Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך לעשות ביטוח מקיף לרכב פיאט 2001 וקיבלתי הצעה משירביט שהיא זולה בערך ב 1500 ש"ח מחברות אחרות ויש מצב שאפילו יותר... כל זאת עם עבר ביטוחי מתוך ה 3 שנים האחרונות רק של שנה אחת עם ביטוח, איך יתכן שהם נתנו לי הצעה כזאת זולה, זה פשוט מוזר, מה יש לכם להגיד בנושא ?

אם לא בשירביט אז איפה כדאי לי לעשות את המקיף ? אני מבקש המלצות רק של חברות מוכרים/גדולים ולא מוכן לעשות לעולם דרך סוכן ביטוח, תודה ויום טוב.

פורסם

הם כנראה ירדו משמעותית במחירי הביטוח שלהם בגלל השם הרע שיצא להם.

מהנסיון שלי ושל אנשים נוספים שכתבו כאן בעבר, ממליצה לא לבטח בשירביט ודווקא כן לבטח דרך סוכן.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

תעשה קצת חיפוש על "שירביט" בפורום ותבין למה עדיף לא לבטח אצלהם...

בטח שהם מוכנים לבטח אותך בזול, אתה גם לא תראה מהם את הכסף שלך כשתצטרך אותו... :wink:

זה עובד לשני הכיוונים - אתה חוסך בביטוח והביטוח חוסך אח"כ עלייך... :lol:

ביטוח עדיף לעשות דרך סוכן. כשתצטרך לדבר עם מישהו ביום שיקרה משהו, אתה תבין למה.

דוגמה מס' 1.

דוגמה מס' 2.

והסיפור הקלאסי (חובה להיכנס)

בהצלחה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

משום מה זה לא ניראה לי בטוח לבטח אצל סוכן ולתת לו את מספר הויזה, וגם לא ממש השתכנעתי שכדאי לי בכלל לבטח אצל סוכן, ולגבי שירביט נראה לי באמת שאם אתה צריך אותם בזמן אמת אתה הולך לאכול מרורים, חברת ביטוח רצינית גם לא מחזיקה אתר חובבני כמו שיש לאתר הביטוח של שירביט. יש מצב שמישהו מביא פה רשימה של חברות הביטוח הגדולות ( בעלי הגב ) ?

פורסם

לתת לסוכן את מס' כרטיס האשראי זה בדיוק כמו לגהץ אותו בכל חנות שהיא.

אבל אתה נראה לי בחור רציני, אתה יודע מה טוב בשבילך... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם אני קיבלתי הצעה מפתה במיוחד משירביט בשנה שעברה וביטחתי את הרכב שם.

עד כה לשמחתי הרבה לא היו לי תאונות או מקרים ביטוחיים כלשהם, אבל כשהייתי צריך מהם שירות קיבלתי שירות מצויין.

אני יכול לספר לך על לפחות אדם אחד שאני מכיר שביטח שם את הרכב לפני כשנתיים ולאחר שנגנב קיבל חזרה את כל הכסף בלי יותר מדי בעיות (או ליתר דיוק, בלי בעיות שלא היו בחברות אחרות).

אישית אני לא מתכוון לחדש שם את הביטוח. לא בגלל השם הרע שיצא לחברה אלא בגלל שאני לא מבוטח דרך סוכן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האיביזה שהיתה לי גם היתה מבוטחת בשירביט. כמו קודמי, לא תבעתי אותם אף פעם, אבל כל פעם שרציתי מהם משהו, השירות שקיבלתי היה מעולה.

emotion of motion

פורסם

כמו שפירסמתי בעבר בפורום - להתרחק.

אולי זולים, אבל לא סתם המילה זול מתחילה ב-ז'. כי זה גם מה שתקבל כשתצטרך חס וחלילה שירות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ביטוח בשירביט זה כמו שוק יש ימים טובים ויש פחות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אכן חברת ביטוח "משובחת". יש ביקורות על הרבה חברות, אבל אין כמו הביקורות והטענות השליליות שיש על שירביט.

אני הייתי מולם במשפט ארוך ומתיש (כמו שקונדסון צירף את אחת ההודעות). בהם עורכת הדין שלהם ניסתה לסחוט אותי באיומים של עיכוב התיק למשך שנים רבות.

רבתי ורבתי איתם במשך כשנה וחצי, בסוף נאלצתי עדיין להפחית כסף בשל רשלנות תורמת (נכנסו בי כשנסעתי - כ 5 שניות לאחר האור הירוק), פשוט בגלל שאיימו שאם אתעקש - יעכבו את המשפט, יזמנו את הנהג הפוגע וכו.

בחיים לא אעשה אצלהם ביטוח שוב. ולא אמליץ עליהם לטובה.

מצד שני יש לי ניסיון טוב מאוד בביטוח דרך סוכן. סוכן טוב יכול להגיע למחירים דומים מאוד למחירי החברות הגדולות, והוא ייגן עליך לכשתצטרך...

כיוון שעושים את הביטוח למתי שתצטרך ולא ליום יום - עדיף שחברת הביטוח באמת תעשה את עבודתה כמו שצריך.

פורסם

יום חמישי אמשיך לברר מחירים ואסגור ביטוח מקיף. עשיתי השוואות מחירים ב זאפ ובין יתר התוצאות יש תוצאה של סוכן מראשון לציון בשם סאני ששון עם הצעה זולה, אז אם הולכים לפגוש את הסוכן והכל אין ממה לחשוש לא ? לא יודע, זה ניראה לי הכי מסודר לעשות ישירות אצל חברת הביטוח, אם הסוכן קיבל ממני כבר כסף והכל והוא מסודר אז למה שהוא ילחם בשבילי כשאני יצטרך אותו ? הרי הכסף כבר אצלו בכל מקרה, מה הוא צריך אותי... ( חוץ מהקטע שהוא אולי רוצה שאמשיך גם בעתיד לעשות דרכו ביטוחים )

פורסם

אני ממליץ לך להשוות ביטוחים באתר של דואר ישראל

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...