Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש נואשות ספר רכב IBIZA 20VT? אשמח לסיוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

הסיפור שלי בקצרה הוא כזה:לפני כחודשיים רכשתי איביזה טורבו מבציר 2002,לצערי למוכר לא היה להביא לי את הספר רכב של הדגם 20VT,היות ואני חדש בוואגיות ובכלל ברכב ספורטיבי ,חסר לי מאד כל הקטע של ספר רכב המפרט את תכונות מכלולי הרכב .

דיברתי כבר עם צמפיון הבטיחו שישלחו ספר כזה עבר חודש התקשרתי שוב ,אמרו שאולי הם ישיגו לי אחד אבל זה יהיה במהדורה של אנגלית,הסכמתי ועד היום אין זכר מהם[חדש במשפחה וכבר התאכזבתי לגלות שצמפיון לוקים בכל מה שקשור לעזרה בסיסית של לקוח]

בכ"א איני יודוע מאיפה אני יכול להשיג את הספר הזה ,הדבר האחרון[ואוליי היעיל ביותר] שנישאר לי לעשות הוא לפנות לליבכם בבקשה לעזור לי למצוא ספר כזה,אם למישהו יש למסור לי אחד מיותר כזה,למכור בתשלום סימלי,לתת לי לצלם את תוכן הספר,אודה לו מאד.

העניין מאד חשוב לי היות ואני מטיבעי פדנט וחשוב לי להכיר את הרכב החדש שלי על כל רבדיו.

תודה מראש לאנשים הטובים שיוכלו לסייע לי בנידון.

אסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה,אבל חשבתי על זה,העניין הוא שאיני מבין באיביי כלום .

עדין נואש לעזרה.

פורסם

קפץ לי רעיון, למרות שאני לא בטוח כמה הוא באמת יעזור.

אתה יכול ליצור קשר עם אנשים שמוכרים רכב כמו שלך, אפשר מפרטיים אולי ממגרש אם תמצא, ותבקש להשאיל את הספר לכמה שעות לצלם אותו.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

תתפלא ,עשיתי את זה אתמול,3 איביזות למכירה ביד שני מוכרים פשוט ניתקו לי בפנים ששמעו שבעצם התקשרתי ולא בכדי לקנות את הרכב שלהם,אחד מהם דווקא היה נחמד ,אך טען שגם לא אין את הספר[כך לפחות אמר].

ככה שזה לא פיתרון שהצליח להניב תוצאות.:-(

פורסם

האמת אני ממש לא מופלא, זה מה שחשבתי שיהיה, זה דיי צפוי. תנסה לעשות יותר מאמצים למצוא באזורים שונים בארץ מגרשים שמציעים את הרכב, אני חושב שיש תקווה שתמצא גמישות בעניין שמה יותר מאנשים פרטיים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

יש לי חבר שרכש רכב יד 2 ללא ספר רכב, ניגש לסובארו הם ערכו עבורו חיפוש יסודי במחסן והוא קיבל אחד ללא תמורה.

זה ההבדל בין סובארו לצ'מפיון.

פורסם

חכה לחבר הפורום מרק10,הוא יכול למכור לך תקליטור DVD עם כל החומר הדרוש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם זה כולל ספר רכב לאיביזה 20VT מפורט כמו שצריך.

אז הינני כאן מחכה לבחור שאולי ממנו תבוא סוף סוף הישועה.

פורסם

UP עדין מחפש את הספר ,אשמח לכל עזרה אפשרית.:-P

פורסם

זה בסדר,אני גם חבר בוואג פורום,וכבר יריב ]BIG Y]אירגן לי ספר רכב היום כל מה שנותר הוא לאסוף אותו ממנו בהמשך השבוע .

תודה,האבידה נימצאה.:-P

• תוכן חדש...