Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי באולם התצוגה, ראיתי את הרכב מאוד התרשמתי רכב יפיפה ומאובזר להפליא.

בהתחלה הבנתי שישנה רק גירסא אחת שעולה 146900,

הרכב בתצוגה היה מאובזר בפנסי חזית קסנון מקוריים, ג'אנט 18, מערכת בלאנקפוט עם חיבור USB וכו'...

עכשיו אני קורא בכמה אתרים שבשביל כל התוספות האלה צריך להוסיף חתיכת סכום משהו סביב ה20,000 ש"ח

יש אמת בדבר?

או בקיצור מה הם כל ההבדלים בין הגירסאות?

תודה.

פורסם

המיטו מגיעה ברמת אבזור גבוהה כבר ברמת דיסטינקטיב (147 אלף שקל) : מערכת בקרת יציבות, תשע כריות אוויר, שליטה על מערכת השמע מההגה, בקרת אקלים, מחשב דרך ופנסי ערפל. בגרסה הזו יש גם את מערכת ה-DNA שמאפשרת לך באמצעות לחיצת כפתור לבחור את מצב הנהיגה ומתאימה את המתלים, הבלמים וההגה לפי בחירתך. יש מצב ספורט, מצב רגיל ומצב נוחות-בטיחות (לא זוכר את השמות המדויקים לפי האותיות). אתה יכול לשלם עוד כסף ולקבל גם חבילת ספורט שכוללת מושבי ספורט, לוח שעונים ספורטיבי וצמיגי 18".

אני הייתי מחכה לגרסה עם התיבה הרובוטית (מצמד כפול) - סטייל DSG.

פורסם

התיבה החדשה של פיאט יוצאת לעולם בספטמבר.

עד שהם יוציאו את גרסת המצמד כפול ויתחילו למכור בארץ ייקח לפחות שנה.

המיטו הילוכים צריך להיות הרכב הכי מהנה על הכביש שנמכר בארץ.

http://www.youtube.com/watch?v=sNn_zsSsvAc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

איך אפשר להגיד אלפא ואוטומט באותו משפט?

אייל

פורסם

היבואן טוען שהמיטו הרובוטית תגיע בינואר.. אני אוהב את ה-DSG של פולקסווג - התיבה מוציאה ביצועים מעולים.

אבל יכול להיות שדווקא באלפא יותר כיף עם התיבה הידנית

לקחתי בחזרה :-D

פורסם
המיטו הילוכים צריך להיות הרכב הכי מהנה על הכביש שנמכר בארץ.

טוב שלא נסחפת... תחשוב עוד קצת על מה שאמרת כאן.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
DNA

Dynamic-נהיגה ספורטיבית

Normal-נהיגה רגילה

All weather-נהיגה בכל מזג אוויר, נהיגה יותר בטוחה

זה לא מדויק.all weather מיועד בעיקר למצבים של מעט אחיזה. הוא מפעיל את הבקרות האלקטרוניות בעוצמה הכי גבוהה (כלומר הן עובדות מאוד מוקדם), לא מפעיל את כל עוצמת המנוע ומאפשר תיקוני הגה עצמאיים (במידה מסוימת. זה נקרא DST - דיינמיק סטירינג טורק).

נורמל מספק את כל עוצמת המנוע ונותן קצת יותר חופש מבחינת בקרת היציבות.

דיינמיק מאפשר חופש רב יותר מהבקרות האלקטרוניות (אבל הן עדיין עובדות), מפעיל את הדמוי-דיפרנציאל-מוגבל-החלקה-האלקטרוני (Q2), מקשיח את ההגה ומחדד את תגובת המנוע (ומאפשר לו להכנס לאובר בוסט).

עוד פרט מעניין הוא שהמתלים הם מסוג קויל-אוברים - בולם בתוך קפיץ. זה מיועד לספק יכולת ספורטיבית גבוהה וגם נוחות נסיעה טובה. אחרי שבוע של נהיגה במיטו אני יכול להגיד שזה עובד!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם תשאל אותי, כל מיאטה מהנה יותר לנהיגה מכל מכונית הנעה קדמית... אבל זה אני.

אני סבור שגם אם נגביל את עצמנו למכוניות עממיות יחסית, המיטו - בגרסתה הנוכחית - לא מהנה כמו, נגיד, שירוקו.

לגבי המיטו GTA, לי אישית יספיק אם הדיון בכלל יהיה רלבנטי עבורנו, בלי קשר למסקנות שלו!

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...