Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן איוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתעניין בקניית פולקסווגן איוס חדשה... במקום הc5 שלי אבל הבעיה שאמרו לי שהמנגנון של הגג שלה נהרס מהר.. וזה עולה הרבה לתקן אז אם אני אוכל לקבל עזרה לדעת איזה מגרעות יש בכלל באוטו והאם כדאי לי לקנות אותו ... ואיזה היתרונות יש

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
זה יהיה טוב: ספר לנו, במטותא ממך, מי אמר לך שהמנגנון של הגג של האיוס נהרס מהר.

חבר של אבא שלי בגלל זה הוא אמר לי שאני אברר לפני שאנחנו מחליטים לקנות... אז בעיקרון אני מברר אז הרכב הזה טוב אין ממה לחשוש?

פורסם

eos זה רכב נישה שונה במהותו מאוד מה C5..

מגיע עם מנוע 2.0T או 3.2 V6..

גג קשיח+ סאן רוף פנורמי גדול.. (CSC)

מושבי עור מחוממים,צנג'ר MP3 , חיישני חניה מקוריים,שליטה מההגה,בקרת אקלים,קרוז קונטרול ועוד...

אין הרבה כאלו שיכולים לספק לך בעיות גג או משהו גורף.. מעבר לזה - יש אחריות..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ואם לא, תמיד אפשר להביא כפה לסוכן שטען שהיא אמינה :wink:

ועכשיו ברצינות, לא ניתקלתי בתלונות סידרתיות בשום פורום בעולם שקשור דווקא למנגנון הגג של האיוס.

פורסם
חבר של אבא שלי בגלל זה הוא אמר לי שאני אברר לפני שאנחנו מחליטים לקנות... אז בעיקרון אני מברר אז הרכב הזה טוב אין ממה לחשוש?

האם חבר של אבא שלך הוא במקרה יוהן פון ווגן, ראש מחלקת ההנדסה בפולקסווגן? או אולי מארק דירנברג השלישי, הבעלים של מכון הסקרים ג'יידי פאואר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב באמת חדש לגמרי, מה כבר אפשר להגיד עליו ? בכל אופן זיינו לך את השכל עם המנגון, אין שום בעיה איתו, לפחות לא כרגע.

יש בEOS חלקים מכניים שנמצאים בשימוש מכוניות ותיקות יותר, וגם איתם אין בעיית אמינות כלשהי על פי הידוע לי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לחבר של חבר יש אחת (הבחור מנצרת) והבנתי שיש לו בעיות של דליפת מים בגשמים ממש חזקים. די מעצבן לסבול מתופעה שכזאת ברכב חדש...:roll:

ו....הופ. כל ההתנשאויות של התגובה לפנייך פגשו את הרצפה.

• תוכן חדש...