Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 סאבים צריכים לדפוק חזק יותר משניים. לגבי גודל התיבה שאמרת זה לא אומר לנו כלום בגלל שאנחנו לא יודעים את הנתונים של הסאבים. יכול להיות שהתיבה קטנה מדי לשלושה ויכול להיות שהיא גדולה מדי.

אם אין לך את נתוני הT/S נסה למצוא את המלצת החברה לתיבה, ולפיה נוכל לדעת איזה תיבה מומלצת לשלושה (ונדע איזה פורטים אתה צריך במקרה ותרצה מספר שונה משלושה פורטים).

פורסם

כול מי שקנה את הסאב הזה עם התיבה של החברה או שבנה תיבה לפי ההמלצה של החברה הוא התבעס ויש מכר את הסאב....כי הוא בקושי נתן באס..... שאני נתתי לסאב תיבה אחרת שהיא הרבה יותר גדול הוא דפק חזק... מבין? ההמלצה של החברה לא ממש טובה...

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

ששאלתי נתונים על הסאב OZ הם לא ידעו מה לגיד לי.....

בקיצור אייל שמע:

איזה תיבה לפי דעתך תיתן יותר עוצמה?? -קח בחשבון שבתיבה יהיו 3 סאבים 15 של מוראל.

פורסם

מה הכוונה בOZ?

בכל מקרה אם אין לך נתונים אז בטח שלא הייתי הולך על BANDPASS שהיא עוד יותר בעייתית לתכנון מתיבה PORTED.

אם לפחות יש לך את הנתונים של התיבה שמורל ממליצה עליהם (מידות+אורך ורוחב הפורט) אני אוכל לדעת לפחות לאיזה תדר הם כיוונו את התיבה שלהם ולתת רעיון כללי על נפח ופורטים שיתאימו לSPL.

פורסם
אסטרו קח בחשבון שהמוראל 15" הוא לא ממש של מוראל, אלא מוצר סיני שמיוצר עבורם, עדיף שתשמע אותו לפני ורק אז תחליט אם אתה מעוניין בשלושה כאלה.

היה לי כבר אחד כזה....

אייל שאלתי את זה לפני כחצי שנה בערך....עם הרבה שאלות... שקנתי את המוראל הקודם.

זה לא היה בשבילך לתכנן תיבה...לא הייתי רשום בפורום אז...

פורסם

אז מה אדון תמיר,

אני מבין שעד שתתחרש-לא תירגע, וחבל.

לי היה באוטו TSW-303DVC (FREE-AIR( והוא שבר לי את הראש.

עדיף לך לדעתי ללכת על סאב FREE-AIR למרות שלפי הנתונים בטכניים, הוא יורד

פחות נמוך. אך, הוא ייתן לך פאנץ' מטורף.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אחי ניראה לי שאתה כבר הולך על יותר כמות מאיכות....יש לך רמקולים שיעמדו ברמה של כל הבלאגן הזה?......במקומך אם אתה רוצה באמת באס מטורף הייתי הולך פשוט על שני רוקפורדים 800\400 סדרה HE זה אמור לעצור לך את הבליעה של הרוק עד שיגמר השיר :wink:

וגם זה קצת מוגזם לפי דעתי......אני מסתפק בשני פיוניר 304,ותאמין לי שלא צריך להיות בנאדם צנוע כדי להסתפק בהם....אל תשכח את ההגברה הנדרשת.....זה לא נגמר בסאבים בלבד

• תוכן חדש...