Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סט HYBRID OVATION והטוויטרים מאוד מפורטים אך לא חדים מספיק לטעמי (אני מקווה שאני מגדיר את זה נכון), האם יש משהו לעשות בקרוס על מנת לשנות זאת? או לחילופין אני מחליט להחליף אותם לטויטרים אחרים, מה מומלץ לטויטר קצת יותר חד שיכול להשתלב בקרוס (גם גודל הטויטר קצת חשוב כיון שהוא שקוע) וכמובן באותה רמה.

דרך אגב הטויטר מקבל הגברה בנפרד מהמידים אך עדיין עובר דרך הקרוס.

היה לפני זה את הפולס ואהבתי את הטויטר קצת יותר הם יותר חדים או שאני טועה.

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגדרת את הטוויטר הזה יפה, הוא מאוד מפורט אך לא חד מספיק.

אתה יכול לבוא למפגש ולשמוע את הטוויטרים של הקלארוס, ואתה יכול לחפש גם טוויטרים של פוקאל,

וגם טוויטרים של הרץ יהיו יותר חדים מהMT22, למעשה כמעט כל טוויטר בשוק יהיה חד יותר :)

פורסם

אז אני מבין שזה לא קשור לאופי מגבר, כיוונים, קרוסים וכו.....

איפה ניתן לקנות טויטרים בלבד (שמהווים כחלק מקומפוננט)?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לא עדיף תמיד לעבוד עם הקרוס? מה זה הגברה אקטיבית? היום ההיבריד מחובר ב BI WIRING, יש לי כבר קונה לטויטרים, זאת לא הבעיה, הבעיה מה אני שם במקום.

סביר להניח שקודם אמצא משהו שמוצא חן בעיני ואז אמכור, האם אפשר לחבר כל טויטר לקרוס של מורל?

פורסם

הכוונה שאם הטוויטרים מוגברים בניפרד אתה יכול להשתמש בקרוס אקטיבי שיש על המגבר{אם יש} כדי

לתחום באופן אקטיבי את התדרים של הטוויטר,ובכך לכוון אותו לשביעות רצונך.

ברגע שאתה משתמש בקרוס הפסיבי של הטוויטרים אתה מוגבל לתחום תדרים מסויים.

פורסם

כן, היות ולא מדובר בMT23 שהם 6 אום, כמעט כל טוויטר בשוק יהיה לך סבבה,

בקשר לטוויטרים אם אתה מעוניין בטוויטרים של קלארוס אני יכול להפנות אותך למישהו שיש לו כאלו למכירה,

אם בא לך להתפרע וללכת על משהו ברמה עצבנית, אז תלך על HAT L1PRO זה משהו אקסטרה אולדינר :)

בכל מקרה אני מציע לפני שאתה מבצע שינויים מוכר קונה סוחר בוחר, תגיע למפגש תשמע כמה וכמה סטאפים וככה תוכל לגבש דעה על האיזה טוויטר ירגש אותך :)

AUDIO KING - למה שבן אדם עם לגאטיה 3 חלקים אקטיבית (עופר) ירצה MT22 עם קרוס פסיבי ?

לדעתי יש לך טעות

בקשר ללהמליץ לבחור לעבור לעבוד אקטיבית זה קצת לא רציני בלי לדעת איזה ציוד יש לו, לא כל מגבר נותן לחתוך בגבהים של טוויטרים בקרוס הפסיבי

פורסם
אתה יכול למכור את הטוויטרים+הקרוסים שלך לעופר הוא מחפש כאילו.

איך באמת הגעת למסקנה הזו ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

להתפרע לא בא לי כיון שכבר הוצאתי לא מעט כספים ויש עוד בדרך.....

אפשר לקבל אינפורמציה על הקלארוס, סליחה על הבורות אך אני לא מכיר....

לגבי ההגברה שלי:

יש לי מונו BP1200 JBL לסאב, ORION 8002 אם אני לא טועה שנותן 150 למידים ויש לי קיקר MX350 שנותן ~70 לטויטרים ולמורל טמפו 6X9.

מחכה לתגובתכם.

פורסם

תחפש קלארוס

או clarus פה בפורום, הטוויטר שלהם מאוד מפורט, יש כאלו שטוענים שהוא חד מידי

אבל זה אנשים מהסוג שאוהב את הMT22 (בדיוק ההפך ממני:evil:) אז יש סיכוי טוב שהוא יקלע לך לטעם

פורסם

להתקין טוויטר של פוקל אחרי מורל תהיה טעות כי הוא לא קצת חד אלה חד אש ויגמור לבן אדם את האוזן לדעתי..

אם כבר אז MT-23 יתנו לו את החדות שהוא מחפש..

כמובן שעדיף שתישמע את הטוויטרים המדוברים ואז תחליט..

פורסם

חיפשתי, לא ראיתי שמישהו מוכר אותם.

האם אני יכול לחבר כל טויטר לקרוס של ההיבריד או שאני גם צריך להחליף קרוסים?

תודה.

פורסם

MT23 לא יתנו לו שום חדות שMT22 לא נתנו,

הטוויטרים של מוראל לא חדים, הם מפורטים הם רכים הם מה שאתה רק רוצה,(ובקרוב גם יוצאת גירסה שלהם לבנים, במקום גירסאת הבנות שיש עכשיו :D)

הם נשמעים נהדר בתיבה אטומה חתוכים על 53 הרץ, (:))אבל הם לא חדים

אם הוא מחפש חדות הוא יצטרך לחפש את זה במקום אחר, וHYBRID AUDIO יהיה בחירה מעולה,

בכל מקרה לפותח השרשור - למרות שאמרתי זאת כבר אני ממליץ לך להגיע למפגש הקרוב ולהתרשם מהטוויטרים שונים,

בקשר לטוויטרים תפנה בהודעה פרטית לחבר הפורום dannyg יש לו זוג טוויטרים וזוג קרוסים למכירה (אתה יכול לחבר גם על הקרוס שלך ועל שלו ולראות מי ישמע לך טוב יותר, )

פורסם

עתיד,אתה כניראה לא מבין על איזה חדות הבן אדם מדבר בטח ובטח לא על חדות של פוקל את ההבירד אודיו לא שמעתי אז לא יודע..

הפיקולו חדים יותר מMT-22 כמובן זה לא סכינים אבל זה הכי קרוב לסאונד אמיתי לדעתי.

• תוכן חדש...