Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני !

לא סתם אני לא אוהב התדיינות בפורום/ים .

תן לפחות קרדיט אם לא לי אז לשערות הלבנות שעל ראשי .

לא חשבתי שעורך דין כלשהו ישלם את אגרת בית המשפט או כל הוצאה

אחרת הידועה ומתבקשת מראש . מה לעשות עברתי את גיל האשליות .

גם הפסקתי מרוב שנותי לדבר במונחים של חברים שיעזרווכ"ד .

גם עו"ד שהזכרתי , בסיס הקשר בינינו הנו עסקי לחלוטין ועולה לנו כסף .

כל כוונתי "על בסיס הצלחה " הייתה שלא נחוייב על פי שעת עבודה של 170 $ ומעלה כולל

חיוב בגין שיחת טלפון של 4 דקות ו28 שניות , בגובה 20 ומשהו דולר (לא זכור לי בדיוק) .

ואחר כך לך תגבה את הסכומים האלה מחברי העמותה . מה לעשות ? חלק גדול ממשרדי עורכי

הדין בעיקר המובילים שבהם - זה בסיס ההתחשבנות מולם .

וכפי שאתה מבין , לצערי , אני מדבר מנסיון .

ובעניין איפה היינו ? אם אתה מתכוון בין היתר אלי - אענה לך ברצון - ולא דרך הפורום .

ככלל יתכן ורובינו חיינו באשליה שהנה או-טו-טו זה מסתיים . אשליה זו כנראה והתנפצה .

טוני

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוני

אל תכנס לדברים אישיים

שאלתי פשוט, מי יהיה ערב להסכמות שתוכל ע"י קשריך ליצור עם העו"ד לסכומים?

עלות בג"ץ היא כיום 10000 ש"ח ויכולה להגיע ל10000$

אתה לוקח את זה אישית עליך?

מה זה שייך לשערות לבנות או ג''נג'יות?

מי יעבוד מול העו"ד? ישיבות יום יומיות,עדכונים,סיעור מוחות,התייצבות מול עיתונות,מול לוביסטים,כנסת,בתי משפט, מי יממן? איך תממן?

זה פול טיים ג'וב, הייתי בסרט הזה 6 שנים.

סחייק הצלם

אני מודה על ההיענות, תודה לך על התיקון בדבר הצימר,אין שם חדר ישיבות? בדבקותך במטרה נראה לי שאתה האיש הנכון לעזור. יש לך המון קשרים ויידע למה לא תעתר ותעזור לעמותת הנהגים?

מירוצי מכוניות

פורסם

תוכנית חומש-

1. להעביר את החוק בתוך שנה. החוק עבר, מזמן. זאת בדיוק הבעיה. עכשיו צריך למצוא דרכים להלחם בביורוקרטיה כדי ליישם אותו, ומתברר שזה הרבה יותר קשה - כמו להאבק בבוץ טובעני. תרביץ הכי חזק שאתה יכול, לבוץ לא תכאיב ואתה עדיין תטבע...

2. הקמת מסלול מקצועי בתוך 3 שנים. הקמת מסלול זה ענין כלכלי, לפני הכל. שום מסלול לא יקום מזה שתכתוב את זה בתכנית חומש כלשהי. צריך שתהיה תכנית עסקית ברת ביצוע, ומשקיעים. כמו כל יוזמה עסקית, למעשה.

3. פנייה לציבור ושינוי דעתו ע"י כתבות, פרסומות גלויות ופרסומות סמויות. לא יעזור, וממילא זה לא ישנה לכאן או לכאן. דעת הציבור לא עזרה לבג"צ או לחקיקה, והיא גם לא מפריעה.

4. הקמת תחרויות לאומיות בדרגים שונים בתוך 4 שנים. יש לא מעט ליגות שרק ממתינות לכך שאפשר יהיה לנהל אותן באופן חוקי.

5. הקמה של מסלולים חצי מקוצעיים בצפון ובדרום באזורים ולא מפותחים כלכלית כגון: מצפה רמון, ירוחם, טבריה וכו'. מי יקים, הממשלה? בכספי ציבור? ממה יבוא התקציב, מסל התרופות? מקצבאות ילדים? חבל על המאמץ והזמן שלנו.

מצטער שאין לי משהו חיובי לתרום. אישית אני פשוט מיואש.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

דני !

לא נכנס בשום אופן לעניינים אישיים גם אם הייתי רוצה אין לי סיבה .

רק תמהני על הדרך בה הגבת :

העו"ד ישלם מכיסו?

האם באמת חשבת שלזה אני מתכוון ?

אני מציע לדבר על הנושא באסיפה כללית בה יחלט האם ללכת על הבג"ץ ואם כן

באיזה דרך מממנים את כל מה ששאלת : יחסי ציבור , עורכי דין , וכ"ו .

אף אחד לא יתן ערבויות - זה ברור . הכסף יאסף מראש ויופקד בבנק בנאמנות וזה יהיה

התקציב הכולל .

אגב אני מאמין שהפעם הסיפור יהיה קצר משמעותית מתביעה שאתה הובלת .

וחוץ מזה מספיק עם ההתכתבויות -(צריך גם לעבוד לפעמים)- יש טלפונים .

טוני

פורסם

אתנחתא קטנטנה מהפורמולה 1 שמשודר כרגע ומהדיון

כתבה מפול גז: http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=46144

כתבה נוספת ממגזין הגה (קצת יותר מעודכנת מהיום): http://www.motocar.co.il/article/10808.aspx

בנימה אישית, אני סבור שרק מאבק כוחני ישנה משהו שלא השתנה עד עכשיו (זה מה שהמציאות הכתיבה לנו עד כה בארץ הקודש)

במדינה של קומבינות - רק צעקות כאלו יעזרו (לצערי)

בכל מקרה, ולא משנה באיזה דרך - אתרום מעצמי כפי שעשיתי עד כה.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

דדדדייייייייי!!! יאללה וקדימה לדרך!

למרות כל התהיות המחשבות והשאלות שמתעוררות לגבי איך לעשות את הצעד, אין ספק שכל הכותבים והמגיבים מעוניינים לעשות.

צריך כסף, אנשים מטרות וארגון - צריך הכל ואפשר, רק צריך להתחיל, גם אם קצת פסימיים.

גם הסטודנטים שנלחמים פה שנים על גבי שנים ליישום דו"ח וינוגראד שנכתב לפני 10 שנים והתקבל על-ידי הממשלה דאז לא יושם בצורה מלאה עד היום. אין מה לעשות, זה המצב, ככה זה עובד ועם זה צריך להתמודד.

אין אשמים וזה ממש לא משנה למה זה קורה, תמיד ובכל התנהלות שהיא ברמה ממשלתית ארצית יהיו חילוקי דעות על הדרך וחילופי האשמות לפעמים אך צריך להתעלות מעל הנקודה הזו ולחשוב איך פותרים ולא מי אשם.

זה תמיד היה ותמיד יהיה המצב בשביל זה נשארים על המשמר ומחדשים חיילים, הותיקים הם הידע, הם הנסיון, והצעירים החדשים הם האופטימיים שעדיין לא התייאשו ומביאים דרכים חדשות וידע נמרץ ורענן.

כל מה שנאמר נכון, לגבי עלויות, יכולת ביצוע, גבייה, התארגנות וזה רק קצה הקרחון, זה קשה אבל תמיד צריך לנסות, אחרת איך נדע שלא הצלחנו? או אולי כן בכלל?

לדעתי, כמו כל מאבק מסודר כל מה שנאמר כאן צריך שיהיה מרוכז על מסמך מסודר והתחלתי כזה ואשמח להעביר אותו במייל דני או מי מהמעורבים.

מסמך פעולה אשר יפרט את האמצעים והדרכים שעומדות לרשותנו ואיך פותרים את הבעיות שניצבות מולנו.

צריך להתחיל, וזה דני אולי אתה תוכל או פעילים בעמותות, לארגן פגישה מרוכזת בה יהיו שני נציגים מכל עמותה שיהוו את וועד הפעולה. הם יהיו אחראים על הקשר עם העמותה אותה הם מייצגים, להביא בפניה החלטות להצבעה ולדבר בשמם, בדיוק כמו שעובדים בבחירות עם נציגי שכונות, או בארגוני הסטודנטים הארציים - נציג/ה מכל אגודה (היו"ר או סגנו או מי מטעמם).

לאותה ישיבה טוב שיגיעו אנשים שיכולים לתרום בפן המקצועי קרי משפטי או תקשרותי.

ניתן לקבוע ישיבה כזו די מהר ורצוי שכך יהיה.

כפי שנאמר לפני בפורום, יש התעוררות וצריך לרכב על מומנטום תקשרותי שנוצר.

התקשורת היא הכלי החזק ביותר.

ניתן לצלם את הישיבות, להוציא הודעות לתקשורת, לנדנד ולהציף משרדי ממשלה בפקסים, להפעיל מכרים שהם עוזרים פרלמנטרים בכנסת, אישית אני יכול להגיע למספר לא מבוטל בכלל של כאלו וכמו כן לחכ"ים עמם עבדתי בעבר ועוד עשרות דרכים שיהיו במסמך.

פעולות רבות מאלו לא עולות כסף ואם כן מדובר בסכומים מועטים ושוליים של שיחות טלפון נסיעה שבועית לאן שהוא וז.ה.ו

פעולות אחרות בהחלט יצריכו איסוף וגיוס כספים וגם זה ניתן לביצוע, לא תמיד זה קל, אבל זה אפשרי וישנם אנשים טובים בדרך שמאמינים ורוצים לעזור, תמיד ובכל נושא. אחד תורם זמן ואחד כסף.

אז יאללה וקדימה

אודי

www.isramotor.tv

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

אני הייתי שם והאימפרזה שלי היא אחת מכלי הרכב שהוחרמו על-ידי השוטרים.

בניגוד להתלהמות שהייתה בשטח ביום שישי, היום בשימוע אליו הוזמנו, במשטרת התנועה בבאר שבע, התנהלה שיחה לבבית ביותר. נכחו בשיחה אהוד לביא יו"ר עמותת הנהגים ירד"א, פקד יוסי פרג'ון מפקד מתנ"א דרום ואנוכי. לאחר מכן פגשנו גם את הבוחנים שבדקו את מכוניות הראלי שלנו וגם פגישה זו הייתה חיובית ביותר.

אנחנו, אהוד ואני יצאנו מאד מעודדים. אל תחשבו שהם מנותקים. ההיפך, ראינו שהם ממש בעניינים. הם יודעים בדיוק היכן אנחנו תקועים עם אישור התקנות של חוק הספורט המוטורי, הם התרשמו מאד מהמקצועיות של המכוניות שלנו והם יודעים שהן בנויות על-פי תקנונים בינלאומיים מוקפדים וגם הם עוקבים אחרי כל הפורומים (כולל זה הנוכחי) וקוראים גם את דברי השטנה, הגינוי והביקורת שלנו.

תאמינו לי, הם היו מעדיפים לבוא כצופים, לראות אותנו וגם לעזור. הם מבינים את כל היתרונות שגלומות בקיום ספורט מוטורי.

דרישתם היא אחת: עלינו לתאם אירועים מראש, גם עם בעלי הקרקעות וגם עם המשטרה. כשהבקשה תגיע אליהם, הם יעשו מאמץ למצוא את הדרך לקיים את האירוע.

ההתלהמות מיותרת. אנחנו פתחנו היום פתח להדברות ובואו נקווה שנצליח.

ובמקביל, אנחנו חייבים למצוא את הדרך לגמור עם תקנות החוק.

ניר בן-ארי,

קבוצת הראלי של 'דרך השטח'

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

ערב טוב לכולם

אני רואה את התגובות שפה וזה מתחיל לנזול למקומות לא נכונים, אודי אתה רוצה לעזור בוא נתחיל בזה שתופיע ביום רביעי במפגש אירדה ותצלם ותתעד את האירוע, RJET חברי הקרוב בלי עקיצות בוא גם אתה לאירוע וחדל לשלוח את כולנו למקומות שונים ומשונים, חברה באמת השרשור הזה טוב הבעיה שכולם נותנים עצות וכמו שאמר בחור חכם לפני הכלבים נובחים והשירה עוברת, חידלו לקשקש בזנב ובוא ותראו שאתה רציניים, נתראה ביום רביעי בחיפה במפגש וכל מי שקורא את השרשור הזה בוא כולכם ותראו שזה חשוב לכם.

ההשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

משום מה, גם אני חושב, שבהידברות ובשיתוף פעולה עם קברניטי המשטרה,יהיה נכון יותר או ליתר

דיוק, חכם יותר לפעול.

ראו לדוגמא את סיום ראלי השלום השנה באילת, שיירת רכבים,אופנועים ובאגים בבניה עצמית, נוסעים בשיירה

אל עבר העיר אילת, על כביש הערבה !!! נשמע כחלום, אבל היה ועוד בליווי מכוניות מתנ"א, מלפנים ומאחור.

לא יודע למה, אבל כנראה שהם (המשטרה)רק עושים את המוטל עליהם ויהיה להם הרבה יותר קל,אם נשתף אותם,

נעדכן אותם ונקבל מהם אישור לקיום האימונים ומסעות הניווט של הראלי רייד.

צריך לעזור להם לעזור לנו ולא לנסות להראות מי יותר חזק , במקרה הנוכחי,ברור שהם.

למה שבעצם לא ננסה ? מה אפשר להפסיד.אם לא ילך תמיד אפשר לחזור לחזור למחתרת.

גל שחם.

פורסם

שלום לכולם

יש לי המון דברים להגיד והמון דעות מאוד קיצוניות בנושא הספיק לי עמוד 1 של השרשור הזה בשביל לנסות אולי להראות לכם צד אחד של "הבעיה" הזו

גם אני הייתי אמור לנווט לרועי שפירא ביום שישי וכן אני מגיע מקבוצה שלה החרימו רכב

אני חושב שבמדינת ישראל רק כוח מביא תוצאות

להבדיל אלפי הבדלות אבל כל ההפגנות שיש במדינה וסובבות את נושא הבירוקרטיה האין סופית של חקיקת חוקים בארץ

לא יכול להיות שבמדינה מתוקנת שרק צמאה להשגים (ראו נבחרת ישראל,טניס,שיט) לא יהיה ספורט מוטורי ראוי שנוכל להתגאות בו

ואני מבטיח לכולם שלישראל יש מילה בספורט המוטורי העולמי וזה עוד שהעיניין נעשה במחתרת

תארו לכם את חזון אחרית הימים שאנו נקרא ספורטאים

דודי היקר ניר בן-ארי אני חושב מייחל ליום הזה משנות ה-80 וכמוהו עוד רבים

אבל התפיסה הבסיסית של לתת לדברים להסתדר לא תעבוד כאן כמו שהיא לא עובדת בשום נושא במדינה הזו

צריך להקים קול צעקה לערב עיתונות (ויש אנשים בספורט המטורי היום שמוסגלים לזה) לעשות מפגני כוח (נסיעה איטית עם הרכבים על עגלות בנתיבי איילון) להכניס את הספורט המטורי לכל בית משם יבוא השינוי..אני יושב עם חבר'ה בני גילי והם לא יודעים בכלל מזה רכב מרוץ...הם חושבים שזה הונדה עם חצאיות

ביום שנכניס לתודעה את הספורט ולדעת הקהל הישראלי משם יבוא השינוי..

אני לא חושב שיש הרבה אנשים בארץ שלא נמשכים באיזושהוא מקום לספורט הזה...ואפילו יותר מכדורגל וכדורסל

אז במקום להתעסק בריבים מיותרים ובהצהרות ארוכות....

בואו נפעל יש היום דור חדש של ספורטאים!!! שמוכנים לשרוף צמיגים בשביל זה

לגבי המשטרה

משטרה היא ארגון האחראי על אכיפת החוק ושמירת הסדר הציבורי (ווקפדיה)

מבחינת המשטרה ברע שארוע כזה יוצא לפועל מתחת לאף שלהם ללא תיאום הוא בגדר עבירה על החוק

ידיהם כבולות

כי זהו כיסוי תחת כמו כל דבר במדינה

אם חס וחלילה יקרה משהו אף שוטר לא יוכל לעמוד מהצד ולהגיד ראיתי אבל לא עשיתי

עדין לא!

אז במקום להתפלג ולריב על עלות שעת עורך דין

בואו נתאחד למטרה אחת ונוביל מהלך לא בדיבורים...

במ-ע-ש-י-ם!!!!

חן בן-ארי

פורסם

שלום רב,

1. ליום חמישי 30.4 תוכננה ישיבה בשעב 11:00 במשטרת ישראל לקראת אירוע שאמור לצאת בעתיד.
  2. היום יום שני 27.4 בשעה 13:00 התקבלה שיחה ממשטרת ישראל ממפקד מתנ"ע דרום מיכה אבוקסיס האחראי מאילת ועד אשדוד והודיע שישמח לארח אותי אבל בשום אופן אינו מתכוון לאשר אירוע כול שהוא שאינו מאושר עדין בתקנות גם אם החוק יצא לדרך.
  3. מיכה אבוקסיס בתוקף תפקידו יושב מעל יוסי פרג'ון ותשובתו היא סופית ונחרצת עם כול הנחמדות של כולם.
  4. משטרת ישראל על קציניה ושוטריה יודעים בדיוק איך אנחנו פועלים, יש משטרה ויש יועץ משפטי זה האחרון רוצה לסיים קדנציה שלא יגידו לו בגללך אושרו התקנות ותיראה יש מה קורה במרוצים, כול זמן שלא יוציאו את הספורט המוטורי כמו האיגרוף קארטה ודומיהם מתחום האחריות של המשטרה, מרוצים חוקיים לא יהיו בארצנו!!!!!!!!!!!! המשטרה לאורך כול הדרך מתעסקת ברכבים, בבטיחות, בבדיקות הטכניות איך ואיפה ולמה במקום להתעסק בסדר הציבורי באירועים, ניראה שוטר שעולה לזירת האיגרוף לבדוק את כפפות המתאגרף, או מודיע שיש התקהלות בגלל "מכות" בזירה, זה בדיוק מה שעושה לנו המשטרה היא רוצה לעשות בדיקות טכניות ולהתערב במהלכי המרוץ.
  5. לאורך כול השרשור יש רעיונות טובים של עשייה, איך כתב דני הכול מתחיל ונגמר בכסף, כול צורת פעילות פומבית דורשת תיכנון מוקדם, אישור משטרה, שוטרים בשכר ומתנדבים לטובת הסדר הציבורי אחרת צריך גם סדרנים. בג"צ כמו שדני כתב זה כסף והרבה, עו"ד "תותח" מתנדבים עולים הרבה יותר, לוביסט זה כסף וכד'.
  6. לי ניראה שלהרבה מאד מחברי שפועלים מזה למעלה משני עשורים כבר התעייפו, מעט הכוחות שנותר בהם הם רוצים בטרם "ייתלו את המפתחות" מרוץ חוקי אחד או מקסימום עונה, דם צעיר לא נכנס, בעלי ממון לא עומדים ומתחננים לפנינו "קחו כסף ותגישו בג"צ" את המעט שניתן היה לעשות כבר עשו חברי וצירפו שקל לשקל בכדי להגיש בג"צ, לא ניראה לי על פניו כיום שקיים מינוף לעוד פרוייקט "בג"צ" נוסף וליצירת לובי בכנסת, מי שעומד כיום בראש הרשות יוסי ניסן עושה את תפקידו בצורה הטובה ביותר אך גם הוא מוגבל כאיש הבא ממערכת ממלכתית ואינו יכול להתנהג כפי שלפעמים לדעתי הוא רוצה ולומר לכול הסובבים את אשר על ליבו.
  7. שורה תחתונה, אם לא נתכנס כולנו תחת מטריה אחת של התאחדות כוללת - אופנועים, ראלי רריד, מכוניות, טרקטרונים, באגי, ועוד" לא נצליח לעמוד במשימות שנותרו לפנינו, תחשבו על זה!!!!!

ברוך שליט

פורסם
ערב טוב לכולם

אני רואה את התגובות שפה וזה מתחיל לנזול למקומות לא נכונים, אודי אתה רוצה לעזור בוא נתחיל בזה שתופיע ביום רביעי במפגש אירדה ותצלם ותתעד את האירוע, RJET חברי הקרוב בלי עקיצות בוא גם אתה לאירוע וחדל לשלוח את כולנו למקומות שונים ומשונים, חברה באמת השרשור הזה טוב הבעיה שכולם נותנים עצות וכמו שאמר בחור חכם לפני הכלבים נובחים והשירה עוברת, חידלו לקשקש בזנב ובוא ותראו שאתה רציניים, נתראה ביום רביעי בחיפה במפגש וכל מי שקורא את השרשור הזה בוא כולכם ותראו שזה חשוב לכם.

ההשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

שלום רב

הייתי גם בפגישות הקודמות ואשמח להגיע לזו, רק שיודיעו לי איפה ובדיוק מתי

יום רביעי? מוצאי יום העצמאות? תודיע לי מתי ואגיע. כפי שאמרתי, הייתי וצילמתי גם בקודמים מתוך רצום אמיתי לקדם.

לגבי שאר הדברים שנאמרים כאן.

המשטרה היא לא העניין. ברור שהיא תרצה לעזור וכתבתי על כך גם בטור שלי ב isramotor.tv

הם ממש לא אשמים, ידיהם כבולות והם בבעיה בין בית המחוקקים לרשות המבצעת שכידוע - זה תפקידם.

הם לא ייקדמו את החוק או ידחפו אותו קדימה, אסור להם והם לא יכולים לעשות זאת פוליטית. יחד עם זאת, הם יכולים להופיע לוועדות בכנסת ולתת את דעתם, דבר שהם כבר עשו בעבר.

אז יום רביעי אמרנו? בכיף? מתי ואיפה?

רק טוב לכולם ולמדינה הזו עם חגיגות ה-61 שלה

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

יופי ברוך:evil:

מדוע הייתי צריך להקדים את זמני?

זה לא מה שפעלתי,יזמתי,רצתי,אספתי,כינסתי כל השנים? אצל רון דרור העו"ד? 6 שנים.

מה קיבלתי כנגד?

ספר אתה

וואללה עצוב להיות צודק.

הקמתי את ההתאחדות, ביחד עם הדו גלגלי,צירפתי את הדראג,ישבתי עם העמותות לספורט עממי נכון?

ידעתי אז כמו היום ,כוח אחד מנצח

כשעמדתי בכנסת עם 1000 חתימות בוועדת הכלכלה דיברו איתנו אחרת.

היום ?

לא צריך לפרט.

עדיין לא מאוחר,שימו את האגו בצד,שימו את הקנאה,החוסר פירגון והמלחמות המטופשות.

אנחנו יודעים את המטרייה הנכונה, מ ל ח מ ה!!!!

בלי זיוני שכל ומוח רק המטרה.

אח"כ תבואו חשבון עם אלה:" שלא שיתפו אותם":cry: ראיתי ושמעתי על אלה ש"שיתפו אותם"

בהצלחה

מירוצי מכוניות

פורסם
שלום רב,

1. ליום חמישי 30.4 תוכננה ישיבה בשעב 11:00 במשטרת ישראל לקראת אירוע שאמור לצאת בעתיד.
  2. היום יום שני 27.4 בשעה 13:00 התקבלה שיחה ממשטרת ישראל ממפקד מתנ"ע דרום מיכה אבוקסיס האחראי מאילת ועד אשדוד והודיע שישמח לארח אותי אבל בשום אופן אינו מתכוון לאשר אירוע כול שהוא שאינו מאושר עדין בתקנות גם אם החוק יצא לדרך.
  3. מיכה אבוקסיס בתוקף תפקידו יושב מעל יוסי פרג'ון ותשובתו היא סופית ונחרצת עם כול הנחמדות של כולם.

ובמילים אחרות כל האירועים "אימונים" של השנה מבוטלים???

פורסם

אודי לבנון

אני ממש אוהב את המרץ והנכונות ,באמת ובתמים

חסר לך המון אבל המון חומר, לכן אתה מגיב לא נקודתית וסוטה קצת מהעיקר.

משטרת ישראל נורא נחמדה ,היא כבר אלופה ביחצנות,אלופה במתק שפתיים,ואלופה לתת תשובות לא רלוונטיות.

משטרת ישראל נקראה על ידינו מאות פעמים לשבת יחד כדי ללמוד את הנושא,לצרף אנשי משטרה שיבינו מי נגד מי

שוב כרשות מבצעת, עד היום י ו ק הבנת?

הבוחנים הטכניים של המשטרה עד היום חושבים שמטף כבוי אלקטרוני ברכב מירוץ זו מערכת ניטרו.

בחייך חלאס עם המתיקות

צריך לשלב כסאח צודק ומכובד ,עמידה על עקרונות,ולהפעיל יחצ"ן ולוביסט ולהכין כ ס ף

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...