Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בכמה סרטונים וגם היה באוטומוטור לפני כמה שנים חיפושית משופרת ..ג'אנטים רחבים של פורש 911 לגבי מנוע לא יודע מה היה שם ואני פשוט חולה על חיפושיות ורציתי לדעת אם זה לגטימי מבחינת החוקים של המדינה שלנו לשים ג'אנטים סופר רחבים..והחלפת מנוע בחיפושית למנוע של 2 ליטר ?וגם שיפור כמו מערכת מתלים מודרנית נפרדת לכל גלגל ומערכת ברקסים נורמלים (מה שבטוח לא תוף) כל זה חוקי בארץ זבת חלב ודבש ?

אני שואל תשאלות האלה פה כי בפורום של האספנות לא כל כך אהבו את הרעיון של לשנות את המקוריות

פורסם

מבחינת החוק- תוכל לשים צמיגים בגודל המקסימלי שניתן ע"י היצרן, הגלגלים בהתאם לצמיגים.

בקשר למנוע אני פחות בטוח, אבל אני חושב שכדי להחליף למנוע אחר מהקיים צריך לודא כי היה יבוא סדיר של רכב זהה עם המנוע העתידי ע"י היבואן, וקיים דגם כזה עם רישוי לכביש בארצנו.

אם לא, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

חוץ מזה, לפני כל שיפור כלשהו, יש להביא את הרכב למצב מכני תקין ב 100%, אולי חוץ מהרכיבים שאתה מתכנן להחליף לאפטר מרקט/ מחוזקים.

מתחדשת*

פורסם

מי קובע את המידה המקסימלית ? ואולי פשוט יש אפשרות להחליף גלגלים לקלאסים לפני טסט ?

אם אפשר קצת תשובות מאנשים בעלי חיפושיות שיהיה בסיס טוב לתשובה ולא לפי שמועות

פורסם

אין צורך במילים..פשוט שאנשים יבנו על מה אני מדבר

אני יוסיף שבדף שעל השמשה רשום שהספק של החיפושית השמאלית הוא 220 כ"ס ומחיר וכו' טלפון

איך מגיעים להספקים כלאה בטוח טורבו נכון ?

2379440324_0015f77e15.jpg

norm_DB99F1B050BC470A82121DB39A3F40EB.jpg

norm_A0B7AA126F234000B0EDDFF2874F708A.jpg

פורסם

אתה אמיתי?

אסור לשים כאלו צמיגים המידה הכי גדולה של חיפושית קטנה בהרבה, לגבי המנוע אסור לך לשים מנוע של פורש ואם תשפר מנוע חיפושית תגיע ל100 כ"ס בלחץ.

פורסם

אני מעריך שהשקיעו בה לפחות כמה שמבקשים עליה.

כמו שרשום בכותרת של הפורם - הרבה ממה שתראה בפורום הזה אינו עומד בתנאים שכבוד המחוקק קבע - ודיה לחכם ברמיזא.

אולי פשוט תשאל את הבעלים ברי המזל של החיפושית הזו? או תפנה לחברה המפורסמת/מפרסמת - ואולי אף למוסך שרשום בדף שמוצמד לשמשה.

הכל אפשרי. חוקי? לא בטוח :?

בהצלחה.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

אני יודע שלא חוקי...פשוט מנסה להבין כמה שדברים שעוד לא הבנתי

השקעתי יפה נוסע חזק מה הלאה איך אתה מחזיק רכב כזה בצורה שלא יחרימו לך אותו מהמשטרה וטסטים אני מניח שרכב חיפושית עם ביצועים זה דבר שני חם עליו מאז שראיתי אותה באוטומוטור

בתהחלה מתעניינים אולי עוד כמה שנים אני יחזיק אחת כזאת מי יודע

פורסם

לפי מה שאני זוכר -- באוטומוטור 2006 הייתה חיפושית עם מנוע W או B טורבו...

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

החיפושית הנ"ל יש לה מנוע משופר(2.0 פורשה אטמוספרי)

עם קרבורטורים +עוד חלקי אפטרמרקט 220 כ"ס

יש רפילקה של פורשה 550 ספיידר עם מנוע כזה

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

לפי מה שאני מבין שיפור מנוע של חיפושית להגיע ל220 כ"ס אטמוספרי עולה הרבה יותר מאשר פשוט לשים טורבו..אולי בגלל זה המחיר המופרז

פורסם

איך 220 כ"ס מביא את הרכב הזה ב4.8 שניות למאה ?!

כשמכוניות כמו במוו צריכות כ500 כ"ס להגיע לתאוצה כזאת!..

ונעזוב במוו שאולי המשקל הוא הבעייתיות שבשאלה שלי מה עם איביזות וגולפים שנמצאים בהספקים כאלה

ולא נושקות אפילו לתאוצה כזאת?

פורסם

היא עושה סביב ה5 שנ' ואל תשכחו שהיא קלה(830קילו)

יש כמה סטירואן AXים בארץ שעושות בושות לאיפרזות

ולא חסר רכבים חזקים בארץ

(בראש הטבלה בארץ ישנה פיאט X1/9 עם טורבו גדול שמחרד את ה500כ"ס והיא נותנת בראש גם להרבה אופנועים בארץ

וזה בגלל המשקל האפסי שלה יחידת המידה שלה כ"ס לטון כמו של אופנוע)

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
אתה אמיתי?

אסור לשים כאלו צמיגים המידה הכי גדולה של חיפושית קטנה בהרבה, לגבי המנוע אסור לך לשים מנוע של פורש ואם תשפר מנוע חיפושית תגיע ל100 כ"ס בלחץ.

כדאי שתבדוק קצת את מה שאתה אומר.

מנוע חיפושית מקורי(רק הבלוק אני מתכוון) יכול לסבול הרבה "התעללות" מבחינת שיפורים ולהגיע להספקים מפגרים אם מתבטאים בעדינות.

החיפושית הנ"ל עדיין קיימת? נעלמה לתקופה ארוכה.:roll:

:wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...