Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד קשקוש, לא יותר פרנסה למוסכים ולא נעלי בית לבעל המוסך.

חבר טוב שלי הוא בעלים של מוסך, אדם ישר והגון שאני מרבה לשלוח אליו אנשים (שיא מוטורס, בחולון), אבל המוסך שלו ריק, פשוט ריק !

הוא הגיע כבר למצב שהוא פרסם מבצעים בעיתון המקומי (שקמה) כדי שיבואו אליו לקוחות חדשים.

חביבי, המדינה במיתון, אתה אולי עוד לא שמעת על המילה הזו, אבל אנשים רבים נמצאים בבעיה, תהיה בטוח שאוטו הוא הדבר האחרון שמעניין, אז נוסעים עד שהוא נעצר לגמרי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נכון ולא נכון.

לא יודע מי זה שיא מוטורס , וכנראה אין לו קליינטורה קבועה כמו שצריך אם מה שאתה אומר זה מה שהולך אצלו. (אולי התבסס על תיקון רכבי ליסינג)

אולי תמליץ לו להתחיל לקרוא ולכתוב בפורום, זה יכול להביא לו לקוחות רבים ,כמו לא מעט בעלי מקצוע שכותבים כאן.

אנשים תמיד יקנו מכוניות ותמיד יסעו, אתה יכול לראות בפורום לא מעט מודעות של אנשים שעוברים מרכבי ליסינג לרכבים פרטיים (בפורום ייעוץ ברכישת רכב למשל) ואני מכיר באופן אישי אנשים שעשו זאת, לדעתי זה רק עניין של זמן עד שיורגש שינוי במוסכים, אבל שוב - זאת ספקולציה.

אל תספר לי על מה שמעתי ועל מה לא שמעתי ,וגם מה הרגשתי או לא הרגשתי על בשרי,לצערי אני מרגיש היטב את המיתון כמו כולם. בינתיים מי שנוסע ברכב חדש זה אתה ולא אני , אז אל תכנס למקומות החשוכים האלה.

אל תשכח אף פעם שאם כל מי שמתחתיך פוטר - אתה הבא בתור....או לחילופין החברה הולכת להיסגר עליך... (אם אתה בעמדה מספיק בכירה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

....המטרה היא להחזיק כמות ידע קריטית אצלך כך שאין לך תחליף באירגון...

עוד לא נולד אדם שאין לו תחליף במיוחד התחום התוכנה שבהרבה מקרים מה שאתה יודע יודעים

עוד מספיק אנשים בארץ ובעולם.

ראיתי את החרב יורדת בחודשיים האחרונים על הרבה אנשים וותיקים ובעלי ידע עצום. (מעל 10 שנים)

המסקנה: כשרוצים להראות התייעלות וחיסכון או מפאת חוסר יכולת לספק עבודה אין אף אדם חסין.

פורסם

זה נכון, אבל אם אתה חולש על מספר תחומים בהם אתה היחיד שמכיר את המערכת לעומק מבחינת חומרה, תוכנת דוט נט ותוכנת EMBEDED ,אז כנראה שלא תהיה בין הראשונים ללכת. במיוחד באירגונים קטנים. בסופו של יום אף אחד לא חסין.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

החוכמה בזמנים כאלה ובכלל ,היא להחזיק כמות ידע קריטית אצלך כך שאין לך תחליף באירגון (תהליך שנבנה לאורך שנים)

זה לאו דווקא תהליך שנבנה לאורך שנים,הכל שאלה של מה הגדרת התפקיד שלך ועד כמה אתה "בפנים".

החברה שלי "לא יכולה" להחליף אותי, כי אני הגורם היחיד בחברה שמכיר את הלקוחות בשוק שלי אישית, אני היחיד שיש לו את דרכי יצירת הקשר איתם ובעצם היחיד שמבצע איזושהי התנהלות מולם.

אם אני מחליט לקום וללכת, החברה תיהיה בבעייה (הפסד של מאות אלפי דולרים בחודש), ואת זה לא בניתי בשנים רבות של עבודה, סה"כ שנתיים.

אבל...

גם לי יש תחליף.

גם אם אקום ואלך, החברה תפסיד כסף במשך כמה חודשים, אבל יגיע מישהו חדש שיפתח את השוק מחדש.

ובקיצור, לכולם יד תחליף, הבעייה היחידה היא שלוקח זמן להשתקם ולחזור לתפוקה מלאה,אבל בהחלט אפשר להחליף עובד\מנהל, ולא משנה כמה הוא נחוץ וכמה ידע יש לו.

תגיד, איך אתה סוחב את הביצים שלך ?

אתה לא יודע שכשאייל משתין הוא בונה פיגומים כדי לתמוך באיבר גבר שלו ?

:wink:

2008, עד אוקטובר בערך - הייתה שנת שיא כמעט בכל תחום.

בארבעת החודשים מאז - כולם ברווזים צולעים.

אמרת די מדוייק, עד אוקטובר כולם חגגו, מי פחות ומי יותר, אבל כולם חגגו, מאוקטובר כולם התחילו להיות אנשים מאמינים שנושאים תפילה כל יום, למען יחלוף המצב...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בקר טוב

קראתי את פתיחת השרשור בלבד , ואני מבין לליבם של אלה שמצאו עצמם מובטלים ללא הכנה, עצוב מאוד !

אשמח לרתום חלק מהמפוטרים בעשייה בארגון הראליספרינט הקרוב שהוא הראשון באליפות 2009 !

עשירים לא יצאו מזה ,אך מבטיח חוויה מהנה וגם קצת דמי כיס שנחוצים בימים אלו.

המעוניינים לפנות אלי בפרטי ולצרף מס' נייד ומקום מגורים !

מי יתן והתקופה הזו תחלוף מהר ,,,,

מישל

פורסם

סחתיין עלייך מישל .

ולעניין השרשור ,

מי שרוצה להישאר בעבודה או מי שנשאר הם גם אלה שהכי מלקקים (ברמה של שערות על הלשון :shock:) ,כמובן שגם אותם מעיפים בסוף (כי קולטים שהם רק ליקקו ולא עשו את העבודה או רבע מהעבודה שלהם) .

נ.ב

אני לא כזה,

וללקנים -הביתה ומהר :arrow:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אייל, מסכים איתך שהרבה אנשים קונים רכבים, אבל כרגע אין עדיין שינוי במוסכים, לפחות לא בכיון החיובי (זה לא רק אצל אותו החבר שלי, מנסיון).

לגבי זה שאני נוסע ברכב חדש, עד לתאונה שלי לפני 8 חודש, הייתי עובד בענפים שלא יפגעו לעולם בעקבות מיתון, אז הרשתי לעצמי לקנות רכב חדש, כי אני יודע שאחרי שאחלים יהיה לי לאן לחזור אז אני לא מוטרד :)

פורסם

מישל כבוד!!!:shock:

אני אשמח לשמוע על חברות שמגייסות אנשים , שווה לפתוח שרשור דביק לרווחת גולשי הפורום המובטלים.

בזמנים כאלה - כל המציל עובד אחד כאילו הציל משפחה שלמה...לא ככה??:oops:

פורסם
מישל כבוד!!!:shock:

אני אשמח לשמוע על חברות שמגייסות אנשים , שווה לפתוח שרשור דביק לרווחת גולשי הפורום המובטלים.

בזמנים כאלה - כל המציל עובד אחד כאילו הציל משפחה שלמה...לא ככה??:oops:

:mm_yeah:

זה לאו דווקא תהליך שנבנה לאורך שנים,הכל שאלה של מה הגדרת התפקיד שלך ועד כמה אתה "בפנים".

החברה שלי "לא יכולה" להחליף אותי, כי אני הגורם היחיד בחברה שמכיר את הלקוחות בשוק שלי אישית, אני היחיד שיש לו את דרכי יצירת הקשר איתם ובעצם היחיד שמבצע איזושהי התנהלות מולם.

אם אני מחליט לקום וללכת, החברה תיהיה בבעייה (הפסד של מאות אלפי דולרים בחודש), ואת זה לא בניתי בשנים רבות של עבודה, סה"כ שנתיים.

אבל...

גם לי יש תחליף.

גם אם אקום ואלך, החברה תפסיד כסף במשך כמה חודשים, אבל יגיע מישהו חדש שיפתח את השוק מחדש.

ובקיצור, לכולם יד תחליף, הבעייה היחידה היא שלוקח זמן להשתקם ולחזור לתפוקה מלאה,אבל בהחלט אפשר להחליף עובד\מנהל, ולא משנה כמה הוא נחוץ וכמה ידע יש לו.

אמרת די מדוייק, עד אוקטובר כולם חגגו, מי פחות ומי יותר, אבל כולם חגגו, מאוקטובר כולם התחילו להיות אנשים מאמינים שנושאים תפילה כל יום, למען יחלוף המצב...

זה נכון - הבנת למה אני מתכוון. לפעמים הנזק שיגרם לחברה הוא יותר כבד מהנזק אם תפוטר.

בקשר לאוקטובר,זה נכון לקראת סוף החודש הורגש באמת "ברקס" עצבני, שלא נאמר הרמת בלם יד.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אמנם לא חוויתי אישית אבל ניתן לראות את העצירה, והעתיד לא נראה ורוד.

לדעתי מעבר ל4 ימי עבודה של 10 שעות ביום ללא פגיעה משמעותית בשכר, הוא פתרון WIN WIN.

יש דיבורים על כך בלא מעט ארגונים.

חלק פשוט ביטלו יום וחלק עדיין בוחנים זאת.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אייל חשבתי על זה ויש לי הצעה בשבילך:

כדי שלא תרגיש שאתה נוסע ברכב ישן, בוא נעשה החלפות ראש בראש, הגולף שלך מול הפורד פוקוס 2004 של ההורים שלי.

ככה אתה מתקדם כמה שנים קדימה בלי להוסיף כסף, ואז גם תרגיש עובד הייטק (כי עובדי הייטק נוסעים ברכבי עדר)

מה דעתך על ההצעה ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם
אייל חשבתי על זה ויש לי הצעה בשבילך:

כדי שלא תרגיש שאתה נוסע ברכב ישן, בוא נעשה החלפות ראש בראש, הגולף שלך מול הפורד פוקוס 2004 של ההורים שלי.

ככה אתה מתקדם כמה שנים קדימה בלי להוסיף כסף, ואז גם תרגיש עובד הייטק (כי עובדי הייטק נוסעים ברכבי עדר)

מה דעתך על ההצעה ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

אל תציע את זה אפילו לא בצחוק.

לאחר יומיים נסיעה בפוקוס 2008 עם 12K ק"מ ,מה שנותר לי לומר שבסוף היום כשאני חוזר לגולף 2001 שלי (שנראית מונמכת לריצפה ליד הפוקוס) ,

אני מבין שלפורד יש עוד הרבה לאן לשאוף כדי להגיע לאיפה שVW היו בתחילת העשור.

אין לי כח לפרט כמה הפוקוס רכב גרוע לטעמי. אבל הוא פשוט OVER RATED.

עם מנוע ,גיר , והנדסת אנוש כזאת, התנהגות כביש הופכת להיות גורם משני. (והיא גם לא כזאת מבריקה בדור השני)

התחנה המוטורית הבאה שלי כבר מסומנת היטב, נותר רק לחכות כמה שנים שהמחירון שלה יגיע לטווח השגה :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אנשי א.מידע / תשתיות תקשורת מוזמנים לשלוח אלי קו"ח,

אני לא יכול להבטיח עבודה,

אבל אני יכול להעביר אותם הלאה למשאבי אנוש בתקווה שכן יצא מזה משהו..

נ.ב

קיימת עדיפות לחיילים משוחררים מתחום התקשוב/מודיעין לפרויקטים צבאיים (עד שנה לאחר השחרור הסיווג עדיין בתוקף).

ערב נעים,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...