Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברי הפורום הנכבדים

בעבר העלתי כמה וכמה שרשורים הנוגעים לרכבי החדש שהינו האודי A-6 שנת 2001 מנוע 2500TDI

מה שאני בא לספר כאן זה על בעיה שגיליתי ברכב שבא הנורות של הABS וESP היו נדלקות מידיי פעם בזמן נסיעה

מה שהיה גורם פתאום להאטת האזת הרכב ואף לא גודש משום מה.

ביקשתי חוות דעת והמליצו לי על מוסך רון (נציין רון בחור מאוד נחמב וחביב אך לא ייצא לי להגיע אליו)

בסופו של דבר בשל שהרכב היה מטופל עד היום במוסך מורשה ניגשתי למוסך מורשה מוטור-אפ בפ"ת

לבדוק את הבעיה סיפרתי הסברתי וכ'ו למנהל השירות ונאמר שהרכב צריך להיבדק במחשב הרכב.

OK ש"ח250 +מע"מ מבחינתי שווה לגלות את הבעיה.

לאחר שעה כן שעה של בדיקה נאמר לי כי החיישן הזרקה האלקטרוני פגום כן ככה נאמר ואף זה נכתב לי ע"י הבודק.

אמרתי טוב מה עושים אמרו חיישן נבדוק אם יש בארץ ובמקרה יש ומחירו הינו 3800ש"ח לפני עבודה ומע"מ כמובן ואתם יודעים מה זה עבודה , אמרתי לעצמי לאיזה ברוך הכנסתי את עצמי אדםםם תציל את עצמך.

אך פה ניצלו חיי

בהמלצת חבר וותיק הציע לי להגיע למוסך יוסי (יוסה) בפרדס כץ ושם פניתי לבחור בשם נועם בשל שהמדובר שהוא מומחה ברכבי פולקסוואגן וחבריהם.

שימו לב לאחר כמה וכמה בדיקות הוא הודיע והכריז הרכב זקוק לטיפול וייתכן בגלל הפילטר סולר יש ליכלוך אז הנורות נדלקות ונתן עוד ועוד הסבר.

הקיצר מה שאני בא להגיד פה לאחר טיפול כללי לרכב שעלותו הייתה הרבה הרבה הרבה פחות ממה שחשבתי פילטרים שמנים וכ'ו אצל מוסך יוסי הרכב ייצא מדוגם וכראוי

מהיר יותר, מאיץ יותר , בעל תגובה נוחה ונעלמו כל הנורות וחוסר הגדישה למינהם.

אך אך מוסך מורשה , מה שאדם אמין יכול לעשות לעומת חברה גדולה שמחפשת ל... אותך!

מקווה שהבנתם ותמיד לא לסמוך על חוות דעת ראשונה.

:roll:

פורסם

לא ברור לי איך טיפול החלפת שמנים/פילטרים פתר את בעייה מנורת החיווי ABS+ESP מכיוון שאין שום קשר ביניהם.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי התקלה תחזור,וזהו רק צירוף מקרים שהיא לא נדלקה עד עכשיו? חזור לעדכן בעוד מספר שבועות.

אורן

פורסם
לא ברור לי איך טיפול החלפת שמנים/פילטרים פתר את בעייה מנורת החיווי ABS+ESP מכיוון שאין שום קשר ביניהם.

ומה הקשר לחיישן הזרקה?

פורסם

אין שום קשר בין שלושת הדברים.

מערכות בטיחות כמו esp לא שייכת כלל לחיישני הזרקה במנוע, כמו כן גם לא טיפול של שמנים ופילטרים.

בלי קשר טוב שעשית טיפול לרכב, בגלל זה הוא מגיב יותר טוב.

אני מאמין שבמוסך צדקו ולא סתם איתרו תקלה, אבל עדיין אין קשר למערכות בטיחותיות ברכב, וכפי שאמרו סיכוי לא רע שזה יחזור להבהב על תקלה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אין דין מוסך מורשה אחד כדין אחר - ראו השרשורים שלי על מוסך גזית, מורשה סיטרואן. אחד המוסכים הגרועים מבחינת שירות או מקצועיות באבחון וזאת לעומת מוסכי הגליל, במרחק של 2 קילומטר משם, שהם מופת לשירות ואבחון.

פורסם

לדעתי הבחור פשוט עשה לך ריסט למחשב ומחק לך תקלות.

כמו שמרק כתב לך קודם, אין שום קשר בין נורת ABS לבין הגדישה של המנוע.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

נו באמת ידידיי אתם באים להגיד לי איזה תקלה אני "הוזה" או שלהכחיש את מה שקורה?

אני אומר כי אני ברכב יודע מה יש ומה אני מרגיש ולא מפנטז

הנה בהודעה אני יכין תגובות בהתאם.

פורסם

אז ככה...

1.carisma kfir

זה שהחלטת שאין קשר כן גם אני אמרתי גם המוסך מורשה וגם עוד הרבה אבל עובדה

מצ"ב תמונה של 2 הנורות שנדלקו בייחד.

2.elimalka מה הקשר? אני לא יודע כל כך , אבל ברכבים כאלה שהכול זה מחשב וכל פיפס קטן מלוכלך או משהו מפריע למנוע ישר רצות תקלות שונות למינהן (כמו הגולף שלי לשעבר) וזה קשור זה רכב המונע בסולר ללא פלאגים החיישן הזרקה חש בכל מיני תסמינים כנראה.

3.ToSToS יש לציין הוא לא השתמש במחשב ולא לרגע ידידי הוא שאל על טיפולים וכו'ו כנראה מכיר תנושא.

יש לו מחשב והכול אבל כבר הבאתי "תבדיקה" ממוטור אפ .

ושוב כולם אולי אין קשר אבל כששני הנורות נדלקו והן נדלקו ייחד בזמן לחיצה על הדוושה הרכב נשאר באותה המהירות ולא האיץ את המהירות אלה האט!!!! ונציין זה לא שאני נוהג במהירות והרכב מחליק!

תמונה003.jpg

פורסם

בקרוב אני מעלה שרשור על התנהלות שלי מול מוסכים מורשים של צ'מפיון בימים האחרונים בפורום רכב כללי, נכון היה חרא אבל גם דברים טובים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
כיף לקרוא את זה, מחזק את הדעה שלי, שאפילו ברכב 2008 אין לי כוונה להכנס למוסך מורשה.

אתה עוד לא הבנת שגימיני לא רואה מוסך :-o

5 שנים אפס תקלות!

מנסיון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...