Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום ,אשמח לקבל יעוץ בנושא .יש ברשותי פוקוס 2000 סמ"ק שנת 2008 שגמעה 25000 ק"מ .לאחר שהרכב בולם ונעצר ישנה קפיצה קדימה של הרכב שנגרמת מכניסה של הילוך ראשון בתיבה האוטומטית .יועץ של חברת פורד שבדק את הרכב אמר לי שזה לא תקלה ושהגיר תקין וככה זה בדגם 2000 סמ"ק דבר שנראה לי תמוהה שרכב חדש ותיבה אוטומטית תעבוד בצורה כזו .אשמח לקבל תגובות ופתרונות בנושא .תודה מני.

פורסם

לכל אחד שיש לו פוקוס משנת 2005 יש לו את ההרגשה הזאת בירידה להילוך ראשון, וזה תקף גם למנועי 1.6.

כנראה שאצלך אותו גיר, אצלך הדגם לפני מתיחת פנים?

פורסם

סביר להניח שזאת לא תקלה, הרכב שלך באחריות? תלך לבדוק את זה לעומק אם זה מציק לך, אבל רוב הסיכויים זאת לא תקלה.

גם ההעברות בין המצבי הילוכים מורגשת? ובמנוע קר אתה יותר מרגיש את הקפיצות? זה גם אחת הבעיות שהיו בגיר הזה.

פורסם

א. הרכב באחריות דבר שלא עוזר לי כי איש שרות של חברת פורד טוען שזאת אינה תקלה .לי זה מפריע כאשר הרכב נעצר יש קיק שגורם לרכב לנוע קדימה ואתה טוען שככה זה אמור להיות ?מעולם לא חשתי זאת באף רכב ונהגתי בעשרות רכבים .לדעתך יש אפשרות לבדיקה במוסך שמטפל בתיבות הילוכים ואז לתבוע תיקון מהיבואן? או שצריך לקבל שכך עובדת תיבת הילוכים ברכב חדש .

פורסם

צהריים טובים

לפני שקנית את הרכב,האם ביצעת נסיעת מבחן?במידה וכן,האם הרגשת את התופעה?

האם התופעה הייתה קיימת גם ביום הראשון בו הרכב עלה על הכביש?

ציינת שלא הרגשת כזה דבר בשום רכב, אז לידע כללי...ברכבי רנו (מגאן/סניק) מהדורות הקודמים הדבר היה נפוץ מאוד בתיבת ה-AL4. מזדהה איתך אגב,הדבר אכן מציק ומרגיש רע וגם לא בטיחותי.

אני מקווה שחבר הפורום דניסאן יראה את ההודעה ויענה לך על השאלות.אם לא, פנה אליו באופן פרטי. חוץ מזה שתיבות אוט' הן תחום עיסוקו (אמנם עובד ומתמחה ברנו-ניסאן ולא בפורד) הוא מקצוען ו שמח תמיד לענות ולסייע כמה שיכול.

המשך יום נעים

פורסם

תבדוק במוסך אחר ותראה מה יגידו לך על זה.

אבל הבעיה ידועה, השאלה אם ניתן לתקן או לא.

אבל לפי מה ששמעתי מאנשים שיש להם פוקוס משנת 2005 הם אומרים שזאת לא תקלה וזה אמור להיות ככה.

פורסם

תיקון טעות, אני לא עוסק ברכבי רנו ניסן .

לעניין הבעייה אצלך, אתה צריך או יותר נכון המוסך המטפל צריך לשכנע את איש השירות שאכן ישנה בעייה בגיר ואם איש השירות ישתכנע כי אכן ישנה בעייה הוא יאשר הורדת גיר ושליחתו לבדיקה ואם צריך גם שיפוץ במכון השיפוצים של היבואן.

ידוע על מספר רכבים אלו שהופיע הנקישה בזמן ירידה לראשון לפני עצירה.

על המוסך המטפל לבדוק תחילה שהבעייה אינה ממחשב הגיר ולפי זה להמשיך הלאה בכפוף לאישורו של איש השירות.

פורסם

דווקא כדאי, זה כסף טוב.

מכה כזו יכולה להגרם מבעייה מכנית או חשמלית אבל יכול להיות גם שהגיר על חלקיו השונים תקין אז ממשיכים לחפש מסביב לגיר כמו מחשב ניהול או חיישן מצערת לא מאופסים לפי ההגדרות שנקבעו.

פורסם

לא ברור לי. יש לי שנים של נסיון עם פוקוס, מהם מעל 100000 ק"מ במודל החדש ללא שום תופעה כזו. שלי אמנם היו דגם 1600 "ליסינג" אבל לאמא שלי יש 2000 סמ"ק 2008 5 דלתות וגם אצלה אין שום תופעה כזו.

נשמע לי לא תקין.

• תוכן חדש...