Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ב-60 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קראתי רבות בארכיון הפורום ונראה לי שזה המקור מידע הכי רציני לגבי רכב שנתקלתי בו בעברית!

אני מחפש סופר מיני בסכום של עד 60k.

המטרה זה נסיעה יומיות לעבודה (ת"א- נתב"ג), נסיעה שבועית לירושלים ולפעמים טיולים לצפון (לא שטח).

חשובים לי צריכת דלק נמוכה, אחזקה זולה (טיפולים, חלפים, ביטוח) ואמינות. אין חשיבות למרחב מאחורה, תא מטען וכד'.

הנטיה הבסיסית היא לרכב ידני, אבל זה לא מהותי (הסיבה העיקרית הינה צריכת דלק- אם יש אוטומט חסכן אז זה מספיק טוב).

תודה לעונים:)

פורסם

ממליץ על יאריס. שוק מעולה, קל למכור, אמינה וחסכונית. ממליץ על דגם עם מנוע 1.3 VVTI בעל 86 סוסים. ניתן למצוא את הרכב עם גיר ידני. בנוסף באותו תקציב ושנתון מתקדם יותר ניתן לקנות פונטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ובאותו התקציב אפשר למצוא דייהטסו סיריון מודל 2006 אוטומטית.

חיסכונית, אמינה, לא יקרה לאחזקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ציינת כמה אנשים ייסעו ברכב,אם זה רק אתה רוב הזמן אז אני ממליץ לך לבדוק לגבי הפיאט פנדה,רכב שהאחזקה שלו כולל דלק וטיפולים היא מינימלית.

:fadein:
פורסם

רוב הזמן אני הנוסע היחיד, לפעמים בזוג (בעיקר בסופ"ש).

פיאט לא באה בחשבון.

הסתכלתי ביד 2 על היאריס- הרוב המוחץ הינו אוטומט.

יש למישהו מידע לגבי הטיבה האוטומטית של יאריס ( ממה שידוע לי, ככלל התיבה האוטומטית צורכת יותר דלק ואמינה פחות)?

כמו כן מה הן העלויות אחזקה של יאריס?

תודה.

פורסם

לדעתי תרד מהיאריס..התמחור שלה שערורייתי.

כמו שציין vladcar, באותו כסף אתה מקבל סיריון מודל 2006 שיש לה אותו מנוע בדיוק של היאריס.

היא גם תיתן לך את כל מה שביקשת:

צריכת דלק מעולה (1:12 בעיר בלבד, 1:15-1:16 מחוץ לעיר בלבד, משולב 1:14 לא נתוני יצרן, אלא נתונים שנבדקו על-ידי), אמינות מצוינת (שום בעיה בשנתיים שהחזקתי אותה..החלפתי רק נורה שרופה אחת או שתיים) ואחזקה סבירה לגמרי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני מחזיק סיריון (שנת 2008) שעוברת אצלי חיים לא קלים בכלל (קילומטרז' יחסית גבוה) והיא בהחלט עונה על קטגורית האמינות.

לגבי צריכת דלק - צריכה משולבת של 1:12.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אפשר לדעת למה?

למה?

אספר בקצרה.

אני בן 26 וסיימתי להיות סטודנט לפני חודש. בקושי רב חסכתי 30 וקצת אלף לאוטו ועם עוד כ-10k מההורים תכננתי לקנות 206XS שנת 2001.

לפני שבוע ההורים הכריזו שהם מוכנים להוסיף עוד 30 כל עוד הרכב יהיה לא אירופאי אלא יפני. לא נשמע לי רציונלי, אבל ההורים שלי אינם בדיוק מדד להגיון כלכלי, ו-30k נוספים שכנעו אותי.

במערכת השיקולים הזאת- אני מעדיף לקנות רכב יקר יותר, חדש יותר, שיהיה זול יותר לאחזקה שוטפת וסכוני יותר בדלק= יאריס 02-04

תודה על התגובות וההיענות,

מתחיל לחפש יאריס.. (כן, אני יודע שזה סוג של mission impossible),

אצטרך שוב את עזרתכם בהמשך עם תהליך הקניה (זה רכב ראשון, קראתי את כל המדריכים באתר ואני כבר בטוח שיהיו לי שאלות :)

פורסם

היאריס לא תהיה חסכונית יותר באחזקה ובטח שלא בדלק מאשר פונטו מקבילה עם גיר רציף. על אחת כמה וכמה מול פנדה מקבילה עם גיר רובוטי.

אני יוצא מנקודת הנחה שהרכבים במצב הכי טוב שרק ניתן לתאר, ושכל ההוצאות יהיו על טיפולים שוטפים. טיפולים וחלפים בפיאט זולים יותר מאשר בטויוטה. יש לי חשבניות שמגבות אותי.

בכל מקרה, זה לא שהיאריס הוא רכב לא טוב, נהפוכו, הוא טוב מאוד. רק חבל שאתה שולל הרבה אופציות אחרות, כגון הפונטו/פנדה, על סמך ארץ ה"מוצא" שלהן.

!AWDSOME

• תוכן חדש...