Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברכב שלי C5 2002, 2.0 שעשה 106K ק"מ,עוד לא הוחלפו שסתומי הגיר. השאלה היא באיזה מקרה אני צריך לפנות למוסך על מנת להחליפם? מה אצטרך לעשות בנוסף לכך? מבחינת עדכון תוכנה, ראיתי בהיסטוריה שדבר כזה בוצע בסוף 2003. האם צריך לעשות שוב?

שאלה נוספת: האם כדי לפנות למכון גירים או למורשה?

פורסם

אתה שואל כי לרכב יש בעיה כלשהי שקשורה לגיר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במידה שתה"ל תקינה כשאין תופעות חריגות ומנורת תקלה שדולקת ההצעה שלי לא לגשת לבדיקה .

בגיר שלך ישנם שני שסתומים שגורמים לבעיות שסתום ויסות לחצים שהוא הבעייתי ביותר ושסתום נעילת טורק שהוא פחות בעייתי.

השסתומים האלו יודעים לכוון אותך למוסך כשהם מתחילים לדבר כל עוד הם לא מדברים תשאיר אותם כך עצת חינם.

פורסם

למה לחפש שאין מה?! לגבי העדכון הוא מיושן כדאי לך כמו שהצעתי לך בעבר להיכנס לעשות עידכון זה די זול ורק יכול לשפר.

פורסם

האם יש מצב שעדכון תוכנה יזיק בצורה כלשהי או יגרום לדבר רע? האם אפשר לפנות למכון גירים שיש לו מחשב לביצוע העדכון או שאני חייב לגשת לחברה (בחברה אני מניח שיבדקו ויתחילו להגיד לי צריך לעשות כך וכך...)?

פורסם

אתה מחפש הרפתקאות? אם אין שום בעיה מיוחדת עם תפקוד התיבה, אל תיגש למוסך לא לעדכון מחשב ולא לשום דבר אחר.

פורסם

מבחינת התפקוד אני לא יודע בדיוק אם תקין או לא, לפעמים אני מרגיש מין בעיטות קטנות במעבר ההילוכים. יתכן שאני לוחץ יותר מדי על הגז ואז הוא מושך וקופץ? ניסיתי לשים על S נסעתי קצת איתו, לדעתי ההעברה יותר חלקה.

אגב, צריך לבדוק שמן גיר ברכב הזה? איפה, לא מצאתי מדיד!?

כדי להיכנס למכון גירים, שאני מכיר אישית, ולתת לו לנסוע באוטו ולהתרשם?

פורסם

רצוי שתקרא קצת שרשורים על התיבה המיוחדת הזו וההתנהגות האופינית לה ותשפוט בעצמך, על סמך המידע הקיים כאן, מה רצוי לעשות.

• תוכן חדש...