Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון עד 5000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחלס לא כל כך מבין בזה לצערי הרב אבל מעוניין בקניית רכב ראשון כדי להתנסות בנהיגה ובכללי שיהיו גלגלים.

האם יש הצעות ריאליות למחיר כזה?

ועוד דבר אם אכן אמצא רכב בתשובותיכם איפה אני מוצא מידע על ביטוחים ומחירים?

אני משתמש בעיקר בסופי שבוע ושמעתי על "ביטוח שעות" אם יש דבר כזה אשמח לקבל מידע עליו.

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שים תכסף בצד, תעשה את זה בצורה מסודרת.

ראשית תכפיל תסכום, אחרת ההוצאות על הרכב יהיו שוות לסכום הכולל של הרכב.

לגבי ביטוח שעות לא שמעתי, שמעתי על ביטוח ל3 ימים, עלה לי 30 שקל :)

פורסם

ראיתי תמכוניות שולאד הציע...נראה סבבה רק שכמו שאומרים: "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו"

ולהכפיל את התקציב יהיה בעיה..זה הכסף רק לרכב יש עוד לא יודע 1000-2000 להוצאות הנלוות.

ואיזה ביטוח עדיף?

פורסם

אל תמהר לקנות מכונית , אתה אומנם יכול לרכוש איזה "גרוטאה זקנה" שתסרב למות,אך ברוב המקרים הרכב ישמש אותך בין מוסך למוסך

פורסם

אז מה אתה מציעה לחכות עם זה?

וכמה אני אצטרך אם אני ארצה לקנות רכב שלא יהיה ממוסך למוסך( כולל ביטוח טיפולים טסט וכו' נגיד לשנה)

פורסם

תשמע רכב זה לא צחוק, אני הייתי מתחיל מ15 אלף לרכב כולל הוצאות, וגם זה נלווה בהרבה חיפושים עד לרכב ה"מושלם".

את יכול לקנות גם רכב ב4אלף אבל אני מכיר אישית כמה חבר'ה שקנו רכב ב"זול" ששימש אותם למס' שבועות.

פורסם

נתחיל מזה שאתה צריך להשאיר כספים לביטוח חובה+צד ג', עוד אלפים בודדים כדי להביא את הרכב למצב תקין לנסיעה.

אל תמהר, חפש מכונית שמורה.

גם אם תכפיל את התקציב (אפילו כפול 10 ) לא תוכל להיות בטוח שלא יהיו תקלות.

אם תמצא מכונית במצב סביר עם טסט של קרוב לשנה, זה יתאים למשימה של התנסות בנהיגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רוב המכוניות שהיו בבעלותי נקנו בסכום של 5000 ש"ח ולא אכזבו אותי. לפני חודש קניתי פיאסטה שנת 97 עם מנוע שהוחלף מיבוא עם קבלות ועם טסט לשנה עד חודש 2 ב-2010 .הרכב במצב מצוין חסכוני מאד והכל תמורת 5500 ש"ח בלבד.

פורסם

מחזק את המגיב מעלי -

אין כל בעיה לקנות מכונית נוסעת ותקינה ב 5000 ש"ח.

אבל בשביל לחיות איתה בשלום צריך שיהיה לך קצת רקע במכונאות ובחשמל, או הכרות עם מישהוא (חבר, אבא) שיש לו רקע כזה.

אחרת אתה באמת תסבול, ומוסכים יקרעו אותך.

2000 ש"ח להוצאות נלוות זה לא מספיק, רק ביטוחים יעלו לך יותר.

פורסם

יכול גם לרכוש ZX\AX מבית סיטרואן.

הן נסחרות במחירים מאוד נמוכים,יש בשפע ובמחירים נמוכים מתקציבך,ישנן אקזמלריות במצב טוב שיעשו את העבודה והן גם אמינות יחסית ולא בעייתיות.

אני הייתי בודק גם את זה.

כמו שאמרו לך עדיף לחכות מעט ולהגדיל את תקציבך על מנת שיהיה לך כסף בצד לטיפולים,ביטוחים,הוצאות שוטפות של הרכב.

מדוע אינך יכול להמתין עם הרכישה עוד כחודשיים ולהכפיל ואף יותר את תקציבך?

החיפזון שלך רק יעלה יותר כסף.

פורסם

באותו תקציב אפשר להוסיף לרשימה שקודה פייבוריט/פורמן. אפשר למצוא אחת שמורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...