Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:cry: אתמול בלילה הילד שלי יצא לבלות עם האוטו {הונדה} וחברים לתל אביב הם החנו ברחוב המסגר קרוב לחנות של BWI

הם נכנסו למועדון , כשיצאו גילו שפרצו לאוטו ושברו את החלון ליד הנהג גנבו את המערכת DVD וגם עקרו את המושב האחורי היה מחובר אליו מגבר לגב וגנבו גם את המגבר הם פעלו במיומנות וממש ניקו לי את המערכת הכבלים והמגבר , את הרמוקלים לא

הצליחו לקחת כנראה הפריעו להם או משהו כזה ....

הוגשה תלונה במשטרה אבל למיטב ידעתי אנחנו לא היינו הקרבונות היחדים אמש או בכלל ...

אם למישהו קרה מקרה דומה באיזור הזה או יכול לייעץ או לסייע אשמח .

אני ממש מבואס ה"בילוי" של הילד אתמול בלילה עלה לי 5.000 ש"ח - אתם יכולים להבין למה אני נסער ....

שיהיה שבת שלום ובשורות טובות !:wink:

פורסם

המערכת הייתה מבוטחת?

יש לי חבר שניסו לגנוב לו את המערכת, מאז הוא הלך עם הקבלות לחברת ביטוח, הוסיף 450 שקל בשנה והוא יושן בשקט.

פורסם

הוא יושן בשקט? איך עושים את זה?

(אני מקסימום ישן, "יושן" אף פעם לא ניסיתי :? )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שבוע טוב אז ככה במקרה שלי הביטוח מקיף פג השבוע - מזל רע כך אומרים !!!

אז המערכת המגבר החלון ששברו , שבר בפלסטיקה של המזגן כנראה נוצר כאשר תלשו את המערכת

הכבלים המיוחדים וכל התוספות הנלוות - שילמתי מכיסי .

אבל איך אומרים הכל לטובה , אני מודה לאל שהנזק היה רק ברכוש

מבאס אבל אין ברירה אלא לקחת את הבאסה בסבבה .

שבוע טוב ומבורך לכולם ....8)

פורסם

לחבר קרוב שלי גנבו באיזור שם רכב נדיר ויחיד מסוגו בארץ. מיותר לציין שהוא עדיין לא נמצא והמשטרה לא עושה כלום בנידון.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אם אין לך ביטוח על המערכת...תגיש תלונה במשטרה ותקווה לנס

ובפעם הבאה שאתה קונה מערכת עדיף שתראה שהיא לא בולטת...מלא גנבו משענות של רכבים כי היה עליהם מסכים של DVD.

המלצה שלי תקנה מערכת עם מסך נשלף או מסך שיושב על התקרה של הרכב...זה פחות ימשוך עין

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חבר שלי חנה שם לפני שבועים בדיוק ליד ב.מ.ו ועשה את הטעות הקלאסית שמזמינה גנבים,

ידידה שלו השאירה על המושב מקדימה את התיק מה שגרם לזה שישברו לו את החלון ויקחו את התיק. מכיוון שהמערכת של האוטו מקורית אז לא נגעו לו במערכת

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...