Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהצלחה.

רק אל תשכח לשים תמונות ברגע שתביא אותה לארץ. :wink:

הלוואי שיגיע כבר הרגע הזה :hihi:

צדוק אתה מכיר את המשפט "אם תרצו אין זו אגדה"?

אני מבטיח לך שהרגע לו אתה מייחל בא יבוא.

ישר כח.

פורסם
אם זה מתאים לך

artical1.jpg

אז לך לתל אביב, לרחוב ארלוזורוב פינת הלסינקי ותראה מתחת לבנין כזו צהובה , בלי ג'אנטים אבל במצב די טוב, שנת 1973 אם אני זוכר נכון. ואח"כ תנסה לשכנע את הבעלים למכור לך (הוא גר בקומה ראשונה, נדמה לי)

זה לא הצורה שאני מחפש.

ואני לא מחפש במצב טוב אני רוצה גרוטאה אבל עם אפשרות לשיפוץ.

אני לא חושב שאפשר למצוא אחת נוסעת במחיר של עד .7-10K

בגלל שאין לי כרגע הרבה כסף אז אני רוצה לקנות ואז לאט לאט לשפץ ולשחזר אותה

וגם כי כול הכייף זה לא לקנות אחת מוכנה אלה לעשות את כולה לפי הטעם האישי שלי

וגם אין דבר יותר טוב מאשר במקום להשתעמם אחרי העבודה, לחזור הבייתה ולהתחיל לעבוד על המכונית שלך.

אני רוצה אותה לא רק כמכונית אלה כפרוייקט.

ובסוף לקבל את מכונית חלומותיי.

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם
זאת ה 68 שאמרתי שהיא למכירה...

אם אתה רציני ואלי בפרטי

תראה אין לי מימון כזה כרגע.

אבל אשמח לקבל קצת פרטים על הדגם. כי כפי שהסבירו לי יש כמה וכמה דגמים ותת דגמים

וזאת נראת מתאימה לי.

ו

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

למיטב זכרוני, היתה בחיפה ברקודה שחורה למכירה (תנסה אולי בלוח קלאסיקאר). הרכב נמוך, רחב ובתצורת קופה ונראה די דומה חיצונית למוסטאנג (בייחוד בחושך, כשאין תאורה והירח עוד לא זרח - נחמת עניים...). כמו כן, יש בזכרון יעקב מוסטאנג מאך 2 פאסטבק יפהפיה, שייכת לבעל מסעדת ארומה - תנסה את מזלך.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...