Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיישנתי בפורשה 928 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, היא נראית מדהים!

אכן יהלום שרק צריך ליטוש... ( ;

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האמת, כבר תקופה ארוכה ניסיתי בשקט בשקט למצוא לי רכב אספנות נחמד כי מאז שמכרתי את הלנצ'יה HPE פשוט גירדו לי האצבעות...אבל לא כיוונתי בכלל לכיוון פורשה. חבר טוב פשוט הפנה את תשומת ליבי לרכב הספציפי הזה ואמר שהוא יכול להיות הזדמנות מענינת, וכשראיתי את הרכב מיד התאהבתי :-P

קשה להאמין אבל הפורשה פשוט הוזנחה ברמה קשה גם מבחינת טיפולים וגם מבחינה קוסמטית (בעיקר בפנים). אני מאמין בלהחזיר למקוריות ואני לא מתכוון לא לשדרג ולא לשנות שום דבר על מנת לנסות ולהביא אותה למצב מקורי כמה שניתן. נכון, יש לה קיט חצאיות אבל לטעמי זה דווקא יושב לא רע בכלל ואת זה אני לא מתכוון לפרק.

אני אתחיל לאט לאט בתיקוני חשמל (הרבים שצריך לעשות) בשיחזור הריפודים, תיקון הדש בורד ותיקוני צבע.

מבחינה מכאנית אין הרבה עבודה דחופה אולי חוץ מלסדר את הקלאץ' אבל הוא עוד במצב נסיעה.

בקיצור, אני צריך להכין רשימה ואז לראות :wink:

מה שמוזר זה שלא הצלחתי למצוא שום ספר טכני כמו היינס על הרכב פרט למדריכים למוסכים שיש באינטרנט. הם מאוד מפורטים אבל פחות ידודתיים מאשר ספרי היינס...חבל.

פירסמתי כאן לא מזמן שיש לי ספרי רכב , אז קראתי את המודעה שלך וחיפשתי אצלי ויש לי ספר רכב של היינס של 928 אבל הכי קדום זה משנת 86

אם אתה רוצה רק תבקש בפרטי ואני אשמח לשלוח

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

good luck

great car with great engine

a real future classic

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפני 8 שנים כשהייתי (ועדיין)ילד בן 16 עברתי ברחוב התפוצות וראיתי את הרכב בחניה סגורה ומקורה.. בעל הרכב בחור רומני חביב מאוד ראה אותי ולא פחות יצא איתי לסיבוב עם הרכב מאז אני מעריץ שרוף של פורשה בכלל והדגם הזה בפרט.לחתונה שלי הייתי אמור לנסוע עם הרכב הזה אבל בדיוק נשבר לו הגיר וכו'..(נאלצתי להסתפק במרצדס S600)

בכל זאת תהנה מכל רגע..אגב יש לך ספספל אחורי ? בזמנו היה לו שם רמקול מפלצתי..

פורסם

תתחדש, קלאסיקה אמיתית.

לפני 11 שנה היתה לי הזדמנות לקנות 928S כסופה וידנית, מודל 82', מבחור באשדוד, שהיתה לו לפני כן 911 טארגה 87'. המחיר היה מאד סביר(85,000 ש"ח) ומצב האוטו היה נהדר. נהגתי עליה והיא נסעה נהדר, אך הותירה אותי קר לעומת 911. הראש אמר לקנות, הקישקעס לא. כחובב צ'ולנט, ליבי עם הקישקעס. תמיד. :-)

לאחר מכן, נודע לי שהיא נשרפה. חבל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

גם אני מצטרף למברכים.

באותה נשימה - שימו לב לתאריך של השרשור שאתם מקפיצים פתאום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...