Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מצלמה בכביש 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים היום יצאתי מרמת גן לכיוון גן יבנה

בדרך שייטתי בין 115ל120

ושמתי לב שממול לתחנת דלק הראשונה לבאים מרמת גן יש מצלמה חדשה ממול בצד שמאל של הכביש

היא פעילה?

אם כן האם אני יקבל קנס במהירות שחלפתי על פניה?

אני לא בטוח אבל המהירות המותרת בקטע הנ"ל הוא 90 או 80?

תמיר.

פורסם

לא הבנתי היכן ממוקמת המצלמה?? בנתיב השמאלי באותו כיוון הנסיעה או שמא בכיוון הנגדי??

לאן היא מכוונת?? היום אני אעבור משם ואעיף מבט.

על איזו תחנת דלק מדובר?

פז הסיירים?

פורסם

מול הסיירים זה דחליל, ובכל מקרה מולטנובה קבועה לא מצלמת כנגד כיוון הנסיעה.

בדרך שייטתי בין 115ל120

המהירות המירבית המותרת בארץ (בד"כ פחות, מוגבל ע"י שילוט) היא 110.

פורסם

מישהו אמר לי שכל המצלמות בכביש 4 מצלמות רק מעל 125 בוודאות. (אני עדיין לא עובר אותן על יותר מ110, כדי להיות בטוח)

לא נתקלתי במצלמה בנתיב השמאלי, ואני לא יודע אם היא פעילה ולאיזו מהירות היא מכוונת, אבל אומרים שקשה לא להבחין בפלאש גם באור יום.

פורסם

הוא עבר איתי ברכבו מהעבודה, מספיק טוב?

וזה היה בערב, נסענו את כל הקטע מיד מרדכי עד איילון על 120-125 ולא היה שום פלאש.

שוב, אני אישית מעדיף להוריד את הרגל מהגז ליד מצלמות ולא לעבור אותן במהירות "גבולית" כדי להיות בראש שקט, ומציע לכם לעשות כמוני.

פורסם

קצת לא קשור, אבל זה מסקרן אותי.

איזה מצלמה מצלמת? זאת בנתיב הנסיעה, או בנתיב הנגדי? כי תמיד המצלמות הפוכות, כלומר, העדשה של המצלמה מהנתיב הנגדי מכוונת למסלול הנסיעה (לדוגמא בכביש שבין כרמיאל לכביש עכו-חיפה).

פורסם

אוי כמה שטויות שאנשים מדברים כאן..

נתחיל מזה שאת חבר שלי מצלמה בכביש 4 תפסה על 119!! למרות שאומרים בעיקרון שזה מתחיל לצלם מ120..

מי שדיבר על 125 מוזמן לנסות את זה.

המצלמות מצלמות באותו הצד שהם נמצאות ברגע שאתה עובר אותה במהירות אתה חוטף איזה בוק קטן שבסופו נקלט המספר שלך בתחת של האוטו.

פורסם
הוא עבר איתי ברכבו מהעבודה, מספיק טוב?

וזה היה בערב, נסענו את כל הקטע מיד מרדכי עד איילון על 120-125 ולא היה שום פלאש.

שוב, אני אישית מעדיף להוריד את הרגל מהגז ליד מצלמות ולא לעבור אותן במהירות "גבולית" כדי להיות בראש שקט, ומציע לכם לעשות כמוני.

המצלמה היחידה שעובדת בכיוון ובדרך שעברתם הייתה צפונית לגשר ראשון והיא לא פעילה בזמן האחרון (וזאת אם נסעתם בכלל מכביש 4 ולא עליתם על איילון במחלף חולות - אז אין שום מצלמה בדרך, כך שזו לא חוכמה גדולה). אם אין לחבר שלך גלאי, אז הוא משחק באש. המשטרה משנה את סף המהירות בהתאם לצרכיה, אבל אסור לסמוך על ההנחה ש-125 היא מהירות הסף.

חוץ מזה - ברוב המכוניות יש זיוף של לפחות 10 קמ"ש במהירות הזו, גם את זה צריך לקחת בחשבון.

המצלמות בארץ (הקבועות, על עמודים) מצלמות רק עם כיוון הנסיעה, כלומר מכוניות שעוברות את המצלמה.

בכביש 85 (צומת סייקלון) היו שתי מצלמות אחת מול השנייה, אבל זו לכיוון מערב (עכו) הוזזה לצומת המזרחית של מג'דל כרום.

• תוכן חדש...