Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק של אוטבוס/משאית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מפלצות אפילו אם יותר כוח מ-FH16. :twisted:

הנה דוגמא של משאית צבאית להובלת טנקים תוצרת מינסק, כימעט 800 סוסים:

IMG_7743b_750.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וחלש מבוגאטי ויירון :-D

אוראל - כנראה שהמחשב דרך אופטימי, אבל אני יגיד לך את האמת, היא באמת הרבה יותר חסכונית מכל משאית שהייתה לי בעבר, למרות שהיא נושאת משקל רב מהמותר (ששש... אל תגלו).

מחוסר ברירה אני נושא איתה לפחות 12 טון (הגזמת, 5 טון מעל המותר ..), 2 טון יותר מהמשקל הכולל בימים עמוסים. יש ימים שאני באמת סוחב איתה רק עד 10 טון.

למה נראה לכם שאני מחליף דראמים ודיסקים אחת לשנה ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אל תשכחו את משאיות הרכינה המשרתות במכרות.

אלו עם מנועי ה90 ליטר שמפיקים כח חשמלי בשביל להניע את המפלצות האלו...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אלון, שאני אגלה לך סוד - אנחנו עוד לא הגענו למצב שבו משקל המשאית והציוד מגיעים ל-20 טון (שזה המשקל המירבי [גרסת סרן אחורי יחיד])...

בלמים עוד לא החלפנו במשאית הקבועה שלנו והיא בת יותר משנה.

בשביל מה יש בלם מנוע (הנעזר בגאומטריה המשתנה של הטורבו) וריטדר עצבני? :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא ניסחתי את עצמי טוב :? התכוונתי משקל כולל כל הזמן הזה, נראה לך אני גורר עם משאית 10-טון, 20 טון כולל ?

הבלמים אני מחליף כמעט פעם בשנה מסיבה דיי הגיונית - אני עובד עם המשאית כ-13 שעות, כשבחלק גדול מן הימים אני מעמיס עליה עד 2 טון יותר מהמשקל המותר הכולל לפי היצרן, דבר שהמשאית לא אמורה לספוג בתכנון שלה, ולא רק שאני מעמיס עליה יותר ממה שהיא בנויה לזה, אלא שאני גם נכנס לשטח דיי קשה למעבר (עם כל העומס על המשאית, אני עולה ויורד את עליות בית ג'אן (שאחרי זה הופכים לסיוט גדול של הבלמים בירידה), אני נוסע בעליות מירון ויורד מבית ג'אן לכיוון כרמיאל והכפרים הערביים מסביבה. אתה בכלל לא מתאר לעצמך מה עוברת המשאית הזאת, תאמין לי, היא שיא האמינות בתנאי העבודה שלה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון, אני התכוונתי למשקל כולל (עצמי [כ-9 טון] + ציוד [כ-9 טון במקרים מיוחדים]) :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אלון, אתה כנראה עוד לא ראית מה המשאיות הצבאיות עוברות (פחות מתייחס לאינטר' החדשות ויותר לפרייטליינר הותיקות)- כביש, שטח - מה שרק תרצה.

רב הנסיעות שלנו - צפון ודרום.

מידי פעם אנחנו נותים בגיחות לצפון הרחוק (טבריה עד רמת הגולן) ולדרום הרחוק (צאלים עד אילת) - הנסיעות האהובות עלי, בעיקר בחורף (ובעיקר רמת הגולן) :-)

בימי הפרייטליינר הותיקות - נהגו להעמיס טון (אפילו 2 טון) מעל המותר והמשאיות נסעו ונסעו... בלי בעיות.

כעת, בימי האינטר' החדשות - לא עושים את זה כי יש גרסאות סרן אחורי יחיד (עד 20 טון) וסרן אחורי כפול "טנדם" (עד 23 טון).

אגב, לחלק ממשאיות הסרן אחורי כפול - יש מנוע מחוזק - 9.3 DT530.

מפחידות... :shock:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני יודע מה היה בתקופה שלי בצבא, אבל זאת הייתה תקופת האמריקאיות המתפרקות, שבמקום להעמיס עליה, היית חייב לפרק ממנה דברים מקוריים כדי שחלילה לא תתפרק בדרך :-)

ובכל אופן משאית צבאית מיועדת להחזיק מעמד הרבה יותר ממשאית אזרחית פשוטה כמו שלי, הרנו שלי לא משהו מיוחד, כל בעל דאף, מאן, וולוו קטנות וכו' שמעמיסים יותר מהמותר על המשאית יוכלו להעיד שנושא המשקל המותר הוא מאוד רגיש במשאיות אירופאיות שכאלו.

פורסם
וגם אם אפשר לאיזה רכב יש את ה-צריכת דלק הכי גדולה.

יונדאי גטס

מישהוא חולק על זה :?:

:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...