Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדוד של חבר שלי הייתה סופרב 2800T מייבוא אישי. מתישהו בנסיעה בצפון הוא עמד ברמזור ובחורה נכנסה בו ב100 קמ"ש מאחורה, הרכב עף עד הצד השני של הצומת ונפתחו 6 כריות אויר. אני לאיודע מה היה מחיר הרכב אבל אני מתאר לעצמי שלא נמוך. הרכב ירד מהכביש.

פורסם

להחליף כרית אוויר אחת עולה בערך 7000 ש"ח.

תכפיל ב6 ויצא לך תיקון של 42,000 רק הכריות אוויר!

תוסיף לזה את הנזק שנגרם מהתנגשות כזאת ואת כל התוספות הנלוות (מע"מ, עבודה וכו').

התיקון יכול בקלות להתקרב למחצית ערך הרכב ולכן זה לא מופרך שהורידו את הרכב מהכביש.

פורסם
נכנסה בו ב100 קמ"ש מאחורה

אני מניח שלרכב נגרמו עוד נזקים, מלבד פתיחת כריות האויר מפגיעה כזו.

אתה מציין את המקרה כי לרכב לא קרה כלום מהתאונה חוץ מפתיחת כריות האויר, והוא הושבת רק בגלל הכריות ? או שהרכב נחרב כולו ואתה מציין את המקרה בלי שום קשר לשרשור הזה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נטלי,

איך את יודעת שנסעת בדיוק 25 ולא 35 קמ"ש ? הסתכלת על השעון תוך כדי שעפת על הגדר ?

דני G.

זה היה בכניסה לכיכר, הייתי בדיוק לפני העברת הילוך לשני, הכל נקבע ונבדק במשפט.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
להחליף כרית אוויר אחת עולה בערך 7000 ש"ח.

תכפיל ב6 ויצא לך תיקון של 42,000 רק הכריות אוויר!

תוסיף לזה את הנזק שנגרם מהתנגשות כזאת ואת כל התוספות הנלוות (מע"מ, עבודה וכו').

התיקון יכול בקלות להתקרב למחצית ערך הרכב ולכן זה לא מופרך שהורידו את הרכב מהכביש.

לא תמיד נפתחות כל הכריות,בפגיעת צד יפתחו רק כריות צד למשל.

הבעיה שהעלויות לא מסתכמות רק בכרית אוויר.

בדרך כלל זה מסתכם ב:

כסא מקורי עם קרע בריפוד ( במקרה של כרית אוויר בכסא)

חלקי דשבורד

מחשב כריות אוויר חדש

כריות אוויר חדשות

פחחות וצבע וכל שאר הנזקים של התאונה

תוסיפו לכל זה עבודה ואתם מגיעים לנזק של עשרות אלפי שקלים כאשר מטפלים בחלקים מקוריים חדשים (כפי שמתחייב ברכב בן פחות משנתיים)

ברכב ממוצע רק מחשב כריות אוויר מקורי חדש פלוס 2 כריות עלולים לעלות בין 20 ל30K ש"ח.

בדרך כלל כשמתקרבים ל40 אחוזי נזק משביתים את הרכב. (אבדן להלכה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אבל עניתי ל-kookoo שרשם שנפתחו 6 כריות.......

וכתבתי שהמחיר המדובר זה רק לכריות אוויר ולא כולל את מה שמסביב שיכול שבקלות להגיע למחצית ממחיר הרכב.

פורסם

השבתת הרכב במקרה של פתיחת כריות אויר לאחר תאונה קשורה מאוד לסוג הרכב, סוג הפגיעה בפח, ברוב המקרים המרכב נפגע, שנתון הרכב ומחירו.

יש מקרים שמשתלם לתקן ולרוב העלות הגבוהה של התיקון משביתה את הרכב.

כריות אויר יכולות להפתח גם במהירות נמוכה מ 50 קמ"ש ולא משנה אם התאונה היא עם כלי רכב אחר או עמוד.

פורסם

עד כמה שאני יודע (אחרי הכל לא הייתי ברכב, רק שמעתי את הסיפור) הנזק היה אחורי בלבד, ועד כמה שקשה לי להאמין הגלגלים האחוריים כלל לא נפגעו מהתאונה ואפשר היה להזיז את הרכב בדחיפה, כלומר הכל נספג בתא מטען.

פורסם

ארנון - שוב תשובה צרפתית , :lol: נכונה , אבל חכמה מידיי .

בתרגום - אנרגיית המכה בתאונה , נספגה בחלקה בתא המטען ובתא המנוע של הרכב הפוגע .

אבל - הרבה מהאנרגיה העיפה/דחפה את הרכב הראשון קדימה - כך שלא כל המכה נספגה ברכבים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...