Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פראג- כמה שאת יפה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוואי ובארץ היו כאלה "חסרי תרבות" כמו בצ'כיה. החסרי תרבות היחידים שראיתי בפראג היו דווקא ישראלים בשדה תעופה שהתחילו כמו כל ישראלי טוב לקטר כמה האוכל היה חרא ואיך דפקו אותם בבית מלון ככה שכל השדה תעופה ישמע אותם.

לא יודע מה איתכם לי הם עזרו ולא פעם ולא פעמיים, גם ברוסית, וגם באנגלית.

לא קרה לי מצב אחד אפילו שלא ענו לי או רצו לעזור לי, וזה לא משנה באיזה שפה ניגשתי ושאלתי אותם. ולא משנה מה שאלתי אותם.

שלטון קומוניסטי? אלעד על מה אתה מדבר? הם שונאים את הרוסים לא פחות ממה שהצ'צנים שונאים את הרוסים. הצ'כים מעולם לא אהבו את הרוסים ותמיד היו נגד הקומוניזם, הם אחת מהמדינות הבולטות מבריה"מ שהיו נגד הרוסים וניסו להתנגד לזה.

ROOONEEYY

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים עם פליקס. שהייתי שם בביקור ואיבדתי את הדרך לאתר מסוים,עצרתי כמה וכמה אנשים עזרו לי והיו מאוד נחמדים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
כן..

מה עוד מעניין, שבשעות הלילה ברחובות לא מרכזיים נראה כאילו העיר תיירותית בלבד, נראה כאילו אין נפש חיה, עיר נטושה לחלוטין ברחובות חוץ מבמרכזי בילוי.

בשעות הערב אתה מסתכל על בניינים והם פשוט סגורים, אורות כבויים, הכל חשוך ומפחיד, רחובות צרים ומיושנים ובתים ישנים ונראים כמו נטושים זה לא מתכון לכיף לילי :|.

גם אני הרגשתי בדיוק כמוך.

ישנו במלון jono שהיה ברובע 5 של העיר, נסיעה של 10 דקות במטרו.

האזורים הלא מתוירים הם בניני דירות אפורים,מוגפים בוילונות/תריסים,בלילה כמעט ולא רואים אורות בבתים.

בחצרות הבתים ישנם סקודות רבות וישנות משנת תרפפו.

לא ראיתי ילדים משחקים למטה,אלא רק מבוגרים שיורדים לעשות קנית.

ליד המלון היתה רשת סופרמרקט בשם BILA, ושם הצ"כים קונים.

הם יורדים יום יום לקניות שמסתכמות ב מלפפון/עגבניה/כיכר לחם,גבינה,ועוד.. לא כמו אצלנו שממלאים עגלות לחודש.

שקיות נילון עולות שם כסף, כמו גם כניסה לשרותים ציבוריים.

אחת החוויות שהיתה היא בשוק הסיני,הסינים קולטים שאתה ישראלי ומדברים איתך בעיברית.ניתן להתמקח איתם ורצוי.

לעומת זאת המקומות המתוירים בעיר מוצפים בתאורה/חנויות ססגוניות, והמון תיירים.

פראג ספטמבר 2008 094.jpg

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

• תוכן חדש...