Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי, כמו שאמרתי לך בעבר כשנפגשנו, אני לא מתכוון להכנס למוסך מורשה גם לא לצורך טיפול תקופתי.

(החולים האלו לוקחים 800 ש"ח לטיפול שבמוסך של שרון יעלה לי משהו כמו 300 ש"ח ולבד בבית 200 ש"ח)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
בקרוב אני מעלה שרשור על התנהלות שלי מול מוסכים מורשים של צ'מפיון בימים האחרונים בפורום רכב כללי, נכון היה חרא אבל גם דברים טובים

בן

בן למה רק של צ'מפיון?

תפתח שרשור על כול המוסכים בכלל.

אני יהיה הראשון להביע דעה, על מה שאני חושב על כל המוסכים המורשים.

במיוחד על מוסך תלתן מורשה רובר, *****נמחק עי ההנהלה********.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

גם מניסיוני מוסכים מורשים הם לא מציאה בכלל.

כמבון שלא נכון לעשות הכללות אבל לרוב הם מומחים בלהחליף שמן מנוע תמורת 500 "שח ולהחליף רפידות בלם - בקיצור טיפולים שוטפים ופשוטים שמתומחרים במאות שקלים.

גם איכות עבודה לא משהו.

גם ידע אצל רוב האנשים שם נמוך בקאנטים.

גם חלפים רבים אין להם במלאי. למה צריך להמתין יממה לאלטרנטור או משאבת הגה כוח ולהיות בלי רכב בינתיים?

להביא חלקים שלך? מתא פתאום!!! אפילו אם הם מקוריים, ארוזים ועם המדבקה של היצרן. מבחר אחד לפני כמה שבועות גבו במוסך מורשה 120 ש"ח על פחית נוזל בלמים - לא מטורף?

אני מעדיף ללכת למוסך לא מורשה אבל אני יודע שעושה עבודה מוקפדת ואיכותית.

לא תמיד זה יותר זול מהמורשה - אבל כאן לפחות יש הצדקה למחיר.

היתרון של המורשה - זה המחשב שלהם.

אבל אני מכיר לפחות מוסך לא מורשה אחד שיש להם כמה מחשבי דיאגנוזה אוניברסליים שיודעים גם לבדוק.

יתרון נוסף זה בתקלות לא ברורות שדורשות החלפות של חיישנים יקרים וכו' - אם תקלה לא נפתרת אז הם אמורים לזכות את הלקוח.

לצערי היתרון הזה הוא לרוב על הנייר כי הם מתחמקים מזה בכל דרך אפשרית ומצפים שלקוח יישא באוצאות של חוסר ידע ומקצועיות שלהם בדמות רכישת עוד חלק ועוד חיישן ועוד חלק ועוד חיישן.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
היתרון של המורשה - זה המחשב שלהם.

אבל אני מכיר לפחות מוסך לא מורשה אחד שיש להם כמה מחשבי דיאגנוזה אוניברסליים שיודעים גם לבדוק.

יתרון נוסף זה בתקלות לא ברורות שדורשות החלפות של חיישנים יקרים וכו' - אם תקלה לא נפתרת אז הם אמורים לזכות את הלקוח.

לצערי היתרון הזה הוא לרוב על הנייר כי הם מתחמקים מזה בכל דרך אפשרית ומצפים שלקוח יישא באוצאות של חוסר ידע ומקצועיות שלהם בדמות רכישת עוד חלק ועוד חיישן ועוד חלק ועוד חיישן.

בכלל לא ישנם לא מעט מוסכים שיש להם מחשבים שמגלים את הבעיה.

הנה למשל המוסך שלי הוא לא מורשה אבל המכונאי מתמחת ברכבי פולקסוואגן האודי וכאלה ויש לו מחשב

שהחום מנוע בזמנו עלה וירד מורשה אמרו שזה יוניט וטרמוסטטט כנראה

ואילו במוסך אצלי לאחר 2 בדיקות קלות אמר לי שזה החיישן של החום עלות של 380 לחלק ובשל ידידות עוד 20 ש"ח על העבודה

שבמורשה בזמנו הייתי יוצא בלפחות 1500 ומעלה על יוניט והסיפורים שלהם

:roll:

פורסם
אבי, כמו שאמרתי לך בעבר כשנפגשנו, אני לא מתכוון להכנס למוסך מורשה גם לא לצורך טיפול תקופתי.

(החולים האלו לוקחים 800 ש"ח לטיפול שבמוסך של שרון יעלה לי משהו כמו 300 ש"ח ולבד בבית 200 ש"ח)

על רכב חדש אתה מבטל אחריות אם אתה לא עושה טיפול במוסך מורשה משרד התחבורה ושומר קבלות והכל.

מה שאומר שלבד בבית אתה לא יכול לטפל וגם לא במוסכי מדרכה\חצר כי סביר להניח שאין להם את הרישיון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, טיפולי 15 אלף ק"מ (כלומר לפי הוראות יצרן), אני מתכוון לעשות במוסך של שרון, זה יעלה לי 100 ש"ח יותר ממה שעולה לבד בבית, אבל יהיה לי חשבונית של מוסך מורשה משרד התחבורה.

כל השאר (החלפות שמן בין הזמנים) יעשה לבד בבית.

חוצמזה, האחריות שלי בוא נגיד לא בדיוק תקפה, יש מצב טוב שהם יתנערו בגלל הבולמים/קפיצים.

כמו שאמרתי, אני נוסע באוטו ונהנה, לא חושב על המוסך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
בן למה רק של צ'מפיון?

תפתח שרשור על כול המוסכים בכלל.

אני יהיה הראשון להביע דעה, על מה שאני חושב על כל המוסכים המורשים.

במיוחד על מוסך תלתן מורשה רובר, *****נמחק עי ההנהלה********.

אני מתייחס לצ'מפיון כי זה הנסיון הטרי שלי, אני לא בה להוכיח פה את טענת "כל המוסכים המורשים חרא", אני בא לחוות דעה אמיתית שגיבשתי בנוא בעקבות אירועים שקרו לי בימים האחרונים והלקחים שלי מהם גם בנושא המוסכים המורשים/לא מורשים וגם בנושא שירות .

כמו שאמרתי יש גם דברים טובים בנושא הזה, אידכן בהמשך

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לדעתי התקלה תחזור,וזהו רק צירוף מקרים שהיא לא נדלקה עד עכשיו? חזור לעדכן בעוד מספר שבועות.

אורן

שלום לכולם ושבוע טוב אז הנה חלפו להם כמה וכמה שבועות ובאתי לציין שהכול עוד תקין מסודר וללא שינויים

המוסך מורשה עדיין נשאר לא אמין כמו שציינתי והתקלה עדיין בגדר "תהלומה".

נ.ב

ואני נהנה מהרכב עד הגג 5558)

:roll:

• תוכן חדש...