Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי קארספורום!

אני נימצא בבעיה ומבקש את עזרתכם.

יש ברשותי רנו מגאן שנת 2006 לבנה .

החנתי את הרכב לייד מלון בים המלח, וקבוצה של אנשים חארות :evil::evil:קישקשו לי על המיכסה מנוע אם טוש כמו שזה נירא לי,

השאלה שלי זה אם מישהו יודע ויכול לעזור לי ליפטור את הבעיה,אולי משהו איזה חומר.

תודה מראש חברים ,ושבוע טוב.

פיניgsxr1000

פורסם

תגיד תודה שזה טוש ולא סכין. אני בטוח שפוליש וקס יפתור את הבעיה. אני ממליץ גם לטפל בהקדם האפשרי כדי שזה לא יספג בצבע.

ד"א, זו אחת הסיבות שעושים שכבות הגנה על הצבע כדי שמפגעים כאלה (או לדוגמא מפגעי האקלים) לא יעשו נזק ישיר לצבע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כאשר רשמתי לא לחכות עם זה הרבה זמן התכוונתי לא למרוח את זה לעוד חודש חודשיים, עוד יום אחד בודד לא יגרום נזק נוסף.

שיהיה בהצלחה, תחזור אלינו עם תגובות ורצוי גם תמונות.

פורסם
כאשר רשמתי לא לחכות עם זה הרבה זמן התכוונתי לא למרוח את זה לעוד חודש חודשיים, עוד יום אחד בודד לא יגרום נזק נוסף.

שיהיה בהצלחה, תחזור אלינו עם תגובות ורצוי גם תמונות.

תודה לך אחי על העזרה.

אבל כמו שאמרתי למעלה זה ירד אם חומר הזויי"חומר לניקויי חלונות"

ולא אחי אני מיצטער אין לי תמונות הייתי לחוץ מדיי בכדי לצלם את זה .

תודה רבה לכם חברה!!!

פיניgsxr1000

פורסם

אני עדיין ממליץ לעשות לרכב פוליש וקס.

שימוש בחומרי ניקוי לא יעודיים לרכב לא מומלץ מכיוון שיכול להיות שהם מכילים כימיקלים שיכולים לגרום נזק לצבע.

לכן אני ממליץ לך לחדש את ההגנה על הצבע שלך.

• תוכן חדש...