Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלת הטיפול החליפו לי מצערת גז דבר שלא תרם לפתרון הבעיה אלא יצר בעיה חדשה כאשר מנעים את הרכב הוא מרים טורים ל2500 סל"ד ומיד יורד ל900 נציג פורד טוען שזוהי לא בעיה והדבר שכיח בדגם 2000 סמ"ק נראה לי שהבחור חרתתן במקצועו לדעתכם יש מה לעשות בנושא המצערת ? יש לציין שהמצערת הישנה הוחזרה למקומה ועדיין כך פועל הרכב ולא רק שהמנוע קר.

פורסם

אולי הגיע הזמן להחליף מוסך ?

אולי אפילו ללכת למוסך המרכזי של דלק מוטורס באיזור המרכז ואם הם עדיין יתעקשו שהכל תקין אז לבקש לקבל את זה בכתב.

אופצייה נוספת היא למצוא רכב דומה לשלך ולראות איך הוא מתנהג.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בבעלותי פורד פוקוס 2005 , 1600 סמ"ק עם כ 60,000 K ק"מ.

לפני כחודשיים, הוחלפה תיבת ההילוכים במשופצת, במוסך מורשה פורד.

בשתי תיבות ההילוכים, עוד יותר שהרכב קר, ירידה לראשון בהאטה מורגשת ולפעמים מורגשת היטב.

ככלל, אני מודה שאני די מאוכזב מהתיבה הזאת אשר פעולתה אינה מספיק זריזה וחלקה בהשווה לתיבות אוט' קונבנציונליות אחרות שיצא לי לנהוג עליהן.

פורסם

רגע ! אז יש לנו מתחרה חדשה ל-AL4 ? :evil: (הלצה).

נסעתי בימים האחרונים על פוקוס 1600 מודל 2008 (שעברה 7000 ק"מ). לא יכול לומר שהורדת ההילוכים לראשון, עוברת תמיד

חלק (מורגשת לפעמים מכה קטנה, לא הכי סימפטית).

alfa 156 2.5.

פורסם

בשיחה עם בעל פוקוס 1600 מודל 2008 הוא סיפר כי ישנה תופעה מעיין זו גם בדגם הזה ולא רק ב2000 סמ"ק אם זה כך אני לא מבין מה שירי ההלל לרכב הזה אם כך עובדת תיבת ההלוכים ברכב חדש ומתקדם אולי טעיתי שלא קניתי מזדה 3 2000 סמ"ק אך על טעויות משלמים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...