Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

רציתי להתייעץ איתכם אם כדאי לקנות חיפושית כרכב ראשון ? אני אישית בחיים לא ישבתי בחיפושית וכמובן שלא נהגתי אבל בסך הכול מבחוץ זה נראה רכב נחמד חסכוני ומתאים להיות רכב ראשון לא ?

אני מתגייס עוד שנה וחצי אני עושה יג' יד' אבל אני מאמין שאם אני יקנה בסופו של דבר חיפושית אני יקפיא לה את הכל וישאיר אותה בחצר לאחרי הצבא

תודה אני אשמח לשמוע תגובות כי אני באמת לא יודע מה לעשות (ההורים לא מנוסים כל כך ברכבים )

פורסם

מכיוון שלא יצא לך לנהוג בחיפושית הייתי מציע לך להתנסות קודם ולהחליט אח"כ.. חיפושית מסודרת מכנית+ וויזואלית ,דורשים עלייה בהתאם,ואם נכנסים לעיניין של הקפאת רכב זה עדיין כרוך בכסף כגון תשלומי אגרות ובלאי טבעי של רכב שעמד.

לפי דעתי זה רכב שמצריך זמן +סבלנות+השקעה.

לקנות רכב לתקופה של 18 חודשים ואז להעמיד אותו...? עדיף לקנות רכב מודרני יותר,חסכוני וזול ולמכור בתום התקופה!

Gn'f'R

פורסם

לא כדאי.

ראשית אני כבר "חש" בעבירה העלולה להתממש והיא נסיעה ברכב אספנות (99% מהחיפושיות עברו לסטטוס אספנות) בשעות הבוקר שאסורות לתנועה.

שנית,חיפשית ישנה תדרוש הרבה הוצאות וזמן. חיפושית שמורה תעלה יותר מרכב "מודרני" ישן.

שלישית,למה לך 2 טסטים בשנה,כאב ראש אמיתי.

רביעית,תאר לך נסיעה ברכב רועש,ללא מזגן וללא הגה כוח והכל בתנועה עירונית צפופה ביום קיץ חם ולח-למכורים בלבד.

הפתרון,מצא רכב זול ושמור כמו שהמליצו לך:ג'סטי,ליאונה,דהייטסו שרייד,סוזוקי,קיה פרייד (אפילו תקבל הגה כוח,מזגן אוטומט וח"ח..).

(ולא שאינני חסיד של מכוניות אספנות..ההיפך הוא הנכון אבל לא כרכב עיקרי,בהצלחה)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אתה מוזמן לבוא למפגש החיפושיות ברמת גן בימי שישי מ16:30 בחניית האיצטדיון , אני אישית מבטיח לך סיבוב ( ליד הנהג כמובן).

אם תידבק במחלה אני מזהיר אותך שכמעט ואין לה מרפא , אם לא תידבק , תקנה משהו אחר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני יכול לספר לך על 2 מקרים בודדים ושונים:

1-לדוד שלי היו כמה חיפושיות, ועדיין יש לו אחת אבל עכשיו היא לא נוסעת והוא משפץ אותה מחדש, לפני זה היא כן נסעה וזה היה רכב ליום יום, היא נסעה מצויין ובלי בעיות, אבל מבחינת נוחות היא לא היתה נוחה, גם מאחורה היא צפופה, והדבר שיכול לעצבן אותך הכי הרבה (או לשמח אותך הכי הרבה) זה הרעש מנוע שלה, זה משהו ששומעים ממרחק גדול מאוד.

2-לחבר שלי היתה גם חיפושית, הוא שיפץ אותה מבחוץ ומבפנים (ג'אנטים, צבע מערכת וכו'), והאוטו נראה פצצה ונסע יום-יום, רק אחרי תקופה מסויימת היה צריך להחליף מנוע, ואחרי כמה חודשים החליף עוד מנוע, שגם הוא לא שרד ואז החליט למכור אותה (והוא מכר ב 20 אלף שקל עם מנוע מת).

אין קשר בין המקרים וזה יכול לקרות בכל רכב, אבל בגדול זה אוטו נחמד (עם הרבה הרבה רעש), לא נוח במיוחד, הגיר ארוך וצריך להתרגל אליו, המנוע נמצא מאחורה ותא מטען מקדימה.

אם אתה רוצה משהו ליום יום אז לא הייתי ממליץ על זה, אם אתה רוצה משהו לתקן ולשפץ ושיהיה אצלך כמה שנים (או למכור ולעשות כסף) אז זה מומלץ, כי זה רכב שיש לו ביקוש גבוה.

פורסם

אם רוב הדברים אני מסכים איתכם רק בדבר אחד לא! אי אפשר לקבוע מסיבוב אחד על חיפושית אם היא מתאימה לי או לא!

בתור בעלים חיפושית לשעבר ובתור אחד שהחליף לפחות 30 רכבים בחייו.

שקניתי את החיפושית ממש בימים הראשונים רציתי לתת לעצמי מכות על זה שקניתי חיפושית.

היה קשה להתרגל לרעש, לצפיפות ,לחוסר סחיבה היחסי, לדוושות המוזרות ,להגה למושבים ,בקיצור הכל שונה מיושן בחיפושית.

אבל לאחר כמה שבועות התאהבתי בכלי הזה! התרגלתי אליו והרגשתי מיוחד מה שלא יגידו יש קסם בכלי הזה, היה לי עצוב למכור אותה, לפותח השירשור אם החיפושית ממש קורצת לך לך על זה במקרה הגרוע שים שלט.

• תוכן חדש...