Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי, מכל מיני סיבות, שאני מעדיף להחליף את המושבים הקדמיים במרצדס W124 שלי (להלן 'פראו בלוכר') במקום לרפדם מחדש. מדובר במושבים לא חשמליים, ואני ממש לא מתעקש על מושבי מרצדס. עד כמה מסובך יהיה להתאים מושבים של, נניח, פולקסווגן או משהו אחר מהקונצרן? אשמח על כל תובנה או עצה.

תודה

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אין סיכוי שמושבים של מכונית אחרת יתאימו בלי כמה לילות ללא שינה.

וזה גם לא יהיה יפה.

אם המושב של הנהג יותר בלוי מהשני, אז למה לא לנסות להחליף ביניהם?

פורסם

לא הגזמת בכלל. לילות ללא שינה...

טל, סיבה מיוחדת שבגללה אתה כותב על פלוצגגן? אני מניח שיש לא מעט מרצדסים כאלה בפירוקיות שונות (מוניות לשעבר?)

זה האוטו?

686.jpg

פורסם

ל-2pac: שני המושבים בלויים שווה.

לשמר: יש לי נסיון טוב עם מושבי VAG שמתאימים טוב לאנטומיה הפרטית שלי, אבל זה כמובן לא מחוייב המציאות. חשבתי על נושא מוניות אבל יש לי הרגשה שמושבי מוניות לא יהיו במצב יותר טוב משלי, עם הקילומטרז' שהם עוברים. אם מישהו יודע אחרת או יודע יותר לגבי התאמת מושבים אחרים - אשמח לשמוע.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• אחראי פורום
פורסם

אם תקנה בצמוד למושבים גם את המסילות המקוריות שלהן - רוב העבודה מאחורייך.

אין לי פרוייקטים מצולמים להפנות אותך אליהם, אבל ראיתי כמה עבודות התאמה לבאקטים וכד'.

סה"כ עבודת מסגרות וריתוך, מצא בעל מקצוע מדוייק וסבלני וזהו.

אם יהיה לך מזל, אולי יהיה אפשר לרתום את המסילות החדשות לתושבות הקיימות.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
ל-2pac: שני המושבים בלויים שווה.

לשמר: יש לי נסיון טוב עם מושבי VAG שמתאימים טוב לאנטומיה הפרטית שלי, אבל זה כמובן לא מחוייב המציאות.

טל

אם נוח לך איתם - לך על זה. עניין ההתאמה לא אמור להיות מסובך מדי, בהנחה שבשני המקרים אנו מדברים על כסאות של רכב בעל 5 דלתות. כל מסגר נורמלי ייצר עבורך מתאמים. בסה"כ מדובר על 4 ברגים.

דבר אחד - האם הרכב שלך הוא בעל חגורות בטיחות עם קדם-מותחן?

פורסם

ברר וגש אל פרוקיית רכב המתמחה במכוניות קונצרן פולקסווגן וטשב שם במכוניות שבפרוק וראה מה מתאים לאנטמיה הפרטית שלך ובדוק את אפשרויות רכישת המושבים עם כל מסילותיהם (בתקווה שאינן מרותכות לרצפת הרכב) ואז המשך בפעולת התאמת המסילות עם המושבים אל המרצדס שלך.

תשומת לב אל חגורות הבטיחות הן במרצדס והן במושבים ה"חדשים".

פרוקיית הרכב המדוברת הנה "טי.ג'י חלפים" שבדרך השבעה 5 אזור, טל' 03-6500030 או 057-2322232/3

לגיא או תומר. אתרם הנו www.tg-parts.co.il

אני חושב שרפד רכב טוב יכול לשפר לך את המבנה האורטופדי של מושביך ללא צורך בהשתלות.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• אחראי פורום
פורסם

אני חושב שרפד רכב טוב יכול לשפר לך את המבנה האורטופדי של מושביך ללא צורך בהשתלות.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

נכון. כשביקשתי הצעת מחיר לריפוד הסוּד, הבחור שם הציע לשחזר את כל הספוגים הבלויים

ובנוסף "לנפח" את המושב בצדדים ובגב התחתון, לתמיכה ולאחיזת גוף טובה יותר.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה לכל המשיבים.

אני מודע לכך שרפד יכול לעשות עבודה טובה. אבל אחד השיקולים החשובים מבחינתי הוא שכאשר אני קונה מושב קיים, אני יודע בדיוק כמה הוא יהיה לי נוח לפני שאני מחליט על הרכישה - מה שלא קיים אצל רפד.

ל-Derish - תודה על ההפניה. אני מניח שהמושבים הללו נמכרים ללא המסילות, כך שזה לא יועיל לי הרבה.

לרפי - יש לי קשר ישיר לפירוקיה שציינת וכבר דיברתי איתם.

לשמר - מה פתאום 5 דלתות, ולמה זה משנה? אצלי יש רק 4... ולא, אין קדם מותחנים. גם לא כריות אוויר, אגב. אף לא אחת.

טל

פורסם

טעות שלי - 4 דלתות, שכחתי שזו סדאן. הכוונה הייתה שזה לא דגם בעל 3 דלתות, שם הכסאות מתקפלים והמנגנון שונה לחלוטין.

פורסם

אני את הבאקט שלי התקנתי אצל יואב מרעננה (יואב פרפורמנס). ממליץ לך לעבור אצלו והתייעץ איתו בנושא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טלפון יעזור...

• תוכן חדש...