרדו בליגה, אני מקווה שבשנה הבאה דברים יסתדרו קצת יותר טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכונים: גם גרשון מבוקש ע"י באר שבע

אלונה ברקת רוצה לבנות קבוצה חזקה בנגב

338966-18.jpg

אכן גם בנתניה נראה שיש מכירת חיסול

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3730361,00.html

בינתיים זה נראה כי לא מעט משחקניה הבכירים של הקבוצה, ביניהם השוער לירן שטראובר, המגן דדי בן דיין, הבלם זאביק חיימוביץ', הקשרים אלמוג כהן ורביד גזל והחלוץ איתי שכטר צפויים לעזוב את הקבוצה

פורסם

בתור אוהד מכבי חיפה, אני שמח ועצוב על מה שהולך.

שמח כי אני יודע שמכבי חיפה שוב תיקח את האליפות.

עצוב כי הליגה תהיה משעממת ושוב מכבי חיפה תיקח בפער גדול מהליגה, לא יהיה שום עניין בליגה, תהיה משעממת כמו בעונה האחרונה וחבל.

להפועל ב"ש ייקח זמן להתחבר, זה שהם קונים אוסף של שחקנים טובים, כל טוב ויפה, אבל צריך את החיבור בין השחקנים.

עובדה בעונה האחרונה, אצל ביתר ירושלים ברגע שנוצר החיבור, הם התחילו לשחק.

פורסם

הרמה של הליגה גם ככה מזוויעה ותשאר מזוויעה עד שיעשו כמה שינויים דרסטים (וביניהם להביא יו"ר לא אינטרסנט שאשכרה יפעל לשיפור הליגה ולא להתאמת הליגה למכבי פ"ת),וגם אני אוהד מכבי חיפה,אז מבחינתי אין בעיה. העיקר שמה שנראה יהיה כדורגל (לפחות מקבוצה אחת :roll:)

פורסם

להפועל ב"ש ייקח זמן להתחבר, זה שהם קונים אוסף של שחקנים טובים, כל טוב ויפה, אבל צריך את החיבור בין השחקנים.

עובדה בעונה האחרונה, אצל ביתר ירושלים ברגע שנוצר החיבור, הם התחילו לשחק.

מקווה בתור אוהד שלהם שלא יקרה מקרה מכבי ת"א עגלע-קטיקוס

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה רק מראה על הנואשות הישראלית, הוא הציב תנאים וישר קיבלו אותם.

במקום שיגידו לו תודה רבה להתראות, עם כל הצער שבדבר, עדיין מלקקים לו, כי צריכים את הכסף שלו.

לגבי הקיצוץ במשכורות אני מסכים, תכלס הוא הביא את זה על עצמו. לגבי בית וגן, מי הוא שיגיד דבר כזה? בית וגן שייך לאנשים פרטיים - מאיר פניג'ל וששון שם טוב.

הוא יקבע להם אם הוא ישכור את המקום בחינם?

פורסם

שלא תשלו את עצמכם,החובות של בית"ר עדיין עומדים על כ90 מליון שקלים ולא נראה לי שה3 מליון דולר של ארקדי הולכים להציל אותם מפירוק.

פורסם

גם בעבר עם נפילת זאבי היו לבית"ר בעיות.

אני מאמין שידעו להוציא אותם מהבוץ בדרך יצירתית.

• תוכן חדש...