Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

השאלה שלי היא ככה:

האם רמקול 3"-4" ביתי שמוגדר כFULLRANGE יתפקד טוב כמידריינג' ברכב.

יתרונות וחסרונות בבקשה :)

לדוגמה:

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_241_309&products_id=8470

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_241_309&products_id=266

תודה.

פורסם

אני לא רואה עם זה שום בעייה. למעשה אין דבר כזה רמקול "full range" כי אין שום רמקול בעולם שמסוגל להפיק לינארית את כל התדרים מ 20 ועד 20K (למרות שברור לי שכשניר יראה את התגובה הזאת הוא יתן רמקול של חברת אוצ'ינמה היפנית שעולה רק 500,000 יורו שמסוגל לעשות את זה).

בוריס, אם אתה פוזל גם לכיוון רמקולים של 8 אוהם לא תצא מזה, יש כל כך הרבה מבחר :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דווקא הAURA הוא גרסת 4 אום,

אני אסביר איךהגעתי לעניין הזה, היה לי את המידריינג' של HERTZ דגם HL70 בפועל הרמקול משמש כמידריינג' בסט 3 חלקים היי אנרג'י, אבל מתוך קריאה באתר שלהם גיליתי שזה בכלל FULL ויכול לשמש גם כסנטר (לפחות זה מה שהם רושמים),

It can be used as full range, central channel or excellent midrange in multi-way systems.

הFS שלו 155HZ, כאשר הFS של הAURA הוא הרבה יותר נמוך וזה טוב!,

השאלה מה קורה למעלה? באזור ה - 5KHZ?

פורסם

מה אמרת איתמר? חברת קוצ'יקירה ? :-D

קוצ'יקו! :-P

לגבי רכיב פולריינג' - אתה צריך גם לבדוק מה הקוטר שלו וגם באיזה תחומים הוא מצטיין כרכיב פולריינג' - אם כרכיב פולריינג' הוא משחזר הכי טוב את תחום הבאס הרי שזה וופר וכך הלאה.

במילים אחרות - אם אתה רוצה לקחת רכיב פולריינג' ולהגביל אותו לתחום שאתה רוצה שהוא ינגן - תיקח רכיב פולריינג' שמנגן היטב את התחום שאתה רוצה להגביל אותו אליו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תוריד את הPDF עם גרף ההיענות של הרמקול, ותראה אם וכמה הוא ליניארי בתחום שמעניין אותך, ומה העכבה בחתום זה.

כמו כן תבדוק איזה נפח תיבה נדרש ע"מ לנגן את התחום הנ"ל, ואם מבחינת נפח יש לך אפשרות התקנה באיזור שאתה מתכנן.

וכמובן תעלה תוצאות של כל הבדיקות, תחסוך לחלקנו הרבה עבודה :lol:

מתחדשת*

• תוכן חדש...