Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון ב 6k, יש חיה כזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחירה הכי טובה תהיה ג'אסטי,קל לתחזוקה,נוסעות על אוייר לא על דלק,חלקים בשפע,ויש המון המון בשוק

פורסם
קודם כל שלום רב, זו ההודעה הראשונה שלי אך אני גולש כאן כבר זמן מה, נוהג בסיוויק 94.

אחי רוצה לקנות אוטו ראשון.

הוא בתיכון ונכנס תחת ההגדרה של תפרן.

התקציב שלו באזור ה6k, הוא מחפש רכב זול ופשוט, גם לתחזוקה.

הוא די נעול על אפלאוז, אבל בתקציב הזה ידרש גם לא מעט ליישור קו.

כבר חשבתי על לאדה...

אני מבקש מכם ייעוץ בשמו.

תודה רבה מראש.

אני במיקרה עכשיו הוצאתי למכירה את הדייאטסו שרייד שלי שנת 92 מנוע 1300 ידנית.

אם תרצו קצת יותר פרטים אשמח לענות בהודעה פרטית.

שיהיה המון בהצלחה. :)

:)
פורסם
אני לא חובב גדול של האונו.

בתקציב כזה אפשר כנראה למצוא סקודה ניו-פליסיה או פורד פיאסטה. לדעתי שתיהן עדיפות על האונו.

אפלאהוז? פעם היא היתה מכונית טובה, אבל מה שתמצא בתקציב הזה כנראה ידרוש הרבה השקעה כספית.

לא מזמן יצא לי לחפש אפלאהוז עבור חבר, בתקציב כפול משלך. בדקנו עשרה רכבים וכולם היו במצב תחזוקתי מזעזע.

אני מסכים , מנסיון עם שתי המכוניות האלו שתהין טובות אם כי הפיאסטה יותר חסכונית והמזגן שלה מעולה , הפיאסטה פשוטה ואמינה מאוד , אפשר להגיד שגם נעימה לנסיעה חוץ מההגה שקצת קשה.

אני הייתי מתרחק המאפלאוז שבולעת דלק .

הפליסיה הייתה אוכלת הרבה דלק והייתי מבקר בתחנת דלק הרבה יותר מאשר עם הפיאסטה שלא צורכת כמו הפליסיה.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אני לא מבין איך אנשים ממליצים על ג'אסטי, נהג חדש נגיד ידפוק את האוטו קצת, צריך פנס/פגוש - המחיר פי כמה משל אותו חלק בפיאט למשל... כי אין חלקים תחליפיים, רק מקורי או פירוק. (אני מכיר את העניין אישית מהג'אסטי של אח שלי) וגם האוטו מגעיל אבל זה כבר כל אחד ומה שהוא רגיל/אוהב.

האוטו חסכוני ואמין, אבל יש עוד מכוניות כאלה.

לפי דעתי הוא יכול לקנות אונו נחמדה בפחות מהתקציב (יישאר לו לתיקונים) אוטו אמין ומוכר, ואין לו בעיות של פלסטיקים נשברים, וכל החלקים זמינים ובזול.

מצד שני, הוא יכול לקנות פורד פיסטה משנות ה80 ב2000 שקל, אוטו אמין (כי הוא מאוד פשוט) אבל מרגיש כמו רכב אספנות ליד אונו.

ומצד שלישי הוא יכול לעבוד עוד חודש ככה ולקנות פיאט פונטו מהשנים הראשונות שלהם, שזה כבר יהיה שדרוג גדול לעומת כל אלה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לך על פיאסטה אבל רק(רק!!!!) ידנית.

עדיף מהשנים הקודמות רכב חסכוני פשוט כמו כוס חד פעמית חלקים יש כמו מים באירלנד ואפ תמצא אחת עם 5 הילוכים אתה גם תהנה ממנה מאד:)

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

אולי כדאי לשקול AX (אמנם פחות בטיחותית מה106, אבל קלה יותר (פחות דלק ובלאי) וחולקת איתה לא מעט חלקים).

פורסם

מצטרף להמלצה על ה AX.

מבחינה מכאנית היא דומה עד זהות ל 106\205, זריזה, חסכונית, נוחה לנסיעה ואפילו מהנה לנהיגה.

בנוסף היא מצויידת במזגן מקורי, חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

השתדל לחפש מכונית כזו שטופלה היטב, ובהחלט תהנה ממנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...