Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי דיהטסו אפלאוז 92 אוטו'

רציתי לדעת אם כאשר אני מניע תאוטו *** תאוטו = את האוטו *** להניע עם דוושת הגז?

ואם אני מניע ככה , האם זה פוגע ואם כן במה?

יש בזה משהו...

פורסם

אם יש בעיה והרכב מניע רק עם גז אז תניע בלחיצת גז מתונה, מאחר ובזמן ההתנעה לא כל חלקי הרכב משומנים כבר

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אתה לא צריך להניע עם לחיצה על דוושת הגז, אבל תמיד לפני הנעה אני נותן לחיצה או שתיים על דוושת הגז ומרפה ואז מניע.

פורסם

ניתן להניע עם לטיפה קלה של דוושת התאוצה במנוע חם, במנוע קר, הצוק האוטומטי אמור להכנס לפעולה באופן אוטומטי, ולהקל עלייך את ההתנעה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מכיר כמה רכבים בעלי קרבורטור שצריך להפעיל את הצ'וק האוטומטי על ידי לחיצה על הגז לפני ההנעה.(הוראות יצרן)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום רב !

מנוע קר ברכב קרבורטור, זקוק להעשרת דלק, ולסלד גבוה יותר מהנורמל, בעיקר ברכב בעל צוק אוטומטי.

באפלאוז, דריכה אחת קלה על דוושת התאוצה, במנוע קר בלבד, דורכת ומפעילה את הצוק האוטומטי, וגורמת לכך שמצערת הצוק נסגרת חוסמת חלקית כניסת אוויר דר הקרבורטור למנוע, וגורמת למנגנון הסלד הגבוה בצוק להכנס לפעולה.

מנוע קר רכב לדלק, חמצן בלבד לא מספיק לו, בצוק אוטומטי מתפקד היטב, הניצוץ קל יותר להדליק תערובת דלק עשירה תחילה,

ולשם כך יש צורך בדריכת הצוק, שיכנס לפעולה.

ברכב תקין, עם צוק תקין, המנוע יתניע גם ללא דריכה על דוושת התאוצה.

אך גם אם המנוע מניע רק עם דריכה על דוושת התאוצה, ומניע במכה הראשונה, וניתן להתחיל בניעה מיד ללא חימום המנוע, בנסיעה איטית מבלי שהמנוע מקרטע או כבה, הדבר תקין.

בברכה

צביקה

פורסם

הלחיצה על הדוושה לפני ההנעה מדליקה את משאבת התאוצה - תקן אותי אם אני טועה צביקה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

שלום רב !

הלחיצה על דוושת התאוצה, מפעילה את משאבת התאוצה, וקילוח דלק ניתז לעבר סעפת היניקה, והצוק האוטומטי נדרך ,ומצערת הצוק נסגרת.

בברכה

צביקה

פורסם

ניסן ידידי שלום רב !

עקרונית אני נגד התנעת רכב עם מנוע קר, עם לחיצת דוושה.

אך הסיבות שמנית לא מדויקות, משום שבוודאי ידוע לך שלחץ שמן נבנה תוך שניות ולא דקות, ושסתום אל חוזר ממסנן השמן, מונע חזרת שמן לאגן השמן, אך לחיצה על דןןשת התאוצה במנוע כבוי, לא מריצה מנוע בלי שמן, אך מחדירה דלק מיותר ולא שרוף, ישירות לסעפת היניקה, ומשם לתא השריפה, במנוע שעדיין לא הותנע, ולכן עודפי הדלק חודרים לשמן, לכן יש להמנע מלדרוך על דוושת התאוצה, ולו רק מהסיבות שציינתי.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה ראשית ציינתי כמה רגעים ולא רשמתי שניות או דקות.

אתה צודק בהחלט לגבי השסתום אל חוזר במנוע אך בוודאות אני אומר לך כי ברכבים הללו את שומע נקישות מהשסתומים בשניה וחצי מרגע ההנעה אז אני משער שזה מעיד על כך שעדיין לא הגיע שמן לחלקו העליון של המנוע.

ושלא תבין לא נכון ותרשום לי כי כיוון שסתומים הוא הבעיה כי לאחר כ שניה שניה וחצי נעלם הרעש.

• תוכן חדש...