Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים ניגשתי לצמיגן לבחור רביעיית צמיגים חדשה.

אמרתי למוכר שאני רוצה מישלין והוא ישר הציע לי מחיר. שאלתי אותו איזה דגם, הוא אמר לי "מישלין מה זאת אומרת".

בסופו של דבר הוא הבין שאני יודע שמישלין מוציאה מספר דגמים ולא רק אחד(כפי שמסתבר לא הרבה יודעים את זה), ואמר שמשהוא הציע(450 לאחד) זה מדגם אנרג'י. ולבסוף הציע לי את דגם הפיילוט שאני מחבב.

לבסוף, הוא שאל איזה מהירות נסיעה מקסימלית אני רוצה שיהיה לצמיג ונתן לי לדוגמא כמה אותיות אנגליות(כמו P לדוגמא).

האמת שפעם ראשונה אני שומע על זה(מן הסתם יש דגמים עם מספר תת דגמים מצומצם אבל לפי מהירות נסיעה מקסימלית?)

האם יש אמת בדברו או שסתם אין לו מושג על מה הוא מדבר ובעצם נתן לי תת דגם מסויים?

הרכב הוא מאזדה 6 שנת 2006 הדגם הזול ביותר(לא זוכר את השם בדיוק) ומחר אם תרצו אני אתן מידות צמיג מדוייקות(המידה היא המידה שהצרן נתן לה).

ולמנהלים,

אם הת'רד לא במקום הנכון סליחה ואנא להעביר.

תודה מראש ולילה טוב.

פורסם

יש הרבה סוגי צמיגים , אבל בעקרון P זה לרכב PASSENGER (רכב נוסעים רגיל ולא משאית למשל)

קוד מהירות זה בדרך כלל H או V לרוב הרכבים בארץ (H עד 200 קמ"ש V עד 240) למרות שיש גם גבוהים יותר ונמוכים הרבה יותר (תלוי בסוג הרכב )

בספר הרכב או בדלת רשום בדרך כלל את המידה של הצמיג שצריך , את המשקל (LOAD INDEX) ואת הקוד מהירות)

לדוגמא :

185/55/R15 וליד 82V (לרכב כמו שלי, לשלך יהיו נתונים אחרים)

Tirecode.gif

למידע נוסף ב WIKI

http://en.wikipedia.org/wiki/Tire_code

פורסם

ישנה טבלה.(לא הצלחתי להכניס את הטבלה).

N-עד 150

Q-עד 160

R-עד 170

S-עד 180

T-עד 190

U-עד 200

H-עד 210

V-עד 240

W-עד 270

Y-עד 300

ZR-מעל 240 קמ"ש

פורסם
ישנה טבלה.(לא הצלחתי להכניס את הטבלה).

N-עד 150

Q-עד 160

R-עד 170

S-עד 180

T-עד 190

U-עד 200

H-עד 210

V-עד 240

W-עד 270

Y-עד 300

ZR-מעל 240 קמ"ש

זה משהו שלא הצלחתי להבין (לא המטבלה אלא בכלל). אם יש W או Y ששניהם עוברים את ה240 -למה יש את ה ZR?

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם
זה משהו שלא הצלחתי להבין (לא המטבלה אלא בכלל). אם יש W או Y ששניהם עוברים את ה240 -למה יש את ה ZR?

טעות שלי עכשיו קראתי, זה אמור להיות מעל 300 קמ"ש.

• תוכן חדש...