Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי, אינני מבין מה העניין למי שלא חבר, ויכוח בין השומר וחבר מועדון על כניסה שהיא רק לחברי מועדון.

גם עניין הכנסת מכוניות חדשות של חברי מועדון למתחם שהוא פתוח רק לחברי מועדון, זה עניין פנימי.

הויכוח אם בכלל להתיר למי שלא חבר להכנס למתחם, הוא עניין כללי.

בני

(משמיע דיעה פרטית)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כרטיס חבר מוצג לראווה בכניסה למתחם פותר כל בעיית כניסה לחברי המועדון.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

רז,

ייתכן כי יש לבצע סלקטיביות עריכתית (וואללה איזה מילים...).

לא להעביר שרשור כזה או אחר מהפורום, אך מאידך, אם יש חברים הגולשים מהנושא, המנגחים שלא לצורך וללא קשר וכו' - למחוק את הודעתם (אם זה מתאים לכללים בפורום).

הנושאים של יחס לא הולם ו/או מניעת חברים מלהכנס, בצירוף הנושא של סוגי ושנתוני המכוניות הנכנסות לנוקיה, אינם מהוים "סכנה לציבור או למועדון" עד כדי שיש צורך בהעברתם.

נראה כי יש לא מעט תלונות בנושאים אלו, ואלמלא יעלו כאן ויעוררו את הלחץ המתאים, ישקעו במעמקי הפורום הסגור הרדום, ולא יטופלו.

יום נעים

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אבי, אינני מבין מה העניין למי שלא חבר, ויכוח בין השומר וחבר מועדון על כניסה שהיא רק לחברי מועדון.

גם עניין הכנסת מכוניות חדשות של חברי מועדון למתחם שהוא פתוח רק לחברי מועדון, זה עניין פנימי.

הויכוח אם בכלל להתיר למי שלא חבר להכנס למתחם, הוא עניין כללי.

בני

(משמיע דיעה פרטית)

בני שלום.

ההבדל הוא בראייה וברצון לקרב עוד חברים, מול להשאר מועדון סגור שנראה לאחרים (לא לדעתי) אליטיסתי, ובראיית הדרך שתגרום לכך [או לא]. חברי הפורום בחלקם באים למפגש, רואים את הנקודות שהועלו כי הן בחלקן חוזרות על עצמן, ויש גם להם שאלות.

האם הם אינם זכאים לתשובות? [אגב, איני מדבר כלל על השומר באופן אישי, לא נכחתי באירוע, ואני דן בנושא לגופו של עניין ולא לגופו של אדם].

ההבדל הנוסף הוא האם לגרום פעם נוספת את הנזק [התדמיתי בלבד] של העברת שרשור לסגור, דבר שנראה לא טוב למי שאינו חבר.[נראה לו, כאילו מסתירים ממנו את הכביסה המלוכלכת, ומראים לו רק את הדברים הטובים].

אם מראש היה נפתח השרשור בפורום הסגור היה עדיף. אולם מאחר ונפתח בפורום הפומבי, ומאחר ואין הדברים סוד הידוע ליחידים, ומאחר [וכמעט] כל מי שבאמת רוצה יכול להכנס לסגור, ולקרוא את השרשור, אין טעם בהעברה הנ"ל.

בוא ונחשוב לרגע מה היה קורה אם מישהו שאינו חבר מועדון היה מעלה את הנושא. האם גם אז היה מועבר לסגור?

לדעתי לא, מאחר ואותו חבר פורום לא יכול להכנס לסגור [כי אינו חבר מועדון], ומאידך לא עבר על כלל של הפורום ואי אפשר למחוק את הודעתו.

באותה צורה יש לנהוג בהודעה "שכבר רצה" ושנפתחה על ידי חבר מועדון.

בברכה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
לילה טוב

נכון שענית, אך לא סיפקת הסבר ראוי לאף אחת משאלותיי...

אני לא השתכנעתי, משהו בכל ארגון הכניסה למתחם, לא עובד כמו שצריך (בלשון נחמדה).

קוראים למועדון ה5 , מועדון אספנות וכו', אז מבחינתי (נרודת מבט אישית) אף רכב שאינו אספנות, דהיינו כל הקורבטים והפורשים מרצדסים החדשים המגיעים למפגש + כל שאר הרכבים ה"חדשים" שלא יורשו להיכנס. אפילו עם אבא של אחד מהם הוא הבעלים של היכל יד אליהו.

כניסה אך ורק לרכב ישן= אספנות ורק אם הוא חבר מועדון. וזהו.

עד שאני לא אראה שאוכפים את הנושא באדיקות על בסיס קבוע, אני לא אצטרף (ולא לשמחתי ולא לצערי) לשורות המועדון.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

קוראים למועדון ה5 , מועדון אספנות וכו', אז מבחינתי (נרודת מבט אישית) אף רכב שאינו אספנות, דהיינו כל הקורבטים והפורשים מרצדסים החדשים המגיעים למפגש + כל שאר הרכבים ה"חדשים" שלא יורשו להיכנס. אפילו עם אבא של אחד מהם הוא הבעלים של היכל יד אליהו.

עד שאני לא אראה שעוקפים את הנושא באדיקות על בסיס קבוע, אני לא אצטרף (ולא לשמחתי ולא לצערי) לשורות המועדון.

מסכים איתך - כניסה למתחם מועדון החמש רק עם רכב אספנות או קלאסי ותעודת חבר מועדון. אתה מוזמן

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

וכל אחד בוחר את החברים שלו. אתה תבחר, אנחנו נבחר וכל אחד יחליט מה טוב לו.

מי שחושב שגרעין חשוב יתרחק מהסיבה הזו? דומה שאותו גרעין שבתוך הפרי כבר נמק ונשר מזמן מן העץ

ואין לו עניין לחזור אליו מלבד לנגח ולקטרג.

ערב טוב

אם תטרח לפקוח עיניים, אתה תראה שיש סיבה טובה מאוד לכך שרבים כבר אינם בוחרים את מועדון ה-5 כמועדון החברים שהם ירצו להשתייך עילו ומוצאים חלופות הולמות ששומרות על האינטרסים שלהם בטור אספנים, ולא רק בטור שוויצרים שקונים רכב אספנות כתכשיט נוצץ ומעונינים להראות לכולם שלהם יש יותר גדול.

ואם עוד לא הפנמת שיש משהו מאוד פגום בכל ה"סצנה" הזאת של מועדון ה-5 שגורם לחברים וותיקים לעזוב, ולחדשים להמנע מהצתרפות, אני מאמין שזה יגיע.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אם תטרח לפקוח עיניים, אתה תראה שיש סיבה טובה מאוד לכך שרבים כבר אינם בוחרים את מועדון ה-5 כמועדון החברים שהם ירצו להשתייך עילו ומוצאים חלופות הולמות ששומרות על האינטרסים שלהם בטור אספנים, ולא רק בטור שוויצרים שקונים רכב אספנות כתכשיט נוצץ ומעונינים להראות לכולם שלהם יש יותר גדול.

ואם עוד לא הפנמת שיש משהו מאוד פגום בכל ה"סצנה" הזאת של מועדון ה-5 שגורם לחברים וותיקים לעזוב, ולחדשים להמנע מהצתרפות, אני מאמין שזה יגיע.

(רז, צודק, נערך.)

אין לי מושג אם אתה מתכוון אלי שאתה אומר ''שוויצר שקונה רכב אספנות כתכשיט'', אין לי שום היכרות מוקדמת איתך ומשום מה גם לא טרחת להכיר אותי מקרוב ולדעת מי אני, מה אני חושב וכמה תכשיטים אני מחזיק בכספת?, זה לא העניין.

אני חבר גם במועדון גולף שלא נותנים לי להכנס לשחק מבלי להציג כרטיס חבר - אז אני שוויצר?

אני לא יכול לבוא בטענות לברמן בפאב שאני מבלה על איכות הקוקטלים בגלל שהסלקטור בחוץ לא התנהג יפה,

לכן יש להבדיל בין הדברים.

מכיוון שעל פי ראות עיני - כבר קיבלת החלטה לאיזה מועדון להשתייך, אין לי עניין לנסות להניא אותך מהחלטתך.

כל טוב וברכות

גידי

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

עד שאני לא אראה שאוכפים את הנושא באדיקות על בסיס קבוע, אני לא אצטרף (ולא לשמחתי ולא לצערי) לשורות המועדון.

אני מסכים איתך. גם לי מכוניות יקרות וחדשות צורמות את העין ובהחלט גורמות למיצוב לא נכון של המועדון.

אבל אם זה הקריטריון שלך להצטרף למועדון, אז אני חושש שלאחר שהבעיה תיפתר, תמצא סיבה אחרת.

המפגש בת"א הינו רק חלק מפעילות נרחבת ועשירה של מועדון ה-5. וכפי שנאמר כבר, ישנם מפגשים נוספים וכל אחד מוצא את מה שנח לו.

אין לך שום סיבה למה דווקא כן להיות חבר במועדון? למשל עשרות מכוניות האספנות היפות שכן נמצאות במפגש?

בני

(כאדם פרטי)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

לא רציתי לערב את התגובה שלי לדברי הבלע שלך לתגובה שלי לחבר אחר (בפוסט הקודם).

עוד לא ראיתי שמועדונים או גופים אחרים שומרים על האינטרסים שלנו כאספני רכב חוץ מלדבר על כך.

ובקשר להכללה הנלעגת שלך, היא מעידה רק עליך ולא על חברים טובים מכל הסוגים שבאים עם מכוניות כאלה ואחרות למפגשים.

ועוד משהו, אתה בטח יודע כמה חברים חדשים מצטרפים למועדון כל חודש. אבל למה תתן לעובדות לבלבל לך את המוח. עוד תיאלץ לפתוח עיניים...

פורסם
אין לי מושג אם אתה מתכוון אלי שאתה אומר ''שוויצר שקונה רכב אספנות כתכשיט'', אין לי שום היכרות מוקדמת איתך ומשום מה גם לא טרחת להכיר אותי מקרוב ולדעת מי אני, מה אני חושב וכמה תכשיטים אני מחזיק בכספת?, זה לא העניין.
אני לא רואה את שימך מוזכר בעניין הזה.

לא רציתי לערב את התגובה שלי לדברי הבלע שלך לתגובה שלי לחבר אחר (בפוסט הקודם).

עוד לא ראיתי (זה בדיוק העניין) שמועדונים או גופים אחרים שומרים על האינטרסים שלנו כאספני רכב חוץ מלדבר על כך.

ובקשר להכללה הנלעגת שלך, היא מעידה רק עליך ולא על חברים טובים מכל הסוגים שבאים עם מכוניות כאלה ואחרות למפגשים.

ועוד משהו, אתה בטח יודע כמה חברים חדשים מצטרפים למועדון כל חודש. ואני גם יודע גם כמה חברים עוזבים, ותעיד על כך העובדה שאתם נשארים עם אותו מספר חברים כל שנה. אבל למה תתן לעובדות לבלבל לך את המוח. עוד תיאלץ לפתוח עיניים...

בני, שים לב להערת הסוגריים בתגובה הקודמת שלי (שנמחקה) ואני לא אגיב לגופו של אדם (נקודה למחשבה...)

אגב, רק אצלי השירשור הזה יוצר תחושה של דז'ה וו?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בני, נחום, חן, חברי הוועד הנבחר:

אנא נסו לקרוא בין השורות,

לקחות נוטשים, מעגל מצטרפים מצומצם שנוטש אחרי השנה הראשונה, קומץ חברים שמתעקש שלא לראות!

חוסר שביעות רצון שצף ועולה כימעט בכל דיון, החברים, הידידים, והסביבה הקרובה רומזת לכם משהו

ואתם בוחרים שלא להקשיב, מועדון החמש הפך מבית חם לשכונה... רותחת.

סיכסוכים, פילוגים, קבוצות ותתי קבוצות, עיון בפורומים אחרים מראה: שמלגלגים וצוחקים עליכם,

אינטריגות ופוליטיקה משמשות ככסף עובר לסוחר, מהמיין-סטרים המוטורי,

הפכתם למוקצים מחמת המיאוס, אפילו בעייני עצמכם.

ואתם בשלכם "מעולם לא היה מצבינו טוב יותר"....

וועדות הגוי חסרות מעוף ושיניים, החלטות שהתמוססו, אובדן חברים והכנסות, והכי חמור מרחיקים את המצטרפים

החדשים החוצה בין אם במודע או לא!

אבדתם את אמון הרוב, והיום כבר אין לכם חזקה על כלום, והכי נורא גם אם תרצו להזיז משהו כבר יהיה מי שיטרפד

אתכם-אבל יש ארועים לעם, והמון השקות, וטיולים...אכן ימי פומפי העליזים! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני נראה לך שוויצר?:-)

ועכשיו לעיניין, לאחר שלקחתי יוזמה ובדקתי בעצמי את הנושא:

הנהלת היכל נוקייה התנתה את ההיתר לשימוש בשטח בכך שיוכנסו רק חברי מועדון.

הדבר בא לאפשר שליטה ובקרה על הרכבים הנכנסים, וקבלת אחריות של המועדון לנעשה בשטח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בני, נחום, חן, חברי הוועד הנבחר:

אנא נסו לקרוא בין השורות,

לקחות נוטשים, מעגל מצטרפים מצומצם שנוטש אחרי השנה הראשונה, קומץ חברים שמתעקש שלא לראות!

חוסר שביעות רצון שצף ועולה כימעט בכל דיון, החברים, הידידים, והסביבה הקרובה רומזת לכם משהו

ואתם בוחרים שלא להקשיב, מועדון החמש הפך מבית חם לשכונה... רותחת.

סיכסוכים, פילוגים, קבוצות ותתי קבוצות, עיון בפורומים אחרים מראה: שמלגלגים וצוחקים עליכם,

אינטריגות ופוליטיקה משמשות ככסף עובר לסוחר, מהמיין-סטרים המוטורי,

הפכתם למוקצים מחמת המיאוס, אפילו בעייני עצמכם.

ואתם בשלכם "מעולם לא היה מצבינו טוב יותר"....

וועדות הגוי חסרות מעוף ושיניים, החלטות שהתמוססו, אובדן חברים והכנסות, והכי חמור מרחיקים את המצטרפים

החדשים החוצה בין אם במודע או לא!

אבדתם את אמון הרוב, והיום כבר אין לכם חזקה על כלום, והכי נורא גם אם תרצו להזיז משהו כבר יהיה מי שיטרפד

אתכם-אבל יש ארועים לעם, והמון השקות, וטיולים...אכן ימי פומפי העליזים! - רן

רנצ'יק, אתה פשוט לא צודק.

השנה החולפת היתה מהמוצלחות בתולדות המועדון, מס' החברים עלה משמעותית, ובזמן שקיבלת את הקלאסיקון ראית שמדי גיליון היו לפחות 15-20 מיצטרפים חדשים.

אין מה לעשות, במועדון של 800 חברים אין שום סיכוי שכולם יסכימו עם כולם, ותתפלא, בשנה האחרונה חברי בית דין חברים נותרו מובטלים בעליל.

מועדון ה 5 לא איבד את אמון הרוב, והוא עדיין החזק והבולט בשטח, ואם היית מגיע להשקה של דרור בחיפה, היית מבין עד כמה.

תראה לי עוד גוף שמסוגל להרים אירוע כמו ארוע סוף הקייץ בפארק הלאומי!

שים לב שכל המקטרגים אינם חברי מועדון, ולעמוד מבחוץ ולהטיח ביקורת זה תמיד קל.

וכן, אירועים לעם, השקות וטיולים הינם חלק מהווי המועדון, סה"כ כולנו בתחביב הזה על מנת להנות מכמה שעות שבועיות ולא להלחם עד קץ הימים בכלום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עליה משמעותית של 15-20 וכמה פרשו?

עד כמה שאני זוכר מהיסודי כמות נימדדת בסוף בסה"כ בין המצטרפים החדשים לאלה שבחרו לעזוב!

אגב מבחנתי יובל (משה והרפורמים) הוא כמו עשר, פרט להיותו בחור מצויין (10) הוא גם חבר ותיק (עשר שנים)

בניגוד אלי לא תוכל לקרוא לו מתלהם או מחפש עימותים...אבל הוא בוחר לעזוב את בסיס האם, האם מישהו שאל

אותו למה , והאם באמת למישהו איכפת?

הבחורצ'יק שמעלי בשירשור שאומר לך חנצ'וק אני לא אצטרף למועדון, חדש עם דם צעיר ואוהב את התחום ונימצא מחוץ לגדר

לא מעניין אותך למה?

עדיין לא נתת לי תשובה בדבר היצרנים של הרכבים שמצאו עצמם לא רלוונטיים לתקופה כי בחרו להקשיב לעצמם

ולמלחכי הפינכה בחצרם.

או שאתה דוגל במישנתה של מרי אן טואנט "אם אין לחם (חברים חדשים) שיוכלו עוגות (יצאו לארועים)..."

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...