Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בדלת האחורית בVolvo S40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה בדלת בוולבו מדגם S40 שנת 2005, ייצור 2004.

הבעיה היא שהדלת השמאלית האחורית נסגרת רק "כשתמחשק לה" בעזרת הכפתור בדלת הנהג\שלט, זאת אומרת שמידי פעם ימים שלמים אפשר לפתוח ולנעול אותה גם בצורה ידנית וגם בעזרת הכפתור והשלט ומשום מה כמה ימים אחרי רק ידנית.

ממה זה נובע? ואיך זה שזה פעם ככה ופעם ככה?

והבעיה המרכזית שלי והיותר חשובה זאת הדלת הימנית אחורית, אותה אני לא מצליח בכלל לנעול, המוט הקטן שאפשר להוריד בשביל לנעול את הדלת כאילו תקוע, אני דוחף את זה למטה והוא לא יורד ונשאר למעלה.

כשאני מנסה עם הכפתור על דלת הנהג או בעזרת השלט הכול ננעל ואני שומע ניסיון כזה לנעול את הדלת הזאת, מין ניסיון לנעול ואז רעש של פתיחה, כאילו ניסיון לסגור ומכיוון שהניסיון לא הלך זה עושה את הרעש של העלאה למעלה(רק על הדלת הבעייתית).

למישהו יש רעיון למה דבר כזה קורה? והאם פתיחת הפאנל של הדלת יעזור לי? אם כן, האם אני יכול לעשות את זה? או שזה מסובך מידי..

תודה רבה.

פורסם

סביר להניח שיש בעיה במנגנון המנעול דלת חשמלי, יתכן גם שיש איזה תפס פלסטיק של מוט קישור או כבל שיצא ממקומו ולכן אם אתה מסוגל לפתוח את ריפוד הדלת בעצמך ולתת מבט עשה זאת.

פורסם
סביר להניח שיש בעיה במנגנון המנעול דלת חשמלי, יתכן גם שיש איזה תפס פלסטיק של מוט קישור או כבל שיצא ממקומו ולכן אם אתה מסוגל לפתוח את ריפוד הדלת בעצמך ולתת מבט עשה זאת.

יש איפשהו באינטרנט תמונות? PDF? אפילו סתם הסבר איך? כי לא מצאתי ממש ברגים או משהו שאפשר לפתוח ואני לא רוצה בעזרת כוח לשבור משהו שאני לא יודע איך לפתוח..

פורסם

מצטער שאני מחרפן אותכם הנושא הגיע לדף 3 פשוט, האם יש מצב לפתוח את הפאנל של הדלת לבד? כי אני לא שמתי לב לברגים..

• תוכן חדש...