Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רגע לפני קניה רכב חדש 110,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקות ונסיעות מבחן רבות הגעתי ל 3 מכוניות סופיות שמתאימות לצרכיי , והגעתי להסדרי מחיר נוחים .

קיה סיד EX

ניסאן טידה 5 דלתות מאובזרת (במגנזיום )

יונדאי I30 - הדגם הבסיסי .

איזו מכונית עדיפה בעיניכם ונותנת תמורה למחיר !

פורסם

אם תוסיף עוד 6K תוכל לקחת את הדגם המאובזר ביותר של הסיד! אני הייתי בוחר בסיד כי כמו שציינתי בדגם המפואר שלה אתה מקבל את ה-I30 הבסיסית מה גם שהסיד מיוצרת באירופה וייש ל 7 שנות אחריות ולטעמי היא גם יותר יפה.

פורסם

הקיה יפה יותר(טעם אישי),יש 7 שנות אחריות,הרכב מיוצר באירופה וגם מצליח שם מאוד,מחיר יותר זול מהאחות הגדולה יונדאי,גם אני הייתי בוחר בסיד! וסתם שאלה יש איזשהו מבצע על הרכב? כי מוזר לי שב-110K אתה מקבל את הדגם המפואר.

:fadein:
פורסם

ודרך הגב יש את הניסן טידה (במחר צבעים) במלאי שעבר שנה ועבר לבעלות של קרסו , עם 0 קילומטר ב 103K כולל מגנזיום

העניין שהרכב ירשם בבעלות היבואן לשעבר , לי אישית זה לא מפריע כי אני נוהג להשאיר את הרכב עד שנגמרים לו החיים .

יד ראשונה רגיל 117,700 על הכביש .

ביונדאי לא ממש סמפטים עושים טובה שרוצים למכור ולא ניסו לתת שום הנחה למעט תוספות בסיסיות ככה שהמחיר 114K על הכביש .

פורסם
קח את הקיה אמנם במחיר הזה יש חלופות טובות יותר אבל הוא עדיף על הניסאן ובוודאי שעל היונדאי.

ב-110K רכב בדגם מפואר ומאובזר לחלוטין,איזו חלופה יותר טובה יש? ואני מדבר במסגרת התקציב.

:fadein:
פורסם

ב-114K אפשר כבר את הדגם הבסיסי של 308, עולם אחר.

היום יצא לי לנסוע על אחת כזו בפעם הראשונה אצל מישהו אצלנו בעבודה שקיבל אותה בליסינג.

פורסם
ב-114K אפשר כבר את הדגם הבסיסי של 308, עולם אחר.

היום יצא לי לנסוע על אחת כזו בפעם הראשונה אצל מישהו אצלנו בעבודה שקיבל אותה בליסינג.

שדדו לי את המילים ישר מקצה הלשון.

פורסם

אני מציע לך לחכות ולראות, את השברולט קרוז החדשה עם רמת איבזור גבוה יחסית למתחרות ועם רמת בטיחות מלאה עם 6 כריות אויר ESP וכ'ו... כמו כן יש את מנוע ה-1.6 החדש עם 112 כ"ס ועם תיבת הילוכים בעלת 6 יחסי העברה טיפטרוניק, עם שילוב לתפעול ידני ובמחיר של 114,000 ש"ח לרמת איבזור ההתחלתית עוד פרטים תוכל לראות בקישור הבא http://www.chevrolet.co.il/cruze/

ובקישור הבא תוכל לקרוא עוד פרטים על הקרוז וגם על עניין המחיר http://www.auto.co.il/כתבה-22814,72-שברולט-קרוז-מחירים-תחרותיים.aspx.

יניב

פורסם

חזרתי מנסיעות מבחן על שלושת הדגמים יחד עם אחי שמבין יותר טוב ממני בנוחות נהיגה "וסחיבה" של הרכב,

החלטתי לרדת מהקוראניות לאלתר , הניסן טידה הפתיעה לטובה בניהיגה ועדיין לא ירדה מהפרק, לצערי צריך לנהוג ברכבים לפני שממליצים על סמך מגזיני רכב למיניהם הייתי בטוח שאחזור היום עם הזמנה על הקיה ואני שמח שירדתי ממנה.

הזמנתי נסיעת מבחן לפיז'ו 308 שמחירה על הכביש מגיע כמעט ל 117,000 ש"ח (רק שתדעו) .

• תוכן חדש...