Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פראג- כמה שאת יפה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד..

תמונה 155.jpg

תמונה 175.jpg

תמונה 180.jpg

תמונה 215.jpg

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן עיר מדהימה ביופיה! עשיתם לי חשק לטוס לשם שוב :wink:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
ומאז אני שמח על כל רגע שאני לא נמצא שם.

בכל מקום יש אנשים חרא, רמאים, אנטיפטים וכ'ו... ויש גם את הנחמדים ומסבירי הפנים. חבל, אתה מפסיד מקום קסום.

אני בטוח שמביקור בן כמה ימים אתה תהנה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
איגור, אורזים ונוסעים? :-P

איזה כיף להזכר בעיר הזאת אה ?

עיר מדהימה, ותרבות מוטורית עוד יותר.

רק חבל, כמו שאמר אלעד, באמת הצ'כים וגם הצ'כיות הם אנשים דיי מגעילים באופיים.

לרוב אורך הטיול שלי שם לא הצלחתי לבקש מעט עזרה בדרכים מצ'כים, הם פשוט התחמקו (גם אם שאלתי אותם ברוסית, שפה דיי דומה, וגם באנגלית.. שתבינו, בצ'כיה אוהבים מאוד יהודים :?)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

רובם של הצ"כים/צכיות לא מבינים אנגלית.

גם השוטרים שמסתובבים ברחובות אינם מבינים אנגלית/רוסית.

הפרגיות הצעירות שמסתובבות מבינת אנגלית וניתן להעזר בהם במקרה הצורך.

באחת התמונות שהעלתי ניתן לראות שני פרגיות שהכרתי במטרו, הם דיברו אנגלית שוטף,התענינו מהיכן אני, ואף הסכימו להצטלם.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

עיר מדהימה.

חבל שהאנשים שם חסרי תרבות, חסרי השכלה (אנגלית [ואפילו גרמנית!] - מהם והלאה!) ויש שם כמויות מטורפות של כייסים והמשטרה לא עושה נגדם דבר :|.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הם מתאמצים להיות מערביים, אבל זה ממש לא הולך להם - קומוניסטים בטירוף.

אלעד, אני מוכרח לציין שלמרות כל הרע - צ'כיה מדהימה. מומלץ לקחת רכב, לטייל, לראות את הנופים המרהיבים ולשכוח מכל הקומוניסטים שבה :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן..

מה עוד מעניין, שבשעות הלילה ברחובות לא מרכזיים נראה כאילו העיר תיירותית בלבד, נראה כאילו אין נפש חיה, עיר נטושה לחלוטין ברחובות חוץ מבמרכזי בילוי.

בשעות הערב אתה מסתכל על בניינים והם פשוט סגורים, אורות כבויים, הכל חשוך ומפחיד, רחובות צרים ומיושנים ובתים ישנים ונראים כמו נטושים זה לא מתכון לכיף לילי :|.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...