Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עבר להם בראש ? ( טויוטה VIGO) .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

בתמונות למעטה ישנה תאונה מהיום של חבר קרוב. ברוך השם לא קרה כלום והנזק הוא לרכב בלבד (רכב חברה).

אני אישית נהגתי ברכב הנ"ל לא מזמן, והתחושה שהייתה לי זה שאני ברכב המיועד לתחרויות דריפטים.

אין אחיזה בגרוש , רכב מחליק תוך שניה אם אתה מעז ללחוץ על דוושת הגז בתוך כיכר למשל. ואם הכביש רטוב , נגמר הסיפור שלך, ההרגשה היא כאילו אתה במגרש החלקה . אני אישית בעל רשיון 10 שנים , עברתי קורס נהיגה מתקדם במגרש החלקה ומחזיק רשיון 04 . בחיי לא נהגתי ברכב כל כך מסוכן .

ואני חוזר לשאלה , מה עבר להם בראש? למה לעשות רכב כזה ? למה לא 4X4 או לפחות הנעה קדמית, ואני מכיר את היתרונות של הנעה אחורית ( תאמינו לי ). אבל לרכב הזה זה לא מתאים , אם אתה לא עמוס, אין שליטה על הרכב ואם הכביש טיפה רטוב אתה צריך להיות בר מזל אם אתה פוגש עמודים בדרך .

ולסיום התאונה היום הייתה במהירות נמוכה יחסית לסיבוב, החבר נוהג יותר מ10 שנים , לא השתולל , לא מיהר , פשוט היה מים ,זהו .

בעלי טויוטה VIGO 2X4 תיזהרו !

CIMG3879.jpg

CIMG3871.jpg

CIMG3869.jpg

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים איתך בהחלט !!

לפני שקניתי את הרכב שלי( מיצובישי האנטר) נסעתי על ההילקס במקרה ירד גשם

אין לרכב שום בקרת החלקה צריך לבוא ממש בשיא האיטיות לסיבוב

לעומת זאת שהאנטר יש בקרת החלקה וגם 4X4 שאפשר להשתמש קבוע בכביש בכל מהירות

פורסם

במשך 8 חודש נהגתי על טויוטה היילוקס PRE RUNNER מוגבהה אוטומאטי.

הרכב מחליק,אבל עניין של התאמת הנהג לרכב שאתה נוהג בו.

אני אישית הייתי נהנה מלזרוק את ההיילוקס לתוך פנייה רטובה.

דרך אגב,כשהוא עמוס על כביש רטוב הוא לא זורק כל כך מהר.

בדגם שאני הייתי נוהג עליו הייתה מותקנת דווקא בקרת משיכה.

פורסם
בתמונות למטה ישנה תאונה מהיום של חבר קרוב!

ביום כל כך אביך עם כתם מים נקודתי בקצה סיבוב עם ירידה אין לחברך את אף אחד להאשים חוץ מעצמו וחוסר תשומת לב לתנאי הדרך.

המכה שהויגו חטף נראית לא רצינית, אך מהכרות אינטימית עם כמה וכמה היילקסים שעברו כמה וכמה תאונות פרי תוצרתם של חיילי צה"ל - חברך נסע די מהר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על אם הפגיעה רצינית או לא אפשר להתווכח. טופגיר זרקו את האוטו לסלעים בים שרפו אותו והפילו עליו כדור ברזל והוא המשיך לנסוע. הכל יחסי בחיים.

פורסם

איתמר , הבחור הגיע מלמעטה ולא מלמעלה , אתה טועה!

ולגבי המכה , מה ציפית מפגיע בעמוד? שריטה ? ברור שנסע יותר מ 20 קמ"ש נו אז מה ?

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אפשר להתפלפל מכאן ועד צאת החמה (או צאת הנשמה) על המקרה אבל בסופו של יום רק עובדה אחת זורחת מעל כל היתר ושוזפת את האמת באורה ובחומה (ברור שזה ציטוט לא מקורי שלי) והעובדה הזאת היא שחבר שלך נסע שלא בהתאם לתנאי הדרך, תנאי מזג האויר והרכב בו הוא נהג.

אני בטוח לחלוטין שאם זה היה יום קייצי ויבש והוא היה במאהוששראלי אז הוא היה צולח את העניין במהירות כפולה ובלי שום סימן ראשוני לאיבוד אחיזה.

הבעיה המרכזית של חבר שלך ודומיו הוא ככל הנראה שבשל העובדה שהרכב לא עמוס ובשל העובדה שהיצרנים נמצאים בעיצומו של מירוץ חימוש של הספקי הטנדרים האלה, אנשים נוטים לשכוח שמדובר במשאית (קלה אבל ללא ספק משאית).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ההילקס הוא טנדר קשוח עם ארגז שנועד לסחיבת משא, וככזה הגיוני מאוד שהוא יצוייד בהנעה אחורית לכביש.

רכב מסוכן? אני לא בטוח, אני יכול לחשוב על רכבים מסוכנים קצת יותר מההיילקס ובטח בגרסת הויגו המודרנית יחסית. אבל אתה צודק, התנהגות הכביש שלו בוודאי הרבה פחות בטוחה משל כל משפחתית סטנדרטית שנמכרת היום וכאן בהחלט טמונה סכנה לנהג שלא מבין שהטנדר הזה שונה מהליסינג-טומטית המצויה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סבתא שלי עליה השלום הייתה אומרת "מיט דה מאעכר אונד די שטאענפער, גיי קאעקן אונד שלופן ".

בסימולטנית לעיברית זה משהוא בסגנון של "פיקח יודע לצאת ממצב שחכם לא נכנס אליו".

עפ"י התמונות (ובלי חו"ח להעליב), חבר שלך לא זה ולא זה!

פורסם

כל הכבוד לך על הניתוח סיטואציה ושיפוט אדם שאתה לא מכיר ולא ראית מעולם .

אתה נהג הכי טוב בעולם! בסדר?!

גם אני חושב כמוך שה ש.ג תמיד אשם , וכך גם הנהג. ולמה יש תלונות רבות כל כך על תשתיות ? הרי אם נוסעים לפי תנאי הדרך

לא יקרה שום דבר . ואם לא נוסעים בכלל יותר טוב. ואם הוא היה פונה ב 5 קמ"ש אז לא היה כלום.

מסכנה: הוא אשם !

אתה צודק ! אפשר לנעול את השרשור !

בטוח שזה לא קרה בגלל שטויוטה ייצרו רכב ( משאית לפי דברך ) שכל נהג ינהג בו ( בלי רישיון למשאית ) זול (כדי למכור הרבה) ולא ממש היה אכפת להם איך בדיוק הרכב יתנהג . למה ?

כי - "מיט דה מאעכר אונד די שטאענפער, גיי קאעקן אונד שלופן ".

ולמי שלא הבין - "פיקח יודע לצאת ממצב שחכם לא נכנס אליו".

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
על אם הפגיעה רצינית או לא אפשר להתווכח. טופגיר זרקו את האוטו לסלעים בים שרפו אותו והפילו עליו כדור ברזל והוא המשיך לנסוע. הכל יחסי בחיים.

טופ גיר לא זרקו אותו לסלעים, לא שרפו אותו ולא הפילו עליו כדור ברזל. הם השאירו אותו בים כדי שהגאות תציף אותו, העבירו עליו (לא הפילו!) כדור ברזל שקצת קימט לו את הפח החיצוני, והעלו באש את תא הנוסעים. הם גם שמו אותו על גג בנין שפוצץ. פרט לסעיף הזה האחרון, כל טנדר בלי אלקטרוניקה היה שורד את הכל באותה מידה, ולגבי הפיצוץ - ענין של מזל, בעיקר. באותה מידה זה היה יכול להסתיים במעיכה טוטאלית.

מה שעשו טופ גיר הצטלם מצויין, אבל אם להיות ריאליים - לא אמר הרבה. את אותן תלאות בדיוק היית יכול להעביר איסוזו איפון או טנדר ניסאן ישן.

בטוח שזה לא קרה בגלל שטויוטה ייצרו רכב ( משאית לפי דברך ) שכל נהג ינהג בו ( בלי רישיון למשאית ) זול (כדי למכור הרבה) ולא ממש היה אכפת להם איך בדיוק הרכב יתנהג . למה ?

כי - "מיט דה מאעכר אונד די שטאענפער, גיי קאעקן אונד שלופן ".

ולמי שלא הבין - "פיקח יודע לצאת ממצב שחכם לא נכנס אליו".

טויוטה בענין הזה הם בדיוק כמו כל האחרים, ויש גרועים מהם. נהג בטנדר סונומה ביום גשם ותבין. כל מי שמתיישב מאחורי ההגה של כל כלי רכב צריך להבין במה הוא נוהג. בארה"ב נוהגים בכלים ה-ר-ב-ה יותר כבדים (והרבה יותר חזקים) בלי שהם יוגדרו כמשאיות.

ולגבי הציטוט באידיש - אני לא דובר את השפה, אבל את המשפט "גיי קאקען אונד שלופן" אני בהחלט מבין. איך לעזאזל מגיעים לאמרה על חכם ופיקח מ"לך לחרבן ולישון"? נראה לי שפירוש הציטוט זה לא בדיוק מה שנאמר כאן...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

1. כל קשר בין המשפט המופרך ביידיש לבין התרגום הוא מקרי בהחלט, קצת קלילות חברה :shock:

2. טל, זוכר איך נקראת החטיבה בכל יצרניות הרכב האמריקאיות שמייצרות פיק אפים? GM/FORD/DODGE TRUCKS.

אמנם מבחינת רשיון אין צורך ברשיון ג אבל הרכבים האלה בהחלט מוגדרים (וגם מתייחסים אליהם מבחינת נהיגה) כמשאיות קלות מאוד.

3. טימור2008,

באמת איזה קישקושים, אתה בא לפה עם ויגו משופד על עמוד תאורה שנהגו בו בגשם בצורה לא בטוחה (אחרת לא היה משתפד על עמוד) ועשו תאונה עצמית ורוצה להאשים את טויוטה? נסה גם להאשים את המועצה שדחפה שם עמוד ואולי גם את הכלבים (אלא שלא אכלו את חבר שלך כשהיה תינוק!).

לפני הרבה שנים הייתה פרסומת בטלויזיה לבטיחות בכבישים בחורף והנהג שם אומר "מה אתה רוצה ממני? אני אשם? הכביש אשם!!!", לא ממש מבין למה אבל פתאום נזכרתי בפרסומת הזאת :roll:

והערה אחרונה, ידוע לחבר שלך שהוא יצתרך לשלם על הנזקים לעמוד התאורה?

• תוכן חדש...