Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמן לי שהילדים אצלי בשכונה עושים "דריפטים" עם הפז'טות והפיאסטות שלהם עם ההנדברקס פה מתחת לבית.

אם הם יראו שאפשר לעשות את זה כמו שצריך רק עם הנעה אחורית, זה יעזור במשהו.

טעות, בשביל זה יש קורס נהיגה מתקדמת/ספורטיבית/דריפט/מה שלא יהיה

גם אני הייתי ילד כזה והשכר לימוד שלי היה בדמות כמה מכוניות מרוסקות (למזלי, לא היה נזק בנפש, לפחות במה שהיה קשור ל-4 גלגלים) - רק שבזמן שלי לא היה מודעות לקורסים כאלה, אני לא יודע/זוכר אם היו בכלל קורסים כאלה..

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

כל הכבוד,אתה לא מבין כמה הדברים האלו עוזרים עכשיו הילדים שמוצאים רישיון ידעו שיש קורסים שאתה מדריך בהם איך לינהוד נכון/בטוח/ואיך לבצע דריפט, אני איך שאני מוציא רישיון נוסע אליך לבצע ורס נהיגה בטוחה/דריפט

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אולג אחלה סרטון, אחלה קריינות, אתה עובר מסך מצוין ונראה גם אותנטי וגם מקצוען.

השליטה שלך מדהימה, הרגשתי איתך ממש בטוח ונינוח כשעשית לי סיבוב בלתי נשכח...

תומר

פורסם

כתבה מאוד מעניינת, מוצגת ברמה גבוהה גם הקריינות וגם העריכה!

לא לשכוח להעלות לפה גם את החלק השני!:-)

פורסם

כל הכבוד, ממש ענק.

רואים מקצועיות מכל הכיוונים, נהיגה צילום ועריכה, כל הכבוד אולג, יצא לראות בחיי למה שאתה מסוגל, מעניין לראות נסיעה מצולמת במסלול מכוון לאורך כל המסלול ובלי שגיאת, זה יהיה מעניין מאוד ויותר מקצועי.

תבורך.

להבנת ערכה של שניה, שאל מישהו ששרד תאונה ויצא ממנה בחיים. תסעו בזהירות ... ובלי מהירות...

פורסם

אהבתי. כל הכבוד..

בהתחלה הייתי קצת סקפטי לגבי תוכן הוידאו הזה אבל שמחתי לראות שטעיתי ושאכן יש שם מישהו עם כשרון נהיגה.

מה שקצת הרס לי (אבל ממש ממש קצת) זה הג'אנטים האחוריים שהוחלפו לדריפט ואז הוחזרו לצילום שהרכב עומד..

אני מניח שעשית את זה כי הצמיגים למידה שלהם יותר זולים / היו לך צמידים בחינם למידה הזו ולא לאלו שאתה נוסע עליהם באופן קבוע (היפים יותר כמובן) . או שהיית צריך מידה קטנה יותר של גלגל כדי לקבל יותר כוח מתפרץ והאצה עדיפה..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

• תוכן חדש...