Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קודם כל תודה על כל התגובות.

הגברתי בקרוס את הטוויטר מ 0 DB ל 4 DB ונשמע הרבה יותר טוב, אך עדיין אני מתכוון לבחון את הקלארוס.

תודה לכולם, דרך אגב אני כנראה אגיע למפגש בנתניה, זה יהיה המפגש הראשון שלי ומקווה להכיר את הפנים מאחרי הכתובים :-)

תודה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנקודת חיתוך בקלארוס היא לא משהו כמו 5-6 KHZ?! מה קשור בכלל הטוויטר הזה להייבריד?

הוא לא יעבוד בחיים טוב על הקרוס של ההיבריד שחותך באיזה 2ומשהוKHZ ומצד שני המיד של הייבריד לא מנגן מספיק גבוה בשביל לעבוד עם הקרוס של הקלארוס. אז מה זאת ההמלצה הלא קשורה הזאת.

אם אתה אוהב את הטוויטרים של הקלארוס תצטרך לקנות כבר סט שלם ולא להסתפק רק בלהחליף טוויטרים.

אני אמליץ כמו שאני תמיד ממליץ לנסות למצוא טוויטר T26 כמו שלי יש של XETEC. טוויטר משי, מאוד מפורט וחד יותר ממורל אבל לא מציק באוזן. טוויטר נהדר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ההמלצה שקיבלתי הייתה לקחת את הטוויטר של הקלארוס עם הקרוס שלו ולהשתמש במיד של ההיבריד, גם לא יילך? מה שכן לא יהיה לי יותר Be wire אלא אם אשאיר את 2 הקרוסים, כלומר קרוס של ההיבריד יישאר למיד ואוסיף קרוס שיילך רק לקלארוס, לא יודע אם זה נכון או מומלץ אלא סתם אני מעלה רעיון.

תודה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

כמו שאמרתי עדיף שחק עם זה עוד לפני שאתה רץ להחליף ואם אתה כבר הולך להחליף שמע עוד טוויטרים..

הטוויטר של אמיר אכן מצויין אבל מאוד מאוד נדיר.

פורסם

תשמע את הטוויטר של הקלאורוס , אם תאהב אותו תחליף את כל הסט לקואורוס וגם תקבל טוויטר שאתה יותר אוהב וגם תקבל מיד באס הרבה הרבה יותר טוב מהמורל .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נראה לי שאחכה למפגש ואש אוכל לשמוע ולהחליט.

פורסם

מה שכן הרכבתי את הייבריד ממש לא ממזמן ומהמידים אני מאוד מרוצה כך שלא נראה שאחליף סט אלא אם אחליף משהו זה יהיה טויטר או טויטר+ קרוס.

תודה.

פורסם

אף פעם אל תגיד אף פעם :-)

סתם , אם אתה מרוצה ממוצר מסוים ולא משנה איזה מוצר איזה הוא אז זה מצוין ותהנה ממנו.

במקרה הזה , מדובר במידבאסים שההבדל ביניהם הוא משמעותי , זה לא עניין של טעם פשוט מדובר במידבאס הרבה יותר טוב בכל פרמטר , לכן שווה לשקול את זה . בכל מקרה ממה שאני יודע הטוויטר לא נמכר בפני עצמו אלה רק כחלק מסט כך שאם תרצה ללכת על זה תרוויח גם טוויטר שלטעמך קולע יותר וגם מידבאס טוב יותר.

אבל כמו שנאמר , קודם תשמע באוזן , אחרי זה נחזור לשולחן הדיונים ואז היעוץ יהיה אפקטיבי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני אמליץ כמו שאני תמיד ממליץ לנסות למצוא טוויטר T26 כמו שלי יש של XETEC. טוויטר משי, מאוד מפורט וחד יותר ממורל אבל לא מציק באוזן. טוויטר נהדר.

אמיר

רק חבל שמשנת 2005 אין לXETEC יבואן בארץ (מאז ימי SOUNDFX) ובנוסף, גם אם היה יבואן זה לא היה משנה כלום כי החברה פשטה רגל כבר לפני למעלה משנתיים (ב1/10/06).

זה באמת המלצה רלוונטית..:roll:

under construction..

פורסם

בהחלט אפשרות יפה להחליף את הסט קומפלט לקלארוס, אם תאהב את הטוויטר, את המיד באס בטוח תאהב,

זה מידבאס בין הטובים בשוק ברמה המחיר שלו וגם ברמות יותר גבוהות,

בחול דווקא יש המון סטאפים של 3WAY שעובדים עם מידבאס של קלארוס כוופר

קיצר תמצא אותי במפגש תוכל להנות מקלארוס שמותקנים כראוי (נקווה גם מכוונים עד אז:))

פורסם

אין מה להמליץ על רכישה של טוויטרים מסדרת הקלארוס, כי כרגע הם בכלל לא נמכרים כחלקים.

אם כי תמיד אפשר לפנות לאלי או רוני ולברר האם ניתן לרכוש אותם או כל מוצר אחר.

under construction..

פורסם
הטוויטר של אמיר אכן מצויין אבל מאוד מאוד נדיר.

אתה בטוח בזה?

תנסה איביי גרמני, יש שם לפחות פעם בחודש/חודשיים את הטייוטר הזה.מחיר לחדש בין150-210 יורו ולמשומש 50-150 יורו.

זה משראיתי.

מי שמחפש, תמיד ימצאה.

ולמה לעשות סלט בין טוויטרים,מידים וקרוסים?

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

למה סלט ? תחשוב על זה ככה, אין סט מושלם.

ולפעמים דווקא שילוב של טוויטר קרוס מיד באס מחברות שונות יכול להיות מעולה

פורסם

00ziro00 אתה מדבר על סלט? תראה את החתימה שלך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...