Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פיג'ו 407 שנת 2006 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות פיג'ו 407 בחודש הקרוב מלובינסקי בסניף חיפה. מחיר מחירון לרכב בלי שכלול הוא 88 אלף. הרכב עבר 71 אלף קילומטר והסוכן רוצה למכור אותו ב82 אלף שקל. הרכב משנת 2006 נפח מנוע 2 ליטר דגם ST. עד כמה אתם חושבים שאפשר להוריד את המחיר ?

פורסם

הרכב מצויין אבל הק"מ קצת גבוה אני משער שהרכב יד פרטית כי זה הדגם המאובזר ושקרוב לוודאי שיד 1. ברור שאם הסוכן נקב ב82k יש עוד לאן לרדת לא המון אבל עוד כמה אלפים פחות אל תשכח שלאלמנט של שנת אחריות מלובינסקי יש גילום במחיר הרכב.

פורסם

אם מליסינג, במצב השוק של היום גם הורדה של 15% היא אפשרית.

בדוק שהרכב טופל, אם מדובר באופרייט ליס, הם מטפלים במוסכי הרשת של פזו, בקש לראות ספר טיפולים.

צריכת דלק בעיר כ 1:8, מחוץ לעיר 1:12 ואלי טוב יותר, תלוי בעדינות הלחיצה על הדוושה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

למרות שכל מקרה לגופו, רכשתי 407 (SR) מודל 05' לפני חודשיים להורים שלי שמאוד מרוצים מהאוטו (למרות עניין האמינות)

רכשתי אותה עם 140.000ק"מ והיא שרתה באלבר כיד ראשונה (קניתי מיד-2) מחיר המחירון היה 73.000 ש"ח ורכשתי אותה ב 55.000 ש"ח.

המחיר שנתת לא משתלם כלל, חפש ביד-2 יש לא מעט מציאות והאוטו גם ככה נמכר מתחת למחירון

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

הרכב לא עבר הרבה ק"מ, 3.5 שמים על הכביש עם 71,000 ק"מ זה ממוצע,

בקשר למחיר בתנאי שהרכב יד 1 פרטית תזרוק לו מחיר של 75,000 ותן לו כמה ימים לחשוב על זה,

אני מאמין שב10 פחות מהמחירון אפשר לקחת את האוטו.

פורסם

הק"מ לא גבוה בכלל לרכבים מסוג זה, הבעיה עם לובינסקי שהם לא גמישים במכירה אבל בקנייה שוחטים אותך.

מנסיון שהיה לי איתם לפני כחודשיים שלושה, הם יירדו עוד 3000 ש"ח עם קצת שכנוע, מעבר לכך אין הרבה סיכוי.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...