Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארנון שלום רב !

הבחור בדק אצל היבואן, ונתגלה שהווסת חסר במלאי.

יתכן וניתן להשיג אצל ספקי משנה, מטעם היבואן גאן וכדומה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם החלק עדיין מסופק ע"י פז'ו-צרפת (ואין לי מושג אם כך הדבר), אזי כל שצריך לעשות הוא לסוע ל"שרודר" בני-ברק ולמלא טופס הזמנה בחנות החלפים.

החלק מגיע תוך מספר ימים והעלות זהה לחלק שנמצא במלאי.

פורסם

תודה לארנון על התשובה. אכן זה החלק ויש אותו רק בדגמי הסטיישן. (600-650 ש"ח לחדש)

אין אצל היבואן, או אצל ג'אן, או אצל אמנון מאם הדרך. בדקתי גם במספר מקומות נוספים. אפשר להזמין מחו"ל, הם רק דברים על 3 שבועות.....ואני משתמש ברכב ביום יום לעבודה....

בג'נרל ברקס במסגר, מנסים ל'שפץ את הקיים' אם לא יצליח, אני אנסה בסוף השבוע בעזרת חבר מהפורום, באיזור נצרת.

אשמח ואודה מאד לעוד רעיונות.

פורסם

יש לי דווקא שכן עם 405 סטיישן, שבשמחה הייתי עוזר לך לפרק אצלו את הוסת האחורי ו/או כל חלק אחר ממערכת הבלמים... ;-).

פורסם

עזוב, האישה על הליפט מהחתונה, זה לא קשור אליה. במושבים יש דם רע שהולך דורות אחורה.

מצד שני, אם יש וסת בלימה זהה ב-306 של אח של אייל ליין מן (ההוא רוצה להעביר את חברה שלו לעולם שכולו טוב, או לחיפה, מה שבא קודם), אולי אפשר לפתור את הבעיות משני השרשורים במכה. :-D

פורסם
בג'נרל ברקס במסגר, מנסים ל'שפץ את הקיים' אם לא יצליח, אני אנסה בסוף השבוע בעזרת חבר מהפורום, באיזור נצרת.
אתה מחליף בגלל נזילה ? או בגלל נעילה מוקדמת של הבלמים בציר האחורי?

אם סיבה 2, זה יכול לנבוע מקפיצים חלשים שגורמים לרכב להיות נמוך יותר מבעבר, דבר המזוהה (בטעות) ע"י הוסת כעומס רב מאחור וכתוצאה מכך עוצמת הבלימה מאחורה גבוהה יתר על המידה. גם בולמי זעזועים גמורים יכולים לגרום לכך.

פורסם

הבעייה התחילה עם 'פדל' שיורד בלחיצה על הברקס. הוחלפה משאבה מרכזית ואח"כ שתי המשאבות אופן עקב נזילות.

ואז התברר שאחד הגלגלים האחוריים לא עוצר בכלל. ככה הגענו למשאבת (ווסת) איזון.

פורסם
מבקש הבהרה, בדגם סדאן של ה 405 , ויסות הבלימה מתבצע במשאבות אופן אחוריות?

לא. הן משאבות (אוניברסליות או משהו דומה לזה...) רגילות. הויסות מתבצע דרך אותו חלק שמורכב על הסרן האחורי ומופעל בזמן עומס / או עצירה כשהמרכב יורד בגללה....(לכן בלאי במתלים / בולמים יגרום לעצירת יתר).

פורסם

האם פורקו גלגלים לאחר התגלית? כבר שמעתי על משאבות ברקס ש"שופצו" ואח"כ נתגלה שהן עדיין לא תקינות.

אגב, אם התחלת את השרשור עם האיות הנכון של המילה (ווסת), למה החלטת לעבור ל-וסטים?

פורסם
האם פורקו גלגלים לאחר התגלית? כבר שמעתי על משאבות ברקס ש"שופצו" ואח"כ נתגלה שהן עדיין לא תקינות.

אגב, אם התחלת את השרשור עם האיות הנכון של המילה (ווסת), למה החלטת לעבור ל-וסטים?

תודה על ההערה....כתבתי בטעות ווסט במקום ווסת. לא שמתי לב שערכו את הכותרת.

לגבי פירוק הגלגלים אני לא יודע לענות. אבל התעקשו במוסך שהבעייה 100% בווסת.

האמת, מה שחשוב כרגע זה למצוא חלק ולשחרר את האוטו....ממילא הכל כבר פורק והוחלף. :cry:

• תוכן חדש...