Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב ההשוואות פה הון לא כ"כ הוגנות.

רוב האנשים בארץ ששמעו Q זה 15 ולא 12 ולכן הוא לא בר השוואה ל- MAX ובטח לא ל- 10".

ואני לא חושב שצריך לזלזל בניסיון של מישהו.

כמו שגיא אמר, אותו סאב יכול להיות לטעמו של אחד ולא לטעמו של אחר. ההגדרה שלי לסאב חזק היא לא ההגדרה של מישהו אחר, כנ"ל לגבי "נפח".

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גיא, שיגעתי לי תמוח כבר.

תביא Q10 דבר איתי אז, עד אז דיי לנפח.

אתה יודע מה? אתה כ"כ אומר שהQ15 טוב? רוצה להשוות אותו מבחינת מהירות לIDMAX 10? אולי אפילו לID10? עזוב אותך הMAX

סאב SQ לפי מה שהחברה מציינת. צריך להיות מהיר.

באמת, שכבר נמאס. לא אכפת לי איזה סאב טוב יותר, לא נוח לי עם הקביעות האלה על המקס כשאני שמעתי מקס 10 מפרק וגם מקס 12 נותן בראש כמו גבר גבר. הם לא סאבים לתחרות SPL. הם שילוב, סאבים מדוייקיןם פאנצ'יים שיודעים גם לקבל עוצמות .

תגיד מה שאתה רוצה, באמת , קשה לי כבר להגיב. זה היה משעשע בהתחלה והפך פשוט לוויכוח מציק, להתווכח מול ילד קטן.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
חצי מחברי פורום אודיו במרכז עד לפני שנה לא ידעו בכלל מה זה ID ואני לא בא להגן על המוצרים שלי אני סך הכול דורש חוות דעת עניינית יותר.

פשוט אני רוצה לדעת מי ממכם שמע כמה סוגי IDQ כמה IDMAX וכמה ID?

מגברי Q שמעתם?

קומפוננטים שמעתם? אני למשל בטוח ב100 אחוז שאם ידברו פה על קומפוננט שלID ישר יקפצו אנשים ותחילו לדבר דברים לא מבוססים בידיוק כמו בשירשור מגבר הQ.

אריק,שמעתי אצלך את המערכת ולדעתי אישית היא לא נישמעת כמו שהיא צריכה להישמע ממש לא אהבתי את הL1PRO ורוני שישב אצלי ברכב עוד במפגש אמר לי "וואלה אדי קנית אותי עם סופרימו" אחרי זה דיברתי עם אליקו והסברתי לו את העניין והוא אמר לי שהטוויטר לא מנוצל ולא עובד שם כראוי והוא כמובן יכול להשמע טוב יותר ואם באמת הייתה מעוניין לטפל בסוגית הIDQ שלך מזמן הייתה שולח לי פרטית והייתי יושב ומסביר לך .

עתיד,למשל ששאלו על המגברי הQ באת וקפצת ותהחלת להשוות אבל ששאלתי אותך אם שמעת לא התיחסת לזה בכלל.. אז למה לקפוץ ולדבר סתם?

אז אחרי שאני רואה 5 אנשים שאין להם ניסיון עם הציוד מדברים באוויר(ואני ועוד 10 אחרים חושבים אחרת אבל מה לעשות לא כולם יושבים בפורום) אז לא נישאר לי מה לעשות אלה להגיב על הדברים בידיוק כמו בשירשור הQ.

לסיכום עדיף לאנשים שבאמת אין להם ניסיון לא להגיב בשירשורים כדי זה באמת מטעה ולא ניראה מקצועי ואני לא מתכוון להגיב יותר בשירשור הנ"ל כי זה עוד פעם יגלוש להתנגשות עם אותה החבורה שפשוט לא אוהב ID ופסולת בלי ניסיון.

*** הודעתך נערכה . אם יש לך טענות גם להנהלה ולא רק לחברי מרכז , תעשה זאת בדרכים המקובלות ושמור על כללי הפורום ***

אדי,

אתה לא חושב שאתה קצת מפריז בערכך?"עד לפני שנה לא ידעו מה זה ID".

יש פה אנשים שכבר לפני 5 שנים היה להם IDMAX ברכב, בגרסאת הכרום.

אתה לא בנקודת שיפוט בכדי שתוכל "לדרוש" פה חוו"ד כזאת או אחרת.

כל אחד זכותו לרשום את דעתו.

אתה, בתור ספונסר בכלל לא צריך להגיב בשרשורים הללו שקשורים בID, למעט מסירת מידע טכני,פרטים כלליים ומידע שטחי באופן כללי.

אתה לא יכול לתת חוו"ד מכל סוג שהיא, אתה לא יכול לשלול או להכתיב חוו"ד של חברי פורום, מהסיבה הפשוטה שאתה לא אובייקטיבי ואין לך "מנדט" להגיב בכלל בשרשורים הללו.

למעט העובדה שבכל תרד' כזה אתה רק מסב לעצמך נזק, אתה גם גורם נזק למוצרים עצמם.

צר לי שאתה לא מסוגל לראות את זה, אבל זה כנראה נובע מעקשנות בלתי מובנת על הצורך להגן על המוצרים שאתה מוכר.

אין בכלל ספק שהסאבים של ID הם מצויינים ומעולים, ובהחלט ראויים.

האמן לי שאף אחד מהממוצרים לא זקוק להגנה שלך, כי הם מדברים בעד עצמם.

נכון, היו ויהיו תקלות.

נכון, יש כאלו שלא אוהבים אותם.

אתה צריך לקבל את זה ולא להתנגד לכך, כי אם כולם היו אוהבים את אותם מוצרים- היה פה פשוט משעמם.

לגבי המגברים, אם כבר הזכרת זאת.

זה קצת פטטי שאתה מגונן עליהם, כמה חודשים אחרי שהמלצת לרוכשי IDMAX לא לקנות אותם, בטענה שהם לא מספיק איכותיים ולא מספקים תמורה ראויה למחיר.

אז מה קרה? מה השתנה פתאום?

עכשיו הם כן איכותיים?.

אדי, מרוב ההכרזות הלא אובייקטיביות -אתה כבר לא מסוגל לעקוב אחריהן בעצמך.

עשה לעצמך טובה, קח ממני טיפ ששווה זהב.

בתרדים הקשורים למוצרים שאתה משווק אותם- המנע מלהגיב בהם.

זה לא אתי ולא מקצועי.

אני מקווה בשבילך שתבין ותפנים את זה.

under construction..

פורסם

עכשיו זה דוד אח של גיא מגיב. אמיר רצית q10? קיבלת. אני יזמין 4 כאלה בשבילי ונעשה מבחן בינו לבין המקס 10

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עוד שרשור התנצחויות שלא יוביל לשום מקום.

ננעל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...