Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פאסאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll:שלום רב !

ברצוני לרכוש רכב משפחתי (נשוי+1) חשבתי על פאסאט שנתונים 2001-2002 עם 110-130 אלף ק"מ

בנזין 1800 או 1900 סמ"ק

אשמח לחוות דעת בנושא נא להתייחס בעיקר ל:

טיפולים

תצרוכת דלק

ביטוחים

בטיחות

נוחות

ובאופן כללי דעתכם על הרכב אשמח לכל זוית אפשרית :-)

תודה ענקית מראש לכולם על עזרתכם !!!:lol:

פורסם

אני קניתי לעצמי פאסאט 2002 מנוע שני ליטר לפני חודשיים . תשמע בגדול רכב מפנק וטוב . אני באמת

נהנה לנסוע בו , מקום בבגאזי ובמושבים האחוריים לא חסר . קניתי את הרכב מאוטו דיל , יד ראשונה עם 130K .

השקעתי 3K ביישור קו . בכללי טיפולים לא זולים מצד שני אם אתה מטפל בו נכון גם התקלות לא יהיו רבות . תצרוכת דלק זה אחד ל10 או אחד לשמונה תלוי איך אני נוסע . מבחינת בטיחות בדגם משנת 2002 יש 6 כריות אוויר , ESP וכמובן ABS , די בטוח היתי אומר . לגבי ביטוח , לי עלה המקיף 2555 שקל וחובה 1600 , אני מבוטח בפניקס . בקיצור רכב רציני ,שווה קנייה לפי דעתי .

פורסם

המנוע 1.8 בפאסאט הוא 1.8 טורבו

המנוע 1.9 מדובר במנוע דיזל לא בנזין, תוכל לחפש דגם 2 ליטר קיימות לא מעט מכוניות כאלה על הכביש.

מדובר ברכב נוח ובטיחותי.

במנועים מוגדשים גם בנזין וגם דיזל יש לשים לב להיסטוריית טיפולים,יש היסטוריה של פטירה תרם זמן לטורבו בעיקר עקב הזנחה.

בסה"כ מדובר ברכבים דיי אמינים, טיפולים שוטפים לא זולים

• תוכן חדש...