Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הציפור הצהובה מנורדשלייפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השנה 1987, המכונית 911 קאררה משופרת ע"י RUF לכ-470 כ"ס, אין בקרת משיכה וגם לא ESP. המסלול, נירבורגרינג וכל מילה נוספת מיותרת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סרטון מדהים. מדגים בצורה יפה מאד נהיגה במכונית "עצבנית" עם הנעה אחורית. לא הייתי מתחלף עם הנהג אבל - זה נראה מפחיד :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

נהג פשוט מדהים. חסר פחד. מעניין שנהיגה במהירות כזו כיום עם 911 עדכנית היא קלה משמעותית - תודות לשיפורים נרחבים להתנהגות הכביש ולצמיגים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סרטון ישן ומדהים!

בד"כ לא מרגישים את המהירות בסרטונים ב-YOUTUBE אבל כאן מפחיד אפילו לראות את הסרטון.

לא מתאר לעצמי את התחושה כשאתה יושב ליד הנהג :shock:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נראה לי סרטון טוב ללמוד את המסלול.

נראה קצת שונה מ-PS3.

במיוחד בתפאורה מסביב לטראק.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בהחלט ביצועים מרשימים מצד הנהג. לנהוג ברכב כזה ללא כל בקרת שליטה שהיא, אמצעי אחיזה מיושנים...

ובכלל הוא נוהג במסלול במהירות גבווה בעודו עובר כל מיני גרוטאות על המסלול, קצת מסוכן לא?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

ממש על הקצה. נראה כאילו תנועה אחת לא נכונה והאוטו בגדר ההפרדה.

שמתם לב כמה קל להכניס אותו להיגוי יתר?

לצאת, זאת החוכמה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם כל הכבוד למשחקי המחשב/פלייסטיישן החדשים, הדרך היחידה (והכי ריאליסטית) לקבל איזושהי תחושה לגבי הטירוף שנקרא 911 טורבו (בעיקר המפלצת בעלת ה 4 הילוכים מסוף שנות ה 70) לפני בקרות האחיזה למינהן היא במשחק משנת 2000 Need for Speed: Porsche Unleashed.

פורסם

מדהים!!! אין מילים לתאר את גודל הביצים של הנהג הזה!!

אם תסתכלו בסרטים הנוספים, תראו שם: DRIFT in Nurburgring. מראים את אותו הנהג באותו הסשן, רק בזוויות שונות.

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

אגב, שאלת תם - האם הקווים שהוא לוקח הם המהירים ביותר או שבמכוון הוא מייצר כמה החלקות לשם ההחלקה עצמה ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...