Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עבר להם בראש ? ( טויוטה VIGO) .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ענין של שפה, לא ענין של הגדרה. אצל האמריקנים המושג Truck אינו קשור בשום צורה למה שאנחנו מגדירים "משאית". לא רק פיקאפים נכללים בהגדרה הזו, גם מיניוואנים, למשל - וגם הונדה CR-V וטויוטה ראב4...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
העיקר שהשבדים עשו מבחן אובייקטיבי לגמריי..

1. לא הבנתי את הקשר.

2. לא שזה קשור, אבל אפשר לדעת מה מקור הכינוי שלך? סתם סקרנות טבעית...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אנחנו סוטים מהנושא שהוא "כל מי שנוהג בויגו כאילו הוא נוהג במאזדה 3, סופו לפגוש עמוד תאורה (וזה יקרה מהר מאוד)"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היי

אני רוצה להוסיף שנהגתי גם טויוטה הייאס מסחרית המון.

הרכב כל כך לא יציב שבמידה ונסעת על כביש ישר שהורטב מממטרות ולחצת מעט על דוורשת הדלק האוטו מפרפר במקום!

זריקת תחת מהירה מאוד ומסכנת בפניות פשוטות.

למיטב ידיעתי הטויוטה היא הנעה אחורית.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
1. לא הבנתי את הקשר.

2. לא שזה קשור, אבל אפשר לדעת מה מקור הכינוי שלך? סתם סקרנות טבעית...

טל

סמל ענק של מיצובישי מאחור - מבחן מאד אובייקטיבי.

שמי הפרטי הוא שביט, למקרה שתהית.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אתה צוחק, נכון? אתה באמת רוצה לומר לי שבגלל שבמשך כמה שניות בסרטון שצולמו ליד סוכנות מיצובישי (ממנה מן הסתם נלקח ה-L200 שנבחן גם הוא), הם לא אובייקטיבים?

תיכף גם תגיד לי שהם ניסו להתהפך בכוונה עם הטויוטה... נו באמת.

אתה לא חושב, למשל, שההבדל בין שני הטנדרים נובע, אולי, מכך שב-L200 יש בקרת יציבות ובהיילקס אין...?

טל

פורסם

אותי מטרידה שאלה אחרת - האם חיילי צה"ל שנוהגים על DMAX / הילקס פרי-ראנר הנעה אחורית עברו השתלמויות/הדרכות כלשהן? ואני מדבר על הדרכות מעשיות, לא ישיבה סתמית בתוך כיתה.

יש כאן נהגים צבאיים/ס'/מ"פים שיוכלו לשפוך אור על הנושא?

פורסם

איי גבעת המורה.. , המקום הזה תמיד רטוב!!

אגב , באותו מקום היייתה אתמול עוד תאונה , וקצת מעל איזה מישהו נכנס בקיר.

3 תאונות באותו מקום ביום אחד!!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
1) לא מצאתי את המילה "שטאענפער" בשום מקום, אפילו לא במילון יידיש :evil:

יוסי, קבל בילתי מספיק בשינון החומר ובלמידתו בע"פ.

כבר ציינתי שכל קשר בין המשפט ובין יידיש הוא מקרי ביותר.

עכשיו בבקשה תסביר לכל חברי הפורום מה עושה מילון ליידיש אצלך בבית :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יוסי, קבל בילתי מספיק בשינון החומר ובלמידתו בע"פ.

כבר ציינתי שכל קשר בין המשפט ובין יידיש הוא מקרי ביותר.

עכשיו בבקשה תסביר לכל חברי הפורום מה עושה מילון ליידיש אצלך בבית :shock:

אני לומד יידיש באוניברסיטה בין השאר.

פארשטיין?

(יש מבין? :lol:)

פורסם
על אם הפגיעה רצינית או לא אפשר להתווכח. טופגיר זרקו את האוטו לסלעים בים שרפו אותו והפילו עליו כדור ברזל והוא המשיך לנסוע. הכל יחסי בחיים.

טופגיר זה יותר תוכנית קומדיה..

בכל מקרה, הם התעללו בדגם הישן, ולא בזה המוזכר כאן.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

• תוכן חדש...