Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מודעה ביד 2 מפורסם פיאט עם הצורה של הגרנדה שנת 2006 ידני 3 דלתות אני חושב שהגרנדה מגיעה רק משנת 2007?

נכון? תודה לעונים.

אין כמו אלפא :)

פורסם

אתה מדבר על המודעה עם התמונה של הגרנדה פונטו הלבנה על המסלול? אם כן אז תסתכל טוב כי מדובר בתמונה שמישהו מצא בגוגל (ההגה הימני קצת מרמז על כך). תעבור למודעה הבאה.

פורסם

אל תאמין לכל התת-דגמים ביד 2, יש מלא נוכלים שפשוט מחכים לטרף קל. חיפשתי גרנדה-פונטו 06 DYNAMIC לא מזמן, כל המכוניות שבדקתי היו ACTIVE PLUS, אפילו ששאלתי בפירוש בטלפון. לפני שאתה בכלל מתאם הגעה, תבקש שיפקסס לך את הרשיון, אחרת חבל על הזמן.

פורסם

אני חושב שזה האוטו שצולם אתמול התקשרתי אליו והוא אומר לי יש מגנזיום מקורי יחידה בארץ יד שנייה

הוא דורש 60 אלף עם 70אלף קילומטר שווה?

אין כמו אלפא :)

פורסם

אם תסתכל במודעות אחרות באתר, תראה, שזה בערך הסכום, שמבקשים על גראנדה פונטו ידנית שנת 2008.

רשום, שהמנוע הוא 1400. לא הגיעו לכאן באופן סדיר 1400 ידניות, ואם הרכב מאובזר מלא, ולא כמו המכוניות שנמכרו כאן, אז אולי כן שווה.

פורסם

לפני מס' חודשים ראיתי גרנדה-פוטו שלוש דלתות עם ג'אנטים.

שיפשפתי את העיניים ובדקתי שוב - גרנדה 3 דלתות !

יפהפיה אמיתית

• תוכן חדש...