Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוני שלום,

עלי להבהיר משהו, דרכו של דני או שלי אינן סותרות, נהפוך הוא, אני מסכים לחלוטין עם דני ואף אמרתי זאת, דרכים רבות חייבות להתקיים במקביל, במישור המשפטי, הציבורי, הפוליטי והתקשרותי - הכל חלק מאותה גזרה. הדבר היחידי שיש תמיד לשקול זה מה לפני מה ומתי, יש לפזר את כל המשאבים והכלים לאורך זמן ולהיערך למאבק ממושך, שעליו להיות בתודעה כל הזמן ולא זבנג וגמרנו. בעיות מהסוג הזה לא נפתרות בהפגנה לבד, בגץ לבד ועוד, רק בשילוב אסטרטגי נכון של כל הכלים שעומדים לרשות האנשים ועומדים האמינו לי עומדים כלים אין ספור.

עתירה לבגץ היום תזכה לכותרת משנה קטנה בעיתון או בידיעות הרצות בווי.נט, ותשיג משהו בלי הד ציבורי. בפרסום ותקשורת נוטים להגיד "עשית ולא פרסמת - כאילו לא עשית" זה עצוב וכואב, זה גרם לי צער רב במספר מהלכים תקשורתיים פוליטיים שהייתי מעורב בהם, אך לומדים שזו הדרך. כמו שדני אמר - פה הכסף, התקשרות רוצה צהוב, זה זמן פרסום ורייטינג... זה הכסף האמיתי שדני מדבר עליו לדעתי, דני תקן אותי אם אני טועה, בכל מקרה כך אני רואה היום את הדברים לאחר מאבקים רבים מעל גבי התקשורת. גם התקשרות וגם הציבור נמצאים ברמת ריגוש כל כך גבוהה, ריאליטי, הישרדויות ועוד שאם זה לא ממש מעניין, אין לזה מקום, איך עושים את זה מעניין? אוהה, זאת כבר השאלה ועל זה נדבר בישיבה כאשר תתקיים ואם אוזמן (כמובן שאשמח להיות ולתרום מנסיוננו בישראמוטור ומזמננו).

יציאה לשטח בתופים ובמחולות תעייף את כולם מהר מאד וכך כמו שישמעו על זה ישכחו מזה.

טוני, דובי, דני, חושב כמו כולכם ויצא לי בעבר לומר זאת בפני חלקכם, רק פעולה מסודרת ומאורגנת ומקצועית תלחץ על מקבלי ההחלטות ועוזריהם וגם, בלי שנשים לב, תדחוף מאוד את הספורט המוטורי בישראל, אם כולם ידברו על זה, כשהכל יהיה חוקי יהיו רבבות של צופים ואוהדים - ערך מוסף לכל העניין. לשים את הספורט המוטורי הישראלי על הבמה.

אודי

www.isramotor.tv

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ללא לוביסט,ללא יחצ"ן,ללא קשרים,ללא איסטרטגייה,סיעור מוחות של אנשי מקצוע ולא טרמפיסטים בעלי כושר הקלדה שנעלמים ברגע שצריך להכניס את היד לכיס,וללא כסף שיושקע בכמה פאזות אין שום סיכוי. (וכמו בפוליטיקה טקטיקות)

כמובן שכחתי משפטן.

מתנדבים זה טוב מנס,יון כולם מתנדבים (רובם ככולם) עד רגע האמת ואני באמת לא פסימי.

רק לתקן עוולה שנוצרה פה

אנחנו לא הלכנו לבג"ץ כדי לעשות חוק,אנחנו בכלל רצינו הוראת שעה, מכיוון שממס"י שהיתה ועד היום גוף שמחזיק (חוצפה)רשיון מנדטורי, לא שיתפה פעולה ולהיפך שמה מקלות בכל הגלגלים (זה כבר פרק בפני עצמו) נאלצנו להלחם לבד.

מדינת ישראל בתשובתה לבג"ץ ב2001 הכריחה אותנו ללכת לחוק.

חוק מטומטם,אווילי זה נכון אבל זו היתה הברירה היחידה שבג"ץ אישר.

לכן כל אלה שכותבים,מאשימים,מלגלגים, מוזנים במקרה הטוב מדיסאינפורמצייה ובמקרה הרע משנאה וחוסר פרגון.

השנאה וחוסר הפירגון מרפה ידיים (לבקר הכי קל,להיענות ולהרתם? אופרה אחרת).

מסקנה סופית שלי וזו דעתי האישית

במדינה הזו רק במלחמה, מתוחכמת,עם גיוס המדייה,דעת קהל,ניצול אינטרסים אבל בלי כסף? אין סיכוי.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

אז אחרי תגובות ארוכות השורות ואין סוף דעות ורעיונות אפשר לפעול... לא?

ולדעתי אפשר לקבוע פגישה במועד הכי קרוב עד שהנושא חם בין כל האחראים ובעלי ההשפעה והידע הנדרש

בכדי לקבוע איך לפעול יעיל ונכון.

האפסורדיות של המקרה הזה תורמת לגיוס דעת קהל חיובית כפי שניתן ללמוד מהתגובות באתרי החדשות שפרסמו את המקרה וזה לטובה לדעתי אז צריך לפעול קצת יותר מלדבר וקביעת פגישה מסודרת בין האנשים שיכולים לתרום ולא סתם להראות נוכחות יכול להיות צעד ראשון שכול שאר האנשים הקשורים לענף יהיו קשובים ויגלו עניין בהחלטות שיתקבלו בפגישה הזאת ויתרמו למטרות שיועמדו בפניהם כאנשים שחיים את החלום הזה יום ביומו. אני מסכים שזה הזמן, כי ממה שלכם כבר נמאס מתחיל לעניין את האחרים רק שצריך להיות רציניים בכדי לא להראות סתם חברה עשירים שמנסים לדחוף את בעיית ההנאות האישיות שלהם לתוך מדינה שמסובכת מכל הצדדים גם ככה.

ארגון וסדר, מחשבה וידע, פעולה והתמדה, מאפיינים עיקריים של רצינות והצלחה.

אני אהיה שמח להיות חלק מהמאבק הזה למרות היכולות הדלות שלי והידע המועט בנושא, אבל הרצון ענק ואין דבר העומד בפניו!

כפי שתוך שנה מהכיתה ברמת הכובש להכשרת מרשלים, עברתי למושב ליד פאדי ג'אבר והספקתי לעשות שתי נוביסים ולקבל מחמאות על הניווט ב"אימון" הראשון בחיי מאחד האנשים והנהגים הנפלאים ביותר לדעתי שזהו אמיר גמליאל שבזכותו אני עם פאדי. וכל זה כאשר אני מגדיר את עצמי מהמעמד הנמוך בלשון המעטה מבחינה כלכלית. ברור שהרצל צדק כשאמר "עם רוצים אין זו אגדה".

פורסם

אני מציע באמת להעלות את נושא הספורט המוטורי והתחרויות לשיח בין כלל המועדונים - אשמח להשתתף ולא רק להוסיף עוד דעה - כי כמו שנאמר כבר "2 יהודים 3 דעות":

ויפה שעה אחת קודם.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
חברים !

.....

לצערי איני מצליח להבין מספיק (וזה למרות לא מעט שיחות עם מעורבים בעניין) - מדוע נעצר מהלך החקיקה /תקנות כאשר

קיים גוף ממשלתי (יוסי ניסן) שמתפקידו להוביל את המהלך ?

......

טוני בורשטיין

אם לא החוק... לא הייתה בכלל פונקציה שנקראת יו"ר הרשות לספורט מוטורי (יוסי ניסן)...

אני שוב אומר - רק בג"ץ!

אלון

פורסם

הוא שאמרתי-

רק עם העלמות דור המדבר,אולי יזוז כאן משהו.

רק כשיסתיימו מלחמות היהודים,השנאות,ההכפשות ואי הפרגון (ע'פ הותיקים בתחום, המודים באשמה).

אולי אז יבוא לציון גואל.

תטעו אותי אם אני צודק.

שבוע שלו.

פורסם

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול, אני מעדיף אנשים שפחות מדברים ויותר עושים, את זה שאתם מדברים ולא מתכננים כלום זה לא יזיז את החוק לאישור סופי והתחלת מירוצים חוקיים.

כרגע אתם מפוזרים ומדברים יותר מדי.

תוכנית חומש-

1. להעביר את החוק בתוך שנה.

2. הקמת מסלול מקצועי בתוך 3 שנים.

3. פנייה לציבור ושינוי דעתו ע"י כתבות, פרסומות גלויות ופרסומות סמויות.

4. הקמת תחרויות לאומיות בדרגים שונים בתוך 4 שנים.

5. הקמה של מסלולים חצי מקוצעיים בצפון ובדרום באזורים ולא מפותחים כלכלית כגון: מצפה רמון, ירוחם, טבריה וכו'.

זה משהו בסיסי ביותר.

אז הקמה של הפגנה שקטה מול הכנסת עם תיאום הרשויות+הקמה של ביתני מידע בהם אפשר למצוא מידע על החוק [כמו עובדות קצרות כגון: "בשביל להעביר 4 תקנות נדרשו 5 שנים בעוד שצריך להעביר עוד 9 נוספות"]+הקמה של ביתנים על המועדונים התומכים בחוק הזה כמו: מודעון החמש, מועדון PSI וכו'.

הפגנה זה הדבר ראשוני שתוך זמן קצר אפשר להקים אני חושב[ את האמת אף פעם לא הקמתי הפגנה כך, שאת זה אני משאיר למומחים].

ממליץ לכם לקרוא את מה שכתבתי כבר באשכול.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אלון !

אני באמת לא מבין באיזה שלב ולמה נעצר הליך החקיקה ?

לא הייתי לא ציני ולא שלילי .

ישנו גוף ממשלתי שתפקידו לדחוף את הנושא שאם לא , מחר יקום פרלמנטר כלשהו

וידרוש ביטולו של אותו הגוף ויהיו עוד שניים שלשה מובטלים במדינה .

לכן ההגיון אומר שהעומד בראשו של הנ"ל יש לו אינטרס אמיתי להתקדם במהלך החקיקה .

לכן לא יצאתי נגד אף אחד בטח לא נגד יוסי ניסן עמו צריך לשתף פעולה ולעזור לו ככל שניתן .

יתכן ואתה צודק וצריך להגיש בג"ץ ! רק רציתי להבין באיזה טענה ומה העתירה ?

טוני

פורסם

קדימה!!!!!!!!!!!!!!!

באו נתחיל... התארוכה של עמותת irda ביום העצמאות לדעתי במה נפלא להתחיל לפעול לטובת מודעות הציבור....

לצערי אין לי רכב להציג אבל אשמח להשתטף ולתרום להסברה ולהצגת נושא הראלי בישראל.

פורסם

טוני בורשטיין

מה דעתך על ביזוי החלטת הכנסת? ניתנה הנחייה למשרדי הממשלה שתוך 8 חודשים חייבים להזניק את המירוצים

מה דעתך על החלטות תמוהות של משרד הספורט? (ודי לחכימא.....)

מה דעתך על תביעה אישית של נהגים שנאלצים לצאת לפנסייה ולתלות את נעליהם בגלל הבזיון?

רוצה עוד?

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

לא דני , זה מספיק !

אבל לא זה מה ששאלתי .

מה הסיבה שזה נתקע : יד מכוונת ? חלמאות ? חוסר ידע מקצועי ? הכל יחד ?

בכל אופן אם עורך דין כלשהו רצוי מהמובילים בתחום , מוכן לקחת על עצמו תביעה מסוג זה

ורצוי גם על בסיס הצלחה - קדימה !

אגב הסיבה האחרונה (פנסייה/ תליית נעליים ) היא הכואבת ביותר , אך לא בטוח עד כמה

היא בסיס לסעד משפטי .

אם תגובש החלטה משותפת , מוכן לדבר עם עורך הדין שלי שגם חובב תחום הספורט המוטורי .

פורסם

לפעמים אתם באמת מדהימים אותי טוני

מה זה על בסיס הצלחה?

מי מתחייב? מי חותם ערבות שהעו"ד יקבל את כספו?

איזה עו"ד יסכים לעבוד עכשיו כשאין לו מושג מההסטורייה,אין לו חומר, נראה לך שאת הגשת בג"ץ העו"ד ישלם מכיסו?

עברו ימי הפריירים ואני מאד מתפלא על הגישה שלך,גם לי יש חברים עורכי דין ולכל חברי העמותה יש חברים נו אז מה?

בשביל לדעת למה זה נתקע אתה צריך לחפש את התחלואים של המערכת,את מלחמות היהודים,את הבחירה הלא נכונה של האנשים שכתבו מכתבי שטנה ואיומים ,עזוב אותי.

תתחיל פה מלחמת עולם אם אני אוציא את ה"אני מאשים" שלי וקצתי כבר ביריות ומלחמות.

המבט קדימה מה עושים?

מגייסים קודם כל כסף לעו"ד אין מצב אחר.

לגבי תליית הנעליים ,אני משוכנע במאה אחוז שיש עילת תביעה (תתייעץ עם חברך העו"ד)

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

ועוד דבר אחד שאינני יכול להתאפק

למה כולם לכאורה מתעוררים עכשיו?

אנחנו 3 שנים אחרי החלטת הכנסת 3 שנים ויותר ואין תקנות אין פתאום את מי להאשים?

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...