Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ניסאן סאני בעלת גיר ידני abs

4 בולמי דיסק

הרעש בוודאות מגיע מגלגל ימני ציריה\משולש\קליפר

-הרעש של ה"טק" קורה:

1) כאשר אני נוסע רוורס ומתחיל נסיעה קדימה.

2)כאשר אני בולם.

3)לפעמים אחרי בלימה ותחילת נסיעה נשמע הרעש המקולל.

אין לי רעש בעת סיבובים ולחיצה על הגז ז'א שהציריה לדעתי תקינה!,שחקתי איתה ויש בה חופש, אך לא ניראה לי משמעותי! חופש כמו לציריה השמאלית.

כמו כן יש לי בעיה שאני מכניס לראשון (כשהרכב בעצירה והקלא'ץ לחוץ) מין מכה כזו עדינה אך מספיק בישביל לדעת שזו פעולה לא תקינה.

תודה רבה לכל מי שיתן לי כיוון לבדיקה, כמובן שההודעה נרשמה לאחר חיפוש.

פורסם

כדי לשלול את הכיוון של הבלמים/קליפר תנסה לסוע רוורס, תן לאוטו להיעצר לבד ותתחיל לסוע קדימה וכל הזמן בלי לגעת בבלמים. אם יש דפיקה גם במצב כזה תעזוב את הבלמים ותתמקד במשולש. תבדוק שם את התפוחים והגומיות שאיתם הוא מתחבר לשאר חלקי המתלה. אם האוטו ישן ונסע הרבה ואף פעם לא נגעו במשולש ומה שמסביבו אז סביר להניח שמשהו שם התבלה.

אם יש דפיקה שהולכת יחד עם הנגיעה בבלמים גם אז יתכן שמדובר במשולש ומה שמסביבו.

בכל מקרה הסיכוי שמה שאתה מתאר היא בעיה בבלמים היא מספר 2, מספר 1 הוא המשולש ומה שסביבו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרעש קורה רק שאני לוחץ על הברקס.

היום הייתי בהילוך שישי רק לבדיקה, יש לי חופש מהתושבות של המסרק הגה הוא רוקד טיפה שאני משחק בהגה

האם בעיה זו יכולה לגרום לטק המעצבן בעת בלימה?

ד'א נבדקו המשולשים ואין שום בעיה, כך גם הצריות.

על הדרך גם החלפתי צלחות למרות שהם היו סבבה (פשוט גם הרכב לא עוצר משהו וגם על זה יש שרשור) שלא עזרו לבעית ה"טק" שציינתי מהודעה הראשונה.

תודה לעונים.

פורסם

אל תחליף תושבות מסרק לפני שבדקת במוסך נוסף את החופש. ב"סאני" קיים חופש קל מיום יצורו בין מסרק ההגה לתושבת הגומי(המסרק נע בו קלות), החלפת התושבת לא תשנה מאום.

אין חופש זה קשור לנקישה שהנך מרגיש/שומע בעת בלימה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חופש כמו שאתה מתאר בבית המסרק לא אמור ליצר את הנקישה שאתה מתאר רק אולי חופש בגלגל הגה או שיוט. לדעתי מדובר ברעש מרפידות הבלם, אולי הגיע הזמן להחליף את הפחיות הקפיציות שנועדו למנוע רעשים אלו.

פורסם

זקוק להמלצה למוסך טיפה יותר נורמאלי מהילוך שישי באר יעקב,אני גר בלוד ולא מוכן לנסוע רחוק בישביל התיקון

מוסך רון יכול לעזור למרות התתמחותו בגרמניות (כמובן לאחר יותר מידי תגובות טובות לגבי המוסך)

אולי יוסי זיסו?

בקיצור מחפש מוסך מקצועי.

תודה רבה.

פורסם

למרות שלא הגבתם החלטתי לבדוק את הבעיה שלי וגיליתי שהפחית שיושת על הדיסקיות עקומה ולא ממש תופסת את הדיסקית

עניין סודר תודה לעוזרים.

רציתי לשאול אם חיישן תקול יכול לגרום לי רעידות קלות בסרק, כשהסלד על 700 אוו 900 (נתון שמשתנה אצלי לפני טמ'פ חיצונית):? אפילו העלתי את הסלד לצורך בדיקה ל 1000 והמרכב עדיין רועד קלות אפילו המכסה מנוע טיפה רועד

כשהייתי במורשה באר יעקב אמרו לי שאין בעיה בתושבות.

כל רעיון יתקבל בברכה.

פורסם

אתה מתאר כעת זיוף מנוע קל, בצע חיפוש כי בעיה דומה בסוג רכב זה (או באלמרה, אם אני זוכר נכון) נדונה כאן מספר פעמים עם פתרונות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

החלפתי קליפרים קדמיים במטרה לסדר את הבעיה של בלימת הרכב

לא השתנה כלום

כשאני נוסע אחורה ובולם חזק את הגלגלים הקדמיים חורקים אבל האחוריים לא!

וכשאני נוסע קדימה הגלגלים הקדמיים חורקים והאחוריים לא!

בקיצור לא משנה אם קדימה אוו אחורה האחוריים לא מראים סימני בלימה

רק לציין שאחורה זה ברקס דיסק ולא תוף

מה יכולה להיות הבעיה?

• תוכן חדש...