Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק של אוטבוס/משאית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לדעת מהיא הצריכת דלק,הממוצעת אוטבוס וגם משאית?אם אפשר כמה שיותר ממוצע,וגם אם אפשר לאיזה רכב יש את ה-צריכת דלק הכי גדולה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה תחום נרחב מידי. משאיות צורכות החל מ 1:6 למשאיות קלות ועד למספר ליטרים לק"מ למפלצות גדולות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אפשר לדעת מהיא הצריכת דלק

אפשר. בד"כ יצרן מפרסם נתונים. יש גם ביקורות באינטרנט על דגמים מסויימים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באינטר' (הצבאיות) - 7400 DT466 - מחשב הדרך מראה על צריכת דלק של 1:6 (בנסיעה על 80 קמ"ש).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

10 ליטר? נדמה לי שברח לך אפס.

באקונוליין אני זוכר שמיכל הדלק הוא באיזור ה100 ליטר, ככה שבמשאיות אני מאמין שזה יותר אפילו.

פורסם

פעם שאלתי זאת נהג אוטובוס והוא טען שהאוטובוס שלו ("שלו") צורך 1 ליטר סולר ל-3 קילומטרים, ומילוי מיכל מלא של האוטובוס עולה לו 2,500 ש"ח!

Xbox12341

פורסם

7.6L 6I, מסילה משותפת ושאר ה"קללות" המודרניות :-)

ולמי ששאל - למשאית יש 380 ליטר מיכל דלק

ותדלוק עובר את ה-2500 ש"ח... :shock:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בדרך כלל משאיות אם נפח מנוע של איזה 10 ליטר לא ?

תלוי מגודל משאית. לוולבו FH16 מנוע 16 ליטר 6 צילינדר טורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
המשאית של אבא שלי DAF CF430 עושה 1 ל 2 בערך.

ויש לה מיכל דלק של 600 ליטר בערך.

ב"קטנה"...

תחשוב על הוולו סמי/מובילים (הצבאיים) - שני מיכלים של 380 ליטר... :shock:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
המשאית שלי, רנו מידלום 210 כ"ס 10 טון 2006 עושה בערך 1:4, שזה נחשב דיי חסכוני עבור משאית בסדר גודל כזה.

זה אומר שהמחשב דרך של האינטר' אופטימי ביותר - היא 15 טון ומעלה (משקל עצמי שלה הוא 9 טון - לא כולל הציוד...) :shock:

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...